Cok teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam eder herkesin bu süreciGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın
Hoşgeldinn insallah pozitifli sonucları birbirimize veririz.Merhababenim de 8 şubatta 5. Gün embriyosu transfer oldu. Umarım hepimiz pozitif sonuçları alırız.
Hosgeldin aramiza insallah guzel.sonuclar nasip olirMerhababenim de 8 şubatta 5. Gün embriyosu transfer oldu. Umarım hepimiz pozitif sonuçları alırız.
HoşgeldinBende ayın 7 sinde transfer oldum bayanlar bir heyecanla bekliyorum nasıl belirtileriniz varmı
Sizede hayirli olsunBende ayın 7 sinde transfer oldum bayanlar bir heyecanla bekliyorum nasıl belirtileriniz varmı
Biraz sancı oluyor kasılarımda bir de belimde o da sürekli yatmadan sanırımHoşgeldinbende 0 belirti sizde var mı
Sizede hayirli olsunbenim.bugun 3 saat falan agrim.oldu sonra aksam uzeri progestan igne yaptirmaya gittim gecti heralde evde surekli durdukca psikolojik hissettim evden cikinca gecti nedense onu disinda batma gogus agrisi transfer onceside vardi devam ediyor
Bende ayni durumdayim cok fazla arastirmakta iyi olmuyor sanirim ama duramiyoruzİnşallah hayırlısı olur canım hakkında ama ne olursa olsun sancılı bir süreç ben hemen herşeye evhamlanıyorum internetten bir şeyler araştıra araştıra psikolojim bozuldu zaten
Hemde hiç iyi olmuyor bir de çevremdekiler özellikle eşim diyor belirti varmı bişey varmı ne hissediyorsun strese çok fazla giriyorumGun boyu surr
Bende ayni durumdayim cok fazla arastirmakta iyi olmuyor sanirim ama duramiyoruz
Ben o sorulardan kacmak icin kimseye soylemedim canim sadece annelerimiz biliyor onlarida sıkıca tembihledik baska kimse bilmiyor evden cikmadigim icin soranlarada belim agriyor dedimHemde hiç iyi olmuyor bir de çevremdekiler özellikle eşim diyor belirti varmı bişey varmı ne hissediyorsun strese çok fazla giriyorum
Gözünüz aydın hayırlı olsun darısı bize olsun inşallahMerhaba konuyu görünce yazmak istedim inşallah hepiniz sağlıklı ve pozitif sonuçlar alirsiniz
Ben 14.gundeyim ve pozitif çok şükür
HoşgeldinMerhaba, bende 8 şubatta embryo transferi oldum.ilk denememiz. 3. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi ama biri diğerinden daha kaliteliymiş birinden daha ümitliyiz yani. Çok heyecanlı bir bekleyiş. Hepimize sağlıkla hayırla iyi haberler inşallah
Hayirli olsun amin insallahMerhaba, bende 8 şubatta embryo transferi oldum.ilk denememiz. 3. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi ama biri diğerinden daha kaliteliymiş birinden daha ümitliyiz yani. Çok heyecanlı bir bekleyiş. Hepimize sağlıkla hayırla iyi haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?