• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

04.07.2010 evlendim

çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah..:nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin

Mutluluklar canım benımde kısmetse 2011 temmuzda düğünüm 2 temmuz snden tam bır yıl snra : ) buarada çok yakşmışsnz tebrıkelr :71:

viole cnm çok tşklerrr sende çok mutlu olursun inşş sea bebişim ben aslında 1 temmuzda evlendim yani ben zonguldaklıyım zonguldakta 1 temmuzda düğün gibi salon da kına ve nikah yaptık sonra 4 temmuzda istanbulda eşimin çevresine düğün yaptık asıl nikah tarihimiz 1 temmuz sende 2 temmuzda evleniyormuşsun allah mutluluğuınu daim etsin yuvandan huzur eksik olmasınn şimcik sende heyecan telaş vardırr düğün hazırlıkları felan allahhhhhhhhhh inşş bi çırpıda biter bi ohhh dersinn kocişini alırsın yanına hayatına bakarsınn öpüyorum senii kolay gelsin kuşummm:31::31:

nie kızz ne acelesi var biraz evliliğin tadını çıkaralım 5 ay oldu daha erken yoksam sen bizde çocuk yapma potansiyeli mi gördün hemencik çocuk yap dedin:)))))))
ilerde olur ama şimdi hiç mi hiç düşünmüyoruzz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

olsun olsun sen şimdiden yap koy bi köşeye,sonra olmaz molmaz Allah korusun,tecrübe konuşuyorrrrrr

şimdiden yapim kenara koyyim mi hahahhahaha ay çok hoşuma gitti bebüşüm ama şuan maddi ve manevi hazır değilim bende bebişleri seviyorum ama çok erken die düşünüyoruzz:50:

çoook yakışmızsınz cnm , pozlar da mükemmel çok begendim allah bozmasın hep böyleee güzel güzel gülün, mutluluklar :66:

canım çok güzel oluşsun allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi çok yakışmıssınız..ayakkabını nerden aldını sorabilirmiyim bende bu tarz bilekten düşünüyorum ama:1::1::1:

1-çok güzel olmuşsun,prenses gibi :71:
2-çok yakışmışsınız,eş ruhlar gibi :71:
3-gelinliğin çok güzel kuğu gibi :71:
4- ömür boyu mutluluklar dilerim....:71:

İnşallah yuvanızdan ve kalplerinizden,sağlık,huzur,iman,bereket,aşk,tutku,saygı ve sevgi,güven eksik olmaz.....:71:

Allah :nazar: saklasın......:71:

Back
X