• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Kızlar 03 Martta 5.gün dondurulmuş yek embriyo transferim oldu bugün test günümdü sonuç 1500 çıktı şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun
Tebrikler cok sevindim 12. Gun değeriniz mi 1500 o zaman benimki normal sanirim cift embriyoda

Kizlar
9.gun 215
11.gun 595
13.gun 1030 iki kat artmamış ama sorun var mi sizce?

Kızlar Merhaba benim bugünkü beta hcg sonucum 702 çıktı 14.gün bugün 12.gün 255 çıkmıştı İkiz olabilir mi acaba 🙈🐥🐥🤲🏻Doktorumuz cumartesi ultrason görelim dedi İnşallah hepimizin güzel sonuçları olur ve böyle devam eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️

Kızlar Merhaba benim bugünkü beta hcg sonucum 702 çıktı 14.gün bugün 12.gün 255 çıkmıştı İkiz olabilir mi acaba 🙈🐥🐥🤲🏻Doktorumuz cumartesi ultrason görelim dedi İnşallah hepimizin güzel sonuçları olur ve böyle devam eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️

Eğer istiyorsan ikiz olsun. Rabbim gönlüne göre versin 😊

Diğer bebeğimin kalp atışları durmuştu o yüzden sanırım bu korku bunda da olacak diye çok korkuyorum 😔

Öyle düşünme. Normal gebelikte bile olabilecek ihtimaller bunlar. Sen olumlu düşünki olumlu olsun. Yarın insallah güzel değerler gorecksin

Back
X