Canım gözün aydın allah tamamına erdirsinKizlar cok sukur rabbime bende bugun kan testinde pozitif sonucu aldim ben 6 bucuk yil bekledim bu sonuc icin bekleyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip etsin bunu cok kalpten diliyorum.insallah sizlerinde en kisa zamanda mujdeli haberlerini duyarizrabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin hayirlisyla hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim
Tesekkurler canim insallah en tez zamanda rabbim sanada guzel sonuclari almayi nasip etsinCanım gözün aydın allah tamamına erdirsin
Amin inşallahTesekkurler canim insallah en tez zamanda rabbim sanada guzel sonuclari almayi nasip etsin
Hakkında hayırlısı olsun. İnsallah sende en kısa zamanda pozitif ile karsılasırsın.Arkadaşlar malesef benimde serüvenim negatif ile sonuçlandı. Dilerim pozitif olan tüm arkadaşlar çok sağlıklı gebelik geçirir.
İlk sonuç 108 ikinci 170 üçüncü 164 çıktı Bende delirmek üzereyimMerhaba anne adayları. 08.02.2022 de transferim gerçekleşti. Benim gibi arkadaşlar varsa burda Beraber bekleyebiliriz vakit geçiririz diye konu açtım. Rabbim tüm evlat isteyenlere sağlıklı, sıhhatli, güzel ahlaklı, biz öldüğümüzde arkamızdan bir dua okuyan evlatlar nasip etsin inşallah
Çok güzel tebrik ederim sağlıkla sıhhatle ilerler inşallah hayırlı olsunKızlar nasılsınız bugün test günümdü ve kanda pozitifi gördüm siz 2 günde bir kan verdiniz mi nasıl gidiyor süreç
3 üde neden düştü değerinizİlk sonuç 108 ikinci 170 üçüncü 164 çıktı Bende delirmek üzereyim
Vallahi bilmiyorum grip oldum ONDAN mı acaba diye düşünüyorum ağrı kanama leke vs de yok iki gün sonra tekrar tahlil verecem bakalım3 üde neden düştü değeriniz
Siz neden böyle sık sık kan tahlili veriyorsunuz onu anlamadım. Doktorunuz mu istiyor Test gününüz ne zaman ?Vallahi bilmiyorum grip oldum ONDAN mı acaba diye düşünüyorum ağrı kanama leke vs de yok iki gün sonra tekrar tahlil verecem bakalım
Bugün iki hafta oldu . Transferden sonra 10 cu gununden itibaren iki gün arayla kan testi yaptırıyoruz yaSiz neden böyle sık sık kan tahlili veriyorsunuz onu anlamadım. Doktorunuz mu istiyor Test gününüz ne zaman ?
Transferden 10. Gününde evet test yapıyoruz. 2 sonra doktorlarımız tekrarlayın derse tekrarlıyoruz. Herhangi bir sıkıntı, kimyasal gebelik v.s için fakat siz 3 kere kan vermişsiniz. 2 gün sonra hala tekrarlayacagım diyorsunuz. Toplam da 4 kere kan vermiş olacaksınız. Kusura bakmayın şaşkınım o yüzden. Doktorunuz filan mı istedi diye sordum cevap vermediniz ama hakkınızda insallah hayırlısı olurBugün iki hafta oldu . Transferden sonra 10 cu gununden itibaren iki gün arayla kan testi yaptırıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?