iftarı kendi evindemi yapıcaksın çeek?
ben arada annemlere kaçarım arada evde bazende dışarda olurum diye düşünüyorum:)
Gücüm yerinde olursa misafir ağırlamak da isterim.
Kocaeli'de bir fabrikada canım dış ticaretteyim ben.
geçen sene erken çıkmamıştık çok yoğundu işlerimiz full mesaili bu sene biraz durgun o yüzden yarım saat erken çıkartacaklarmış.
Kocaeli'de bir fabrikada canım dış ticaretteyim ben.
geçen sene erken çıkmamıştık çok yoğundu işlerimiz full mesaili bu sene biraz durgun o yüzden yarım saat erken çıkartacaklarmış.
Evet ilk gün evde bi iftar yapalım bakalım nasipse
Annemlerin evi daha uzak zaten, öyle bi alternatifim yok
Bizi genelde davet eden çok oluyo ya da bazen dışarı çıkıyoruz Sultanahmet filan mükemmel oluyor Ramazanda
Bazende arkadaşlarla çıkıyoruz
Ramazan yoğun ama güzel geçiyor
Ben bi bizimkileri, bi de eşimin ailesini alıyorum haftasonları iftara o kadar
çok sveindim canım. Ramazanda olması gerek bu bence. bizi öyle çalıştırıyorlarki bayram kutlayacak havamı kalıor insanda. bayram gelsede tatil yapsak diyoruz. eskiden bayramlar byramdı biz küçükken annem ablam falan erken gelirdi işten sarmalar sarılırdı tatlılar yapılırdı hey gidi günler heyyy
canımmmmmmmmmburadamısın sennnn. seni ve bilmişliğini özledimm annemmmm
kızlar Allah hepinize sabır versin Allah kabul etsin hepinizin orucunu. utanıyorum siz böyle tutarken ama
selam kızlar
nasıl keyifler? Ben işe geç geldim yinesahurda kalkınca tekrar uykuya geçmek zor oldu sabah da uyanamadım
AAA KOMŞUMMMMM .)))) kocaelimi gebzemi çiçeeemmm
3 tane de abla olunca ooo davetler havada uçar çeeek :)
evde temizken bende iftara misafir çağırayım diyor, inşallah ağrım sızım olmazda hazırlık yapabilirim.
izmit merkez de oturuyorum canım ben, çalıştığım yer merkezde değil ama
ya sende yoksun. çok eksik var aramızda. özlüyom la sizi alıştırdınız kendinizzee.selam kızlar
nasıl keyifler? Ben işe geç geldim yinesahurda kalkınca tekrar uykuya geçmek zor oldu sabah da uyanamadım
canımss bende özledim bende resmin var şuan elimde sana kavuşmak isterim derman yok dizlerimdetürki bile çığırdım bak
ya biraz işler var aradada gebe topiğine takılıyorum işte
zaten bugün burasıda pert oruçlular akşama doğru dökülür
yok ne tatilisen tatildemiydin ya yoktun bir süredir?
ramazanın yaza gelmesinden dolayı çoğu işverende kullanıyor bu durumu.
kışın ramazan daha bir farklı oluyor şimdi iftarla sahur arası çok kısa.
küçükken güzeldi herşey biz büyüdük ve kirlendi dünyaaa diye şarkıya bağlayasım geldi
güvende sütlü nuriye yiyomusun :)
ya sende yoksun. çok eksik var aramızda. özlüyom la sizi alıştırdınız kendinizzee.
deli karı yaaaaaaaaseviyom bu halleriniz. azcık espirik yapta gülelim
güvende sütlü nuriye yiyomusun :)
yemez miyim harika
sen nereden biliyorsun canım
yok ne tatilitatile daha var..
tezimle ilgili rapor dönemini öne çekti hocam onla uğraşıyordum biyandan da düğünler filan; bi de geçen hafta iş az olunca erken kaçtım kaçtım günlere katıldım filan ondan pek giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?