yok canım emekli oldular ikisinde. bende arkadaşımın yanına taşınayım dedim onlarda bizde gidelim kira vermeyelim dediler. babamın mantığı işte. bi beklesenya kızın yapabilecekmi arkadaşıyla aynı evde yapamayacakmı. ama işte kira ödemeyecekya...baba da alem piyoo hee :) senin elin ekmek tutuyor ya ondan vermez :)
Sizinkiler sen evlendikten sonramı gittiler İstanbuldan ?
Ama bi laf vardır, dul kadının altından eşiğide olsa fitre verilebilir diye :)
Babana hatırlat bi ara.... :)
bende bendeeeegüzel olan herşeyi severim piyooonum
canım göçmen pek istemem ben ya olursa da eski göçmen olsun. çünkü bizim ailedeki erkrklerde dahil olmaz üzere erkek gibi yetiştirilmemişler korkaklar. dışarda seni koruyamazlar. ama kadınları öyle değil dobra neyse o erkek gibi. o yüzden göçmen varmıydı listede hatırlamadım ama sildim şimdi.Piyonist
Heybemde sana layık bişi kalmamış
Ama sanki Salihlerin tarafta yani o semtte demek istiyorum
Çok göçmen var
Onlar uymaz mı
ne güzel bir fırsat senin için gezersin de yenilenir gelirsin
ay inşallah canım. umarım herkes için tatili güzel olur...
seninde düğüne az kaldı hadi bakalım hayırlısı. bakalım evlenince daha sık yazacakmısın bize kaynana, görümce, elti, olaylarını
hayırlısı canım.
görümcem yok bir tane kaynım var çok severim.
ailelerimiz arkadaşlardı zaten dedelerimizden beri.
kv bir problemim olmadı severiz birbirimizi sağolsun herşeyi fazlasıyla yaptı ben istemeden, alışverişe birlikte çıkarız kafa dengiyiz, inşallah hep böyle devam eder. önceden tanışıklığımız var kayınvalidem olmadan önce de böyleydik, küçüklüğümü bilir.
ay inşallah canım. umarım herkes için tatili güzel olur...
seninde düğüne az kaldı hadi bakalım hayırlısı. bakalım evlenince daha sık yazacakmısın bize kaynana, görümce, elti, olaylarını
oruç durumları nasıl gidiyor hatunlar?
ben tutmuyorum canım. bi değişiklik yok. ama tutanları unutuyorum arada ayıp oluyor utanıyorum sonra. senin durumlar nasıl oruçmusun?oruç durumları nasıl gidiyor hatunlar?
Dünki yeşil gözlü saçları muhteşem genci begenmedinmi kız piyom
selam bu arada
çok younum canlarım
5 kişilik iş yapıom bugun
millet kızgın kumdan serin suya atlıo ben burda amelelik
açlık susuzluk yok bende uyku fena.
ağırlık yapıyor bir de.
ramazan dolayısıyla yarım saat erken çıkacağız 17.30'da eve gider uyurum diye düşünüyorum bir şey çıkmazsa
ben tutmuyorum canım. bi değişiklik yok. ama tutanları unutuyorum arada ayıp oluyor utanıyorum sonra. senin durumlar nasıl oruçmusun?
hiç beğenmedim gülüm kusuruma bakma lütfen.
selam bebeim çalış tabi. buna şükür. iyiki çalışıyorum mesela bende yoksa böyle zırt pırt nasıl gezerdim
bilimi ve yorumlarını çok özledim keşke gelse yine
idare ediyorum şimdilik akşama doğru etkisini gösterir daha çok
enerjimizi idareli kullanalım İpek.
idare ediyorum şimdilik akşama doğru etkisini gösterir daha çok
enerjimizi idareli kullanalım İpek.
Bende bi değişiklik yok
İyiyim şu an
Eskiden iftarlar erkendi erken eve giderdik
Şimdi nasılsa geç diye rutin saatte çıkıyoruz
Ama pilimiz bitiyo son demler ve inanılmaz bi yoğunluk oluyo yollarda
bende de bir şey yok şimdilik.başımda ağrı var biraz
Yüce rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin.
biri bana seslendi sankim
nerede çalışıyorsun canım sen? maşallah hala öyle erken çıkaran yerler varmı? biz bankada çalışıyoruz yarım günlerimizde bile çalışıyoruz. eskiden aferelerde en azından izin olurdu temizlik yapılırdı, msafirler için hazırlık yapılırdı. artık çok özensiz buluyorum bi çok şeyi..
iftarı kendi evindemi yapıcaksın çeek?
ben arada annemlere kaçarım arada evde bazende dışarda olurum diye düşünüyorum:)
Gücüm yerinde olursa misafir ağırlamak da isterim.
Onu sorma abla, geçen sene Ramazanın ilk günü baş ağrısı mide bulantısı hastanelik olmuştum. Allahım güç versin hepimize inşallahç
Amin fallancım, sen nasılsın izne çıkmıyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?