08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Bende ayın 7 sinde transfer oldum bayanlar bir heyecanla bekliyorum nasıl belirtileriniz varmı
Sizede hayirli olsun benim.bugun 3 saat falan agrim.oldu sonra aksam uzeri progestan igne yaptirmaya gittim gectiheralde evde surekli durdukca psikolojik hissettim evden cikinca gecti nedenseonu disinda batma gogus agrisi transfer onceside vardi devam ediyor

İnşallah hayırlısı olur canım hakkında ama ne olursa olsun sancılı bir süreç ben hemen herşeye evhamlanıyorum internetten bir şeyler araştıra araştıra psikolojim bozuldu zaten

Gun boyu surr
İnşallah hayırlısı olur canım hakkında ama ne olursa olsun sancılı bir süreç ben hemen herşeye evhamlanıyorum internetten bir şeyler araştıra araştıra psikolojim bozuldu zaten
Bende ayni durumdayim cok fazla arastirmakta iyi olmuyor sanirim ama duramiyoruz

Hemde hiç iyi olmuyor bir de çevremdekiler özellikle eşim diyor belirti varmı bişey varmı ne hissediyorsun strese çok fazla giriyorum
Ben o sorulardan kacmak icin kimseye soylemedim canim sadece annelerimiz biliyor onlarida sıkıca tembihledik baska kimse bilmiyor evden cikmadigim icin soranlarada belim agriyor dedim

Merhaba, bende 8 şubatta embryo transferi oldum.ilk denememiz. 3. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi ama biri diğerinden daha kaliteliymiş birinden daha ümitliyiz yani. Çok heyecanlı bir bekleyiş. Hepimize sağlıkla hayırla iyi haberler inşallah

Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inşallah. İyi kalabalıklaşıyoruz:)

Hayirli olsun amin insallah

Merhaba 3.gün donmuş embriyo 2. Denemem.
11.gün 15.91
13.gün 40.39 progesteron 26.23
16.gün 137.8 progesteron 21.67
18.gün 344 progesteron 30.64
Haftaya Cumartesi usg için gidicem . Düşük başlayanlara moral olsun diye yazdım. Hergün limonlu avokado , ballı muzlu süt, her sabah yumurta protein ağırlıklı beslendim . Belirti sorarsanız hiç belirtim olmadı. Stres çok etkiliyor . Mümkün olduğunca başarabilirseniz stres yapmamaya çalışın .

Günaydın kız kardeşlerimMucizemize bir gün daha yaklaştık. Biz şehir dışında Yaptırdık tedavimizi yaşadığımız şehirde yoktu yarın dönüyoruz evimizi birkaç gün dinlen dedikleri için sürekli uzandım yattım, müsait kalabileceğimiz yerde vardı. Artık sorun olmaz heralde. Birde ben inanılmaz nezle oldum transferden sonra gözüm bırnum akıyor başka bir şey yok ilaçda içemiyorum. İnşallah etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…