- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Canım ÜMİT hocayla konuştun mu testi tekrarla dedi mi yada muayene için gün verdi mi
Cuma tekrarlayalim dedi . Cuma tekrarla vercem ona göre bir yol cizeriz dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ÜMİT hocayla konuştun mu testi tekrarla dedi mi yada muayene için gün verdi mi
Canım 2 negatifin var sanırım. Neden negatif oldular bilgin varmıMaalesef benimki negatif. Allah tamamına erdirsin tebrik ederim
Anladım canım yarın bakalım benim ne olacak hem korku var hem heyecanCuma tekrarlayalim dedi . Cuma tekrarla vercem ona göre bir yol cizeriz dedi
Takip ediyodum seni. Hayırlı olsun. Çok çok mutlu oldum.Yaptırdım bugün . 13. Gün degerim 426 çıktı
Tebrikler cok sevindim 12. Gun değeriniz mi 1500 o zaman benimki normal sanirim cift embriyodaKızlar 03 Martta 5.gün dondurulmuş yek embriyo transferim oldu bugün test günümdü sonuç 1500 çıktı şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun
Evet 1500 normal bu di mi ? Tek embriyo ama ikiz olma ihtimali var mı acabaTebrikler cok sevindim 12. Gun değeriniz mi 1500 o zaman bnimki normal sanirim cift embriyoda
Tek embriyo ise ikiz degildir benceEvet 1500 normal bu di mi ? Tek embriyo ama ikiz olma ihtimali var mı acaba
Anladım canım yarın bakalım benim ne olacak hem korku var hem heyecan
Takip ediyodum seni. Hayırlı olsun. Çok çok mutlu oldum.Sağlıcakla gelsinler.
![]()
Kizlar
9.gun 215
11.gun 595
13.gun 1030 iki kat artmamış ama sorun var mi sizce?
Kızlar Merhaba benim bugünkü beta hcg sonucum 702 çıktı 14.gün bugün 12.gün 255 çıkmıştı İkiz olabilir mi acabaDoktorumuz cumartesi ultrason görelim dedi İnşallah hepimizin güzel sonuçları olur ve böyle devam eder
![]()
Insallah oyledir hayirlisi hakkimizdanÇok bir fark yok sorun olduğunu sanmiyorum
Amin inşallah.Rabbim verdikten sonra istemez miyim hiç o bebişleriEğer istiyorsan ikiz olsun. Rabbim gönlüne göre versin![]()
Amin inşallah.Rabbim verdikten sonra istemez miyim hiç o bebişleri![]()
Hayırlısı inşallah Allah hayırlısını versin hepimizeBende istiyorum ikiz olsun diye ama tabi hayırlısı hakkimizda
Diğer bebeğimin kalp atışları durmuştu o yüzden sanırım bu korku bunda da olacak diye çok korkuyorumKorku olmasın artık nasıl olsa iftarda gördün . Ben idrar yaptığım için kan tahlilini rahat verdim
Tam iki kat olmasına gerek yok ki yakın sonuçta iki KataKizlar
9.gun 215
11.gun 595
13.gun 1030 iki kat artmamış ama sorun var mi sizce?
Diğer bebeğimin kalp atışları durmuştu o yüzden sanırım bu korku bunda da olacak diye çok korkuyorum![]()