09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay çok cart olmuşum. verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. değiştiricem

Ama olmaz ya, yani ben senin mesai arkadaşın olsam ağzını burnunu kırardım bir iki kez tabi olur insanlık hali ama alışkanlık olmaz.

piyonist kuzum ne çabuk olgunlaşmışsın kırmzı kırmız, hayırlı olsun

Iyy ben asla yemem, cok kötü o:S Bir de onlar regl oluyomuş :S

Ama olmaz ya, yani ben senin mesai arkadaşın olsam ağzını burnunu kırardım bir iki kez tabi olur insanlık hali ama alışkanlık olmaz.

nen şurda derdimiz analttık, hemşoyuz bide, bende rahatsızım bu durumdan yarın 8 de gelmezssem, alışkanlık haline gelince de hopp kurum değiştirecem kalam burda

ahahahahaha hangi arada kızardın ahahahah tam bir pislovicsin

piyonist kuzum ne çabuk olgunlaşmışsın kırmzı kırmız, hayırlı olsun
teşekkür ederim. ben 150 tl gibi bişi hatırlıyorum üyeliği meğerse 30 tl imiş. boşuna düşünmüşüm olsammı olmasammı die
Iyy ben asla yemem, cok kötü o:S Bir de onlar regl oluyomuş :S

iğrençsin şu andaaa. tadı mükemmel. kokoreç ve midye yerim.
ben asıl karides ve ahtapot yiyemem.

150 tl ye tüm sülale pro olur

çocuğu göstermeyen üvey analar gibisin çekirge :)))
evi bi türlü göremiyorlar, acaba yeni neler aldınız hepsi merak uyandıran şeyler yada ev temizmi

Ama evde yokmuşum ki masumum ben
Bilmiyorum ya ben hiç kimsenin evini merak etmedim ( ki merak edilesi bi evimde yok )
Etsem de camlarına baktık döndük demem rezil etmem kendimi

yaw böyle zart diye dalmayayım olaya ama bişi dicem kızlar ya çocuklu anneler özellikle; benim oğlum 4,5 yaşında ama olması gereken kilodan biraz fazla kilosu özellikle serum yedikten sonra iştahı fazla açıldı ne yapabilirim bir fikri olan varmı

forumlarıu gezdim biraz ilgili bir konu bulamadım

kaç kilo fazlsaı var

hayırlı olsun piyon artık bir puro içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…