Bi güzel haber dahaEvet kızlartuttu bu sefer ve çok erken öğrendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi güzel haber dahaEvet kızlartuttu bu sefer ve çok erken öğrendim
Belirtin varmiydi cnmEvet kızlartuttu bu sefer ve çok erken öğrendim
goğüşler acıyorlar ve dün ateşim 38 oldu. nezle öksürük başladı (((grip gibi oldum((( başka hicbirşey hissetmiyorumBelirtin varmiydi cnm
Yaaaa cnm gözün aydın çok sevindim darısı bizim başımızaKızlaaaarrr 10.gün 304.52 pozitif ama hala inanamıyorummm![]()
Cok sevindimmmmKızlaaaarrr 10.gün 304.52 pozitif ama hala inanamıyorummm![]()
Bana verilen kagitta adet bile olsanız kan verin yazıyordu bozmayın moralinizi kaninizi verin yinede olabiliyor böyle seylerProgestan kullanırken nasıl adet oldum ben ya, test bile yapasım yok
Gözünüz aydın kesin ikizlerKızlaaaarrr 10.gün 304.52 pozitif ama hala inanamıyorummm![]()
Yaa aslında olsa isterim ama tek embriyo benim biraz düşük ihtimal olabilir ama ihtimal tabiGözünüz aydın kesin ikizler![]()
Bir de karnımın içi acıyo baya bacaklarım ağrıuo falan iszde de var mı böyle şeyşerGözünüz aydın kesin ikizler![]()
Benim 9cu gün 95 hcg. Normalde ilk kan testi yarın. Ben erken öğrendim ondan özelde lab bakıyorum hep. Yarın Bi gidiyim tekrar bakayımYaa aslında olsa isterim ama tek embriyo benim biraz düşük ihtimal olabilir ama ihtimal tabibugün değerim 571 yükselmiş normal mi sizce hızlı yükselincr de bi korktum
Yooo benim sadece göğüsleri çok ağrıyor. Cuma günü de grip gibi oldum ateşim 38 çıktı nezle öksürük 13 gün raporluyum zaten bugün gene uzattım işe gitmemek için ((( hem çok çabuk yoruluyorum. Eskiden çok yürüyorum şimdi sanki yaşlı teyze oldum ama yaşım tabiki büyükBir de karnımın içi acıyo baya bacaklarım ağrıuo falan iszde de var mı böyle şeyşer
Evet canım. Malesef negatif olmuş. İlk denemen miydiEki Görüntüle 3066766 ben bundan bir şey anlamadım sonuç 0.1 mi yani