08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Doktorum 1000 olan Kadar iki gün arayla yaptırıyor hastalarına

Evet evet artışı takip etmek için doktorum istiyor

Amin canım hepimizin bende çarşamba tekrar kan vericem bakalım

Pozitif olanları tebrik ederim kızlar Saglikla huzurla kucaginjza almak nasip olsun Benimki negatif çıkmıştı gecen hafta şimdi üçüncü deneme için tedavi da genetik araştırma için hastane gidip geliyoruz oyuzden girip yazamıyorum inşallah üçüncü denemem tutar Allah isteyen herkese versin güzel dualarınızı eksik etmeyin

Gözün aydın canım üçüncü gün embiriyosu muydu taze transfer miydi. Sağlıkla büyütmek nasip olsun darısı tüm isteyenlere

Benimkide 3. Denemede tuttu. İnsallah seninkide tutar bu sefer. Benimki genetiğe filan gitmedi ama sizinki neden gidiyor. Daha öncekileri tutmuşmuydu acaba üzücü şeylerni oldu sonra

Kızlar ne yapıyorsunuz, herkes nereye gitti bianda konu kapandı
Pozitifi gören gitti diyormusum ben özellikle konu sahibi ben muayne oldum. 2 kese gözüktü cok sükür. Carsamba yine kontrolüm var birtane daha arkadasımız var Y yuzikoo oda son transfer şubata yetişti :)) Allah'ım herkese nasip etsin pozitifleri insallah

Yaa demek ikiz geliyor değerleriniz neydi, ben de şüphe ediyorum da daha doktora gitmeye de vakit var

Benim de ucuncu de tuttu, o yüzden moralinizi yüksek tutun, olumlu düşünün. Kullandığım ilaçların oranı değişti, iğneler eklendi belki onlar etkili belki zamani geldi. Sabretmek zor ama olacağını düşünmek insana güç veriyor.

Çok sevindim canım, Allahım hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağınımıza almamızı nasip etsin bende bugün gittim tek kese 1 tane transferdi benm öyle 1 hafta sonra kan için çağırdı bakılması gerekn değerler varmış bakalım ona gidicem

M Meleksm konuyu yaşatmaya gelmemiz gerekiyormuş. Geldik burdayız Şubat forumunu kaçırmamak için ne yaptım ettim ayın son gününe transfer olmayı ayarladim. Pazartesi transfer olacak arkadaş benim

M Meleksm konuyu yaşatmaya gelmemiz gerekiyormuş. Geldik burdayız Şubat forumunu kaçırmamak için ne yaptım ettim ayın son gününe transfer olmayı ayarladim. Pazartesi transfer olacak arkadaş benim
Hadi bakalım sendende insallah pozitif haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…