09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

- Kısır
- Pasta
- Börek
- Islak kurabiye

Bu menü nasıl peki ?

3-4 diyelim
yani aslında çok fazla değil zaten boyuda uzun yaşıtlarından 1,5 yaş önde diyebiliriz boyu ama kilosu yinede fazla biraz bilmiyorum dertmi ediyorum ilerde kilo sorunu yaşamasın diye benim derdim

en azından abur cuburdan uzak tutmya çalış bilim

bende surekli kılo promlemı yaşadığımdan oğlum fazla kılolu olcak dıye ödüm kopuyo

nen şurda derdimiz analttık, hemşoyuz bide, bende rahatsızım bu durumdan yarın 8 de gelmezssem, alışkanlık haline gelince de hopp kurum değiştirecem kalam burda

ya valla ben biraz doğrucu davutum :)

Kızlar midye regl falan olmaz. Menstrual döngü memelilere mahsustur.
Hormonlarla düzenlenen üreme mekanizması için. Midyeler doğurmaz ki...

O bir hurafe. Üreme dönemlerine yakın zamanlarda dişiler pembemsi
renkteki hücrelerini dışa salar, erkekler de beyaz hücrelerini. Buna denk
gelenler bu olayı regl sanarlar ama üreme davranışıdır. O gördükleri kan
değil, çiçeklerin poleni gibi birşey işte

en azından abur cuburdan uzak tutmya çalış bilim

bende surekli kılo promlemı yaşadığımdan oğlum fazla kılolu olcak dıye ödüm kopuyo

abur cubur çok yemiyo aslında yani yese bile çikolata o çocuk işte diyorum ondanda uzak duracak değil ya günde 2 den fazla abur cubur tarzı şey yememesine çalışıyorum cips kola evimize girmez zaten, ama yemek konusunda çok yiyo yani ana yemek varya bizimle oturduğu yemek işte onu biraz abartıyo birde bünyesi alıma müsayit sanırım malesef bana çekmiş

yüzmeye falan ver yada herhangı bı spora bız bıle tutamıyoruz kendımızı çocuk nasıl tutucak

yüzmeye falan ver yada herhangı bı spora bız bıle tutamıyoruz kendımızı çocuk nasıl tutucak

bende bu yıl yazdırmayı düşünüyorum yüzmeye ama yazın tatile gittiğimizde bile havuzdan denizden çıkınca çok acıkıp kıtlıktan çıkmış gibi yiyordu, eşimin kuzeni var onla konuştuk bu konuyu onunda oğlu biraz daha büyük 8 yaşında oda gönderdi yüzmeye zayıflar diye çocuk aksine kilo almıştı yüzmeden çıkınca çok daha fazla yemek yemeye başlamış ve alışkanlık olmuş bu defa yeme
bilemiyorum kafam karışık ya göndermelimi göndermemelimi :44::44::44::44:

farklı bı sporda olabılır :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…