- 13 Mart 2021
- 295
- 172
- 23
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Evet 1 yasina gircekler ikinciyi yaptik suan beklemedeyim carsamba belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 12. Gün kanda 931 çıktı ben keseyi gördüm iki kese falan demedi.umarim değildir çok korkuyorum ikiz bebek olmasindanCanimsin benim ilk ikizlerimde 10 uncu gunu 185 cikmisti ikincide kanimda12 inci gunimde 600 cikmisti insallah rabbimin izniylen ikizdir
Evet 1 yasina gircekler ikinciyi yaptik suan beklemedeyim carsamba belli olur
Neden korkuyorsunuzki ozel degilseBenim 12. Gün kanda 931 çıktı ben keseyi gördüm iki kese falan demedi.umarim değildir çok korkuyorum ikiz bebek olmasindan
Neben korkuyorsunuz ozel degilseBenim 12. Gün kanda 931 çıktı ben keseyi gördüm iki kese falan demedi.umarim değildir çok korkuyorum ikiz bebek olmasindan
Ne güzel inşallah 3.ü kardeşleri de gelir transferi nerede oldunuz ?Evet 1 yasina gircekler ikinciyi yaptik suan beklemedeyim carsamba belli olur
Amin insallah hayirlisiyla Canim Benki gaziantep umay tup Bebek merkezi cok memnumdumNe güzel inşallah 3.ü kardeşleri de gelir transferi nerede oldunuz ?
Benim bugün transfer günü hariç 9. Gün dünden beri göğüslerimde şişkinlik var ama öyle ağrı acı yok arada midem bulanıyor ama hemen geçiyor başka da hiç bir belirtim yok malasef 3. Gün embriyosu benim çarşamba günü öğreniceğimÇok Teşekkür ederimAmin inşallah hepimizin kucağına almayı nasip etsin Allahım.Göğüslerimde şişkinlik hassasiyet vardı ki halen var.arada bir kasıklarda hafif batmalar son birkaç gündür de mide bulantısı
![]()
Sizin belirti var mı
Berebar ogrenecez gunumuz ayni insallah hayirlisiyla sonuclar postiv gelirBenim bugün transfer günü hariç 9. Gün dünden beri göğüslerimde şişkinlik var ama öyle ağrı acı yok arada midem bulanıyor ama hemen geçiyor başka da hiç bir belirtim yok malasef 3. Gün embriyosu benim çarşamba günü öğreniceğim
Benimde 8. Gün 173 10. Gün 480 idi ikiz değil sizinkide ikiz gübi durmuyor bence kaç embriyo transfer edilmişti sizeKizlar
9. Gun 215
11.gun 595 ikiz degildir insallah resmen korku kapladı içimi istemiyorum asla...![]()
Bence seninde pozitif belirtilerin benle ayniBenim bugün transfer günü hariç 9. Gün dünden beri göğüslerimde şişkinlik var ama öyle ağrı acı yok arada midem bulanıyor ama hemen geçiyor başka da hiç bir belirtim yok malasef 3. Gün embriyosu benim çarşamba günü öğreniceğim
Ay insallah değildir iki embriyoBenimde 8. Gün 173 10. Gün 480 idi ikiz değil sizinkide ikiz gübi durmuyor bence kaç embriyo transfer edilmişti size
İnşallah hepimiz pozitifi görürüzBerebar ogrenecez gunumuz ayni insallah hayirlisiyla sonuclar postiv gelir![]()
Gerçekten mi zaten aynı yerde olmuşuz transferi o yüzden bende sizin pozitif olmasına çok sevindim sanki kendim pozitif olduBence seninde pozitif belirtilerin benle ayni
Bence belirtiler var sanki Hadi İnşallah pozitifi görürsünüz tek embriyo mu sizin ?Benim bugün transfer günü hariç 9. Gün dünden beri göğüslerimde şişkinlik var ama öyle ağrı acı yok arada midem bulanıyor ama hemen geçiyor başka da hiç bir belirtim yok malasef 3. Gün embriyosu benim çarşamba günü öğreniceğim
Ben tek transferdi inşallah Rabbim gönlünüze göre verirAy insallah değildir iki embriyo
Sizin değerlere göre benimki de tek gibi duruyor forumda ikinci üçüncü testler 2000 kusur çıkıyor,kimse gucenmesim boyle yazıyorum ama bir çocuğum var ve ikiz büyütmek her anlamda zor,hevesle istenecek bir sey degil...Lütfen ikiz olmasin diye dua ediyorum her günBen tek transferdi inşallah Rabbim gönlünüze göre verir![]()
İnşallahBence belirtiler var sanki Hadi İnşallah pozitifi görürsünüz tek embriyo mu sizin ?
Ben ilk transferimde yaşamıştım doktorum yerleşme kanaması demişti sonra pozitifi görmüştüm inşallah sizde görürsünüzKızlar transferımın yedımcı gunu kahverengı akıntım geldı boyle bısı yasayan varmı