Havalar cok dengesiz gercekten sıcak mi soğuk mu belli degil bi rüzgar bi güneş insanı çarpıyor istirahat ve bol meyve en guzeli cok dikkat et kendineKızla sabahtan beri sanki grip oldum sürekli hapşıriyorum, nezle başladıhiç gücüm yok hiç birsey yapmak istemiyorum (((sanıyorum iş yerinden daha 5 gün rapor uzatacagim
Az önce aklımdan geçirdim ama tutucam kendimi daha çok erken değil mi sizce dee yaaSiz testleri yaptınız mı???
Hayirrrr yaaaa cikmaz ki cikar mi.girmeyin kanima yapmicam benSiz testleri yaptınız mı???
Az önce aklımdan geçirdim ama tutucam kendimi daha çok erken değil mi sizce dee yaa
Kizlar bugün 5. Günümüz nasıl gidiyor varmı belirti bende hiç bişey yok ya göğüs siskinligi filanda olmadı sizde varmıHayirrrr yaaaa cikmaz ki cikar mi.girmeyin kanima yapmicam ben
Benim göğüslerim acıyo bazen baya hemde hassas gibi oluyo ama onun dışında bişey yok şu an sadece stres korku hat safhadaaKizlar bugün 5. Günümüz nasıl gidiyor varmı belirti bende hiç bişey yok ya göğüs siskinligi filanda olmadı sizde varmı
Yok bende o da yok gerçi 2 aşılama oldum ikisinde de göğüs ağrım cokdu ama negatif oldu o yüzden belirtilerde inancım kalmadı.Benim göğüslerim acıyo bazen baya hemde hassas gibi oluyo ama onun dışında bişey yok şu an sadece stres korku hat safhadaa
kızlar ciddi bir idrar sorunu yaşıyorum tuvalet giderken hic farketmeden 1 2 damla kaçıyoryaşlı teyzeler gibi oldum hayır hic anlamiyorumda rahim kalinlasmasi ile ilgili olabilir mi
Benm dun aksam belim kopuyor gibiydi hafif hafif göğüs ağrım başlıyor gibi. Ama adet tarihin geldimi normalde .birde bu kullandığımız ilaclar adeti geciktiriyor adet olmanı engelliyor zaten ya ilacın etkisidir yada bebisle alakalıdır benceGünaydın kızlar çok canım sıkkın ya adet olcam resmen ağrı yok ama tammamen adet dönemimde gibiyim oldum olcam sanki sürekli hareketli karnım sizde de böyle bişey var mı
Bugün döngümün 23. günü o yüxden korkuyorum hep başlamadan önce böyle şeyler olurduBenm dun aksam belim kopuyor gibiydi hafif hafif göğüs ağrım başlıyor gibi. Ama adet tarihin geldimi normalde .birde bu kullandığımız ilaclar adeti geciktiriyor adet olmanı engelliyor zaten ya ilacın etkisidir yada bebisle alakalıdır bence
Bekleyip göreceğizBugün döngümün 23. günü o yüxden korkuyorum hep başlamadan önce böyle şeyler olurduGöğüslerime dokunamıyorım bazen o derece acıyo bi o belirti var bilemedim çok sinir bozucı
GünaydınBugün döngümün 23. günü o yüxden korkuyorum hep başlamadan önce böyle şeyler olurduGöğüslerime dokunamıyorım bazen o derece acıyo bi o belirti var bilemedim çok sinir bozucı
Ay demek senin de öyle belki de normali bu inşallah çok zor cidden inşallah her şey güzel sonuçlanır hepimiz içinGünaydınregle 3 teste 4 bende bazen hastalanacakmışım gibi hissediyorum karnimin için gurul gurul oluyor. Ama bu ilacları kesmeden sanırım adet olmamız zor okuduğum kadarı ile. Evet zor biliyorum ama bence kendini dinleme akışına bırak
Allahim çok şükür bugün hastaneye gittim ve test sonucu pozitif çıktı. Elim ayağım dolandı salak oldum resmenTws
Yaaa kıyamam sana niye ağladın uzme kendini eminim en dogrusu en güzeli en hayırlısı olacak hepimiz icintest ne zaman yaptiracaksin
Bugun hastaneye gittim ve kan testi pozitif çıktı. Rabbım şükürler olsun. İnşallah hep böyle güzel devam eder. Haka her şey için erken ama en azından tutmuş. Cok mutlu oldum. Dilerim allahtan siz de ve diğer hanımlar da güzel haberler alır. Sağlıkla kucağımıza alalım İnşallahÜzülmeyin test gününüz gelmiş ne zman yapacksnz
Ay yaşasın başladı guzel haberler cok şükür masallahBugun hastaneye gittim ve kan testi pozitif çıktı. Rabbım şükürler olsun. İnşallah hep böyle güzel devam eder. Haka her şey için erken ama en azından tutmuş. Cok mutlu oldum. Dilerim allahtan siz de ve diğer hanımlar da güzel haberler alır. Sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?