Amin cok tesekkür ederrim isteyen herkese nasip olur inşallahGözünüz aydın canım allah bekleyen gerkese nasip etsin bu duyguyu sana da devamını nasip etsin hayırlısıyla kucağına al
Tesekkür ederim hayır direk kanda baktırdık☺Hayırlı olsun idrar testi yapmış mıydın sen
İnşallahÇok sevindim. Benim de 8 şubar transfer ama yarın test günüm. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum☺Hayirli olsun rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Gözün aydın canım benim allah tamamına erdirsinMerhaba hanımlar. Bugün test günümdü. Sabah erkenden gittim kan verdim. Ve 3 denememin ardından pozitif sonuç aldım. Hamileyimm. Değerim 760 çıktı. Daha kendimde şaşırıyorum. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. İnsallah. Sağlıkla kucaklarımıza almayıda
Gözün aydın sağlıkla gelsinMerhaba hanımlar. Bugün test günümdü. Sabah erkenden gittim kan verdim. Ve 3 denememin ardından pozitif sonuç aldım. Hamileyimm. Değerim 760 çıktı. Daha kendimde şaşırıyorum. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. İnsallah. Sağlıkla kucaklarımıza almayıda
Canim rabbim tamamina erdirsin cok sevindim hayirli olsun senin degerin benimkinin 2 kati masallah ikiz bence seninkiMerhaba hanımlar. Bugün test günümdü. Sabah erkenden gittim kan verdim. Ve 3 denememin ardından pozitif sonuç aldım. Hamileyimm. Değerim 760 çıktı. Daha kendimde şaşırıyorum. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. İnsallah. Sağlıkla kucaklarımıza almayıda
Çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bizlerede duanı eksik etme canım. Benin sonuç negatif cıktı malesef. Üçüncüyü deneyeceğiz bakalım artık. Tekrardan tebrik ederim canımKizlar cok sukur rabbime bende bugun kan testinde pozitif sonucu aldim ben 6 bucuk yil bekledim bu sonuc icin bekleyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip etsin bunu cok kalpten diliyorum.insallah sizlerinde en kisa zamanda mujdeli haberlerini duyarizrabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin hayirlisyla hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim
Canim cok.tesekkurler en kisa zamanda rabbim sanada nasip edecek insallah dualarimdasinÇok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bizlerede duanı eksik etme canım. Benin sonuç negatif cıktı malesef. Üçüncüyü deneyeceğiz bakalım artık. Tekrardan tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım sağ salim kucağına Almayı nasip etsin. İnsallah sağlıklı sıhhatli ilerleriz. Evet ikiz olabilir. Haftaya ultrason a gideceğim.Kizlar cok sukur rabbime bende bugun kan testinde pozitif sonucu aldim ben 6 bucuk yil bekledim bu sonuc icin bekleyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip etsin bunu cok kalpten diliyorum.insallah sizlerinde en kisa zamanda mujdeli haberlerini duyarizrabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin hayirlisyla hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim
Bnm dün 345 çıktı bncede ikiz sizinki hayırlı olsun Allah kucagımıza almayı nasip etsinTebrik ederim canım sağ salim kucağına Almayı nasip etsin. İnsallah sağlıklı sıhhatli ilerleriz. Evet ikiz olabilir. Haftaya ultrason a gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?