08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Kızlar merhaba Okudum mesajlarınızı ne güzel haberler var pozitifleri çok çok tebrik ediyorum ben de 8inde transfer olacaktım son dakika covidden dolayı iptal olmuştu şimdi beklemedeyim. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize, negatif sonuç alanlar da umarım bir dahaki denemelerinde güzel sonuçlar alırlar

Umudunu kaybetme canım benim belirtiye çok takılma inşallah kan sonucun pozitif olur müjdeli haberini aliriz iyi düşün iyi olsun

Sağol canım seninde güzel müjdeli.haberlerini aliriz inşallah güzel gönlünce olsun herşey

Canım gözün aydın allah tamamına erdirsin

Evde test yaptım negatif10. Gün bugün doğrudur heralde. Yarın yinede kan testi vericem ama olmadı. Çok zormuş umutlarının boşa çıkması tüm kızkardeşlerimi anlıyorum şimdi allah yardımcımız olsun

Amin canım pes etmek yok sonuç ne olursa olsun yola devam . Umutsuz düşünme canım bazen idrarda çıkmıyor. Kan sonucunda çıkar inşallah Rabbim gonlundekini versin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah pozitif olur

Test yaptırdım olmadı malesef nasıl dayandınız kızlar çok zormuş, çok hayal kırıklığına uğradım

Sağlık olsun canım bozma moralini bende dün öğrendim negatif sonucu. Nasip kısmet degilmis yada hayırlısı buymuş dedim Rabbimin nasip edeceği bir zaman elbet vardır şimdi vermedi belki imtihan etmek istedi herşey onun emrinde ol derse oluyor canım o yüzden ilahi aşka güven teslimiyet icin de ol senin için en güzeli en hayırlısı Rabbimin ol dediği vakitte gerçekleşecek. Rabbime sığınmaktan başka birşey gelmez elden. En doğru en güzel zamanda bizlere de nasip edecektir inşallah. Umudunu kaybetme bunu bir imthan gör ve sabırla o güzel son için dayan elbet rabbim g9nlundekini verecek seni hoşnut kılacaktır

Arkadaşlar malesef benimde serüvenim negatif ile sonuçlandı. Dilerim pozitif olan tüm arkadaşlar çok sağlıklı gebelik geçirir.

Arkadaşlar malesef benimde serüvenim negatif ile sonuçlandı. Dilerim pozitif olan tüm arkadaşlar çok sağlıklı gebelik geçirir.
Hakkında hayırlısı olsun. İnsallah sende en kısa zamanda pozitif ile karsılasırsın.

İlk sonuç 108 ikinci 170 üçüncü 164 çıktı Bende delirmek üzereyim

Kızlar nasılsınız bugün test günümdü ve kanda pozitifi gördüm siz 2 günde bir kan verdiniz mi nasıl gidiyor süreç

Kızlar nasılsınız bugün test günümdü ve kanda pozitifi gördüm siz 2 günde bir kan verdiniz mi nasıl gidiyor süreç
Çok güzel tebrik ederim sağlıkla sıhhatle ilerler inşallah hayırlı olsun benimde Cuma test günümdü. Doktorum Pazar günü bidaha istedi, bidaha kan verdim cok sükür Artmış. Cuma günü ilk ultrason kontrolüm var insallah. Bakacağız

Vallahi bilmiyorum grip oldum ONDAN mı acaba diye düşünüyorum ağrı kanama leke vs de yok iki gün sonra tekrar tahlil verecem bakalım
Siz neden böyle sık sık kan tahlili veriyorsunuz onu anlamadım. Doktorunuz mu istiyor Test gününüz ne zaman ?

Bugün iki hafta oldu . Transferden sonra 10 cu gununden itibaren iki gün arayla kan testi yaptırıyoruz ya
Transferden 10. Gününde evet test yapıyoruz. 2 sonra doktorlarımız tekrarlayın derse tekrarlıyoruz. Herhangi bir sıkıntı, kimyasal gebelik v.s için fakat siz 3 kere kan vermişsiniz. 2 gün sonra hala tekrarlayacagım diyorsunuz. Toplam da 4 kere kan vermiş olacaksınız. Kusura bakmayın şaşkınım o yüzden. Doktorunuz filan mı istedi diye sordum cevap vermediniz ama hakkınızda insallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…