08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Yok canım daha çıkmadı. E nabizdan bakıyorum sürekli bi sonuç yok daha ama büyük ihtimal negatif olur diye düşünüyorum lekelenmem iyiden iyiye arttı canım sanırım bu gidişle sonuç gelmeden adet olacağım

Merhaba hanımlar. Bugün test günümdü. Sabah erkenden gittim kan verdim. Ve 3 denememin ardından pozitif sonuç aldım. Hamileyimm. Değerim 760 çıktı. Daha kendimde şaşırıyorum. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. İnsallah. Sağlıkla kucaklarımıza almayıda

Gözün aydın canım benim allah tamamına erdirsin

Gözün aydın sağlıkla gelsin

Canim rabbim tamamina erdirsin cok sevindim hayirli olsun senin degerin benimkinin 2 kati masallah ikiz bence seninki

Canım benim sonuç cıktı negatif malesef ikinci denememdi . Hayırlısı nasip bakalım sağlık olsun az çok bekliyordum negatif sonucu zaten.bakarsin Üçüncüye kısmet olur allah hayırlısını versin senin sonuç ne cıktı ne yaptın yaz mutlaka . Herkesin güzel gönlüne göre olsun

Kizlar cok sukur rabbime bende bugun kan testinde pozitif sonucu aldim ben 6 bucuk yil bekledim bu sonuc icin bekleyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip etsin bunu cok kalpten diliyorum.insallah sizlerinde en kisa zamanda mujdeli haberlerini duyariz rabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin hayirlisyla hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim

Çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bizlerede duanı eksik etme canım. Benin sonuç negatif cıktı malesef. Üçüncüyü deneyeceğiz bakalım artık. Tekrardan tebrik ederim canım

Hayırlı olsun canım tebrik ederim sağlıkla hzuurla büyüt inşallah bizlere de duanı eksik etme

Hadi gözün aydın canım çok sevindim zaten diyordum sana hamilesin içime doğuyordu. Saglikla kucahina almak nasip olsun canim duani eksik etme ben ve benim gibi negatif çıkan arkadaslardan. insallah birgun bizde pozitif goruruz .Benim mal3sef negatif cıktı üçüncuyu denicez nasipse bakalım artık kısmet herşeyin hayırlısı olsun

Canim cok.tesekkurler en kisa zamanda rabbim sanada nasip edecek insallah dualarimdasin

Allah hepinizden razı olsun inşallah dualarımdasınız benimde

Tebrik ederim canım sağ salim kucağına Almayı nasip etsin. İnsallah sağlıklı sıhhatli ilerleriz. Evet ikiz olabilir. Haftaya ultrason a gideceğim.

Ben yarın sabah kan vericem ama bu akşam adet sancısı gibi sancım var ve belim ağrıyor olmadımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…