Doktorum 1000 olan Kadar iki gün arayla yaptırıyor hastalarınaTransferden 10. Gününde evet test yapıyoruz. 2 sonra doktorlarımız tekrarlayın derse tekrarlıyoruz. Herhangi bir sıkıntı, kimyasal gebelik v.s için fakat siz 3 kere kan vermişsiniz. 2 gün sonra hala tekrarlayacagım diyorsunuz. Toplam da 4 kere kan vermiş olacaksınız. Kusura bakmayın şaşkınım o yüzden. Doktorunuz filan mı istedi diye sordum cevap vermediniz ama hakkınızda insallah hayırlısı olur
Evet evet artışı takip etmek için doktorum istiyorTransferden 10. Gününde evet test yapıyoruz. 2 sonra doktorlarımız tekrarlayın derse tekrarlıyoruz. Herhangi bir sıkıntı, kimyasal gebelik v.s için fakat siz 3 kere kan vermişsiniz. 2 gün sonra hala tekrarlayacagım diyorsunuz. Toplam da 4 kere kan vermiş olacaksınız. Kusura bakmayın şaşkınım o yüzden. Doktorunuz filan mı istedi diye sordum cevap vermediniz ama hakkınızda insallah hayırlısı olur
Çok enteresan ilk defa duyuyorum. İnsallah istediği değeri görürsünüz ne diyeyimDoktorum 1000 olan Kadar iki gün arayla yaptırıyor hastalarına
Allah'tan hayırlısı olsun inşallah. Sizde pozitifi gördünüz mü?Çok enteresan ilk defa duyuyorum. İnsallah istediği değeri görürsünüz ne diyeyim
Evet. Çok şükür cuma günü test günümdü öğrendim..Allah'tan hayırlısı olsun inşallah. Sizde pozitifi gördünüz mü?
Amin canım hepimizinÇok güzel tebrik ederim sağlıkla sıhhatle ilerler inşallah hayırlı olsunbenimde Cuma test günümdü. Doktorum Pazar günü bidaha istedi, bidaha kan verdim cok sükür Artmış. Cuma günü ilk ultrason kontrolüm var insallah. Bakacağız
Benimkide 3. Denemede tuttu. İnsallah seninkide tutar bu sefer. Benimki genetiğe filan gitmedi ama sizinki neden gidiyor. Daha öncekileri tutmuşmuydu acaba üzücü şeylerni oldu sonraPozitif olanları tebrik ederim kızlarSaglikla huzurla kucaginjza almak nasip olsun Benimki negatif çıkmıştı gecen hafta şimdi üçüncü deneme için tedavi da genetik araştırma için hastane gidip geliyoruz oyuzden girip yazamıyorum inşallah üçüncü denemem tutar Allah isteyen herkese versin güzel dualarınızı eksik etmeyin ❣
Pozitifi gören gitti diyormusum ben özellikle konu sahibiKızlar ne yapıyorsunuz, herkes nereye gitti bianda konu kapandı
Sen nasılsın muayne oldunmuKızlar nasılsınız bugün test günümdü ve kanda pozitifi gördüm siz 2 günde bir kan verdiniz mi nasıl gidiyor süreç
Yaa demek ikiz geliyor
Benim de ucuncu de tuttu, o yüzden moralinizi yüksek tutun, olumlu düşünün. Kullandığım ilaçların oranı değişti, iğneler eklendi belki onlar etkili belki zamani geldi. Sabretmek zor ama olacağını düşünmek insana güç veriyor.Pozitif olanları tebrik ederim kızlarSaglikla huzurla kucaginjza almak nasip olsun Benimki negatif çıkmıştı gecen hafta şimdi üçüncü deneme için tedavi da genetik araştırma için hastane gidip geliyoruz oyuzden girip yazamıyorum inşallah üçüncü denemem tutar Allah isteyen herkese versin güzel dualarınızı eksik etmeyin ❣
Çok sevindim canım, Allahım hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağınımıza almamızı nasip etsin
İlk değerim 760 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 1619 çıktıYaa demek ikiz geliyordeğerleriniz neydi, ben de şüphe ediyorum da daha doktora gitmeye de vakit var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?