kaç kilo fazlsaı var
As. iyiyiz abla seni sormalı
Şişşşşt anladın sen onu sessizlikdiyorum ardına
İçimden bir ses yabancı değil diyooootahminim var amma
3-4 diyelim
yani aslında çok fazla değil zaten boyuda uzun yaşıtlarından 1,5 yaş önde diyebiliriz boyu ama kilosu yinede fazla biraz bilmiyorum dertmi ediyorum ilerde kilo sorunu yaşamasın diye benim derdim
nen şurda derdimiz analttık, hemşoyuz bide, bende rahatsızım bu durumdan yarın 8 de gelmezssem, alışkanlık haline gelince de hopp kurum değiştirecem kalam burda
en azından abur cuburdan uzak tutmya çalış bilim
bende surekli kılo promlemı yaşadığımdan oğlum fazla kılolu olcak dıye ödüm kopuyo
yüzmeye falan ver yada herhangı bı spora bız bıle tutamıyoruz kendımızı çocuk nasıl tutucakabur cubur çok yemiyo aslında yani yese bile çikolata o çocuk işte diyorum ondanda uzak duracak değil ya günde 2 den fazla abur cubur tarzı şey yememesine çalışıyorum cips kola evimize girmez zaten, ama yemek konusunda çok yiyo yani ana yemek varya bizimle oturduğu yemek işte onu biraz abartıyo birde bünyesi alıma müsayit sanırım malesef bana çekmiş
yüzmeye falan ver yada herhangı bı spora bız bıle tutamıyoruz kendımızı çocuk nasıl tutucak
İçindeki ses doğru diyo
Bilirsin bilirsin Hanım Abla
Doğru d,yorda tahmin ettiğim değilsinnnn kulağıma çıtlasana azcukkk
Daha çömezim özel atamıyomuşum
Elmayra yazsın sana, vekalet verdim
bende bu yıl yazdırmayı düşünüyorum yüzmeye ama yazın tatile gittiğimizde bile havuzdan denizden çıkınca çok acıkıp kıtlıktan çıkmış gibi yiyordu, eşimin kuzeni var onla konuştuk bu konuyu onunda oğlu biraz daha büyük 8 yaşında oda gönderdi yüzmeye zayıflar diye çocuk aksine kilo almıştı yüzmeden çıkınca çok daha fazla yemek yemeye başlamış ve alışkanlık olmuş bu defa yeme
bilemiyorum kafam karışık ya göndermelimi göndermemelimi :44::44::44::44:
- Kısır
- Pasta
- Börek
- Islak kurabiye
Bu menü nasıl peki ?
Menü sorduk huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?