Herkese selam
Bugün 2ci transfer oldum. 3bb transfer ettik . Kan testi 14 mayıs. Hayırlısı olsun
Nerde tedavi oluyorsun cnmHerkese selam
Bugün 2ci transfer oldum. 3bb transfer ettik . Kan testi 14 mayıs. Hayırlısı olsun
InsallahBenimde 10 Mayıs'ta ilk transfer im olucak 4aa ve 4ab biri 5. Gün diğeri 6. Gün emriyosu inşallah pozitifleri görürüz hayırlı olsun şimdiden
Antalya Akdeniz universitesiNerde tedavi oluyorsun cnm
Hayırlısı olsun inşallah ağrınız varmıAntalya Akdeniz universitesi
Yooo gayet iyiyimHayırlısı olsun inşallah ağrınız varmı
Yooo gayet iyiyim
5 gün ama o tam haziran 2021 beri beklemişAAynen bende de hiç bişey yok kaçıncı gün embriyosuydu
Oo maşallah ins sımsıkı tutunur5 gün ama o tam haziran 2021 beri beklemişiyice dondurmuş
Aaaa ne güzel beraber bekleyeyim05.05 2 blast transfer :) testim 15 mayısta bakalım ne olacak. Dün yattim dinlendim. Bugün icin doktorum unut ve kendini yormadan standart hayatına devam et psikoloji bu iste bas kural o yüzden unut dedi. Dedi ama unutulmuyorr bakalım bugünde bitti. Rabim en hayırlısı versin hepimize
05.05 2 blast transfer :) testim 15 mayısta bakalım ne olacak. Dün yattim dinlendim. Bugün icin doktorum unut ve kendini yormadan standart hayatına devam et psikoloji bu iste bas kural o yüzden unut dedi. Dedi ama unutulmuyorr bakalım bugünde bitti. Rabim en hayırlısı versin hepimizeerh
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Ben de 5 Mayıs'ta transfer oldum fakat benim test tarihim 17 Mayıs.birde transfer günü sayılıyormu05.05 2 blast transfer :) testim 15 mayısta bakalım ne olacak. Dün yattim dinlendim. Bugün icin doktorum unut ve kendini yormadan standart hayatına devam et psikoloji bu iste bas kural o yüzden unut dedi. Dedi ama unutulmuyorr bakalım bugünde bitti. Rabim en hayırlısı versin hepimize
Sanırım dondurulmuslarda 10.gunden itibaren test istiyorlar 10 12 15 gibi tekrarlanıyor ama yinede yanıltmak istemem. Hayırlısı olsun hepimizeMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun Ben de 5 Mayıs'ta transfer oldum fakat benim test tarihim 17 Mayıs.birde transfer günü sayılıyormu
5.gun dondudulmus embriyo benmde bugün 2.gun bir belirtim yok sizde durumlar nasılSanırım dondurulmuslarda 10.gunden itibaren test istiyorlar 10 12 15 gibi tekrarlanıyor ama yinede yanıltmak istemem. Hayırlısı olsun hepimize
Transfer sonrası neler yapıyorsunuz yatiyormususun sürekli .özel tükettiğini Z birşey varmıBende de gaz dışında hic bir belirti yok henüz ama olması içinde erken bence bu dönem belirti olmaz die düşünüyorum
Sadece ilk gun yattım. Doktorumda temponu düşürerek normal hayatına geri dön dedi. Evin icinde kendimi yormadan işlerimi yapıyorum,dışarı çıkıp biraz yürüyüşte yapıyorum. Özelliklede düşünmemeye çalışıyorum. Sadece şekerli şeyler tüketmiyorum. Bunuda doktorum söylediTransfer sonrası neler yapıyorsunuz yatiyormususun sürekli .özel tükettiğini Z birşey varmı
Hayırlısı olsun hakkımızdaSadece ilk gun yattım. Doktorumda temponu düşürerek normal hayatına geri dön dedi. Evin icinde kendimi yormadan işlerimi yapıyorum,dışarı çıkıp biraz yürüyüşte yapıyorum. Özelliklede düşünmemeye çalışıyorum. Sadece şekerli şeyler tüketmiyorum. Bunuda doktorum söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?