her zamna öyle gelmiyom tabi, arada 8.30 da da geliyom. kızım var kreşe giden, sabah onu uyandırıp giydrmek o kadat yorucu oluyor kimazeret değil ama alışkanlık sanırım. ilk başladığım günden beri şu mesai olayına ayak uyduramadımama şeytanın bacağını kırmak istiyom, hemd eçok pis
Evet kaçtır dışarıdan duvarlara ve camlara bakıyolarmış , yazıkBahceye cıkar da doya doya salon penceresinden baksınlar
Ama olmaz ya, yani ben senin mesai arkadaşın olsam ağzını burnunu kırardımbir iki kez tabi olur insanlık hali ama alışkanlık olmaz.
midye m regl oluyomuşIyy ben asla yemem, cok kötü o:S Bir de onlar regl oluyomuş :S
Iyy ben asla yemem, cok kötü o:S Bir de onlar regl oluyomuş :S
Evet kaçtır dışarıdan duvarlara ve camlara bakıyolarmış , yazık
ahahahahaha hangi arada kızardın ahahahah tam bir pislovicsin
teşekkür ederim. ben 150 tl gibi bişi hatırlıyorum üyeliği meğerse 30 tl imiş. boşuna düşünmüşüm olsammı olmasammı diepiyonist kuzum ne çabuk olgunlaşmışsın kırmzı kırmız, hayırlı olsun
teşekkür ederim. ben 150 tl gibi bişi hatırlıyorum üyeliği meğerse 30 tl imiş. boşuna düşünmüşüm olsammı olmasammı die
iğrençsin şu andaaa. tadı mükemmel. kokoreç ve midye yerim.
ben asıl karides ve ahtapot yiyemem.
çocuğu göstermeyen üvey analar gibisin çekirge :)))
evi bi türlü göremiyorlar, acaba yeni neler aldınız hepsi merak uyandıran şeyler yada ev temizmi
yaw böyle zart diye dalmayayım olaya ama bişi dicem kızlar ya çocuklu anneler özellikle; benim oğlum 4,5 yaşında ama olması gereken kilodan biraz fazla kilosu özellikle serum yedikten sonra iştahı fazla açıldı ne yapabilirim bir fikri olan varmı
forumlarıu gezdim biraz ilgili bir konu bulamadım
teşekkür ederim. ben 150 tl gibi bişi hatırlıyorum üyeliği meğerse 30 tl imiş. boşuna düşünmüşüm olsammı olmasammı die
iğrençsin şu andaaa. tadı mükemmel. kokoreç ve midye yerim.
ben asıl karides ve ahtapot yiyemem.
Selamlarrrrr ne habersnizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?