09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

selam kızlar

nasıl keyifler? Ben işe geç geldim yine sahurda kalkınca tekrar uykuya geçmek zor oldu sabah da uyanamadım

iftarı kendi evindemi yapıcaksın çeek?
ben arada annemlere kaçarım arada evde bazende dışarda olurum diye düşünüyorum:)
Gücüm yerinde olursa misafir ağırlamak da isterim.

Evet ilk gün evde bi iftar yapalım bakalım nasipse
Annemlerin evi daha uzak zaten, öyle bi alternatifim yok

Bizi genelde davet eden çok oluyo ya da bazen dışarı çıkıyoruz Sultanahmet filan mükemmel oluyor Ramazanda
Bazende arkadaşlarla çıkıyoruz
Ramazan yoğun ama güzel geçiyor

Ben bi bizimkileri, bi de eşimin ailesini alıyorum haftasonları iftara o kadar

Kocaeli'de bir fabrikada canım dış ticaretteyim ben.
geçen sene erken çıkmamıştık çok yoğundu işlerimiz full mesaili bu sene biraz durgun o yüzden yarım saat erken çıkartacaklarmış.

çok sveindim canım. Ramazanda olması gerek bu bence. bizi öyle çalıştırıyorlarki bayram kutlayacak havamı kalıor insanda. bayram gelsede tatil yapsak diyoruz. eskiden bayramlar byramdı biz küçükken annem ablam falan erken gelirdi işten sarmalar sarılırdı tatlılar yapılırdı hey gidi günler heyyy

3 tane de abla olunca ooo davetler havada uçar çeeek :)
evde temizken bende iftara misafir çağırayım diyor, inşallah ağrım sızım olmazda hazırlık yapabilirim.

ramazanın yaza gelmesinden dolayı çoğu işverende kullanıyor bu durumu.
kışın ramazan daha bir farklı oluyor şimdi iftarla sahur arası çok kısa.
küçükken güzeldi herşey biz büyüdük ve kirlendi dünyaaa diye şarkıya bağlayasım geldi

canımmmmmmmmm buradamısın sennnn. seni ve bilmişliğini özledimm annemmmm

kızlar Allah hepinize sabır versin Allah kabul etsin hepinizin orucunu. utanıyorum siz böyle tutarken ama

canımss bende özledim bende resmin var şuan elimde sana kavuşmak isterim derman yok dizlerimde türki bile çığırdım bak

ya biraz işler var aradada gebe topiğine takılıyorum işte
zaten bugün burasıda pert oruçlular akşama doğru dökülür

3 tane de abla olunca ooo davetler havada uçar çeeek :)
evde temizken bende iftara misafir çağırayım diyor, inşallah ağrım sızım olmazda hazırlık yapabilirim.

Evet ailelerimiz ve 3 evli ablam, 2 de eşimin teyzesi olunca zaten pek fırsat kalmıyo
Bi de eşimin kankisi ve sonradan arkadaş olduğum onun eşi var
Onlarla hem dışarda buluşuruz hemde iftara çağırırız
Zaten 30 gün var dolu dolu geçiyo

Kolay gelsin gofretcim

selam kızlar

nasıl keyifler? Ben işe geç geldim yine sahurda kalkınca tekrar uykuya geçmek zor oldu sabah da uyanamadım
ya sende yoksun. çok eksik var aramızda. özlüyom la sizi alıştırdınız kendinizzee.

deli karı yaaaaaaaa seviyom bu halleriniz. azcık espirik yapta gülelim

sen tatildemiydin ya yoktun bir süredir?
yok ne tatili tatile daha var..
tezimle ilgili rapor dönemini öne çekti hocam onla uğraşıyordum biyandan da düğünler filan; bi de geçen hafta iş az olunca erken kaçtım kaçtım günlere katıldım filan ondan pek giremedim

güvende sütlü nuriye yiyomusun :)

önce anlamadım sütlü nuriye ne acaba diyorum baklava diyarında olunca bu tatlıları bilmiyoruz biz
sütlü nuriye deyince yeni doğum yapmış henüz bebeğini emziren sütlü adı nuriye olan biri geldi gözümün önüne

ya sende yoksun. çok eksik var aramızda. özlüyom la sizi alıştırdınız kendinizzee.

deli karı yaaaaaaaa seviyom bu halleriniz. azcık espirik yapta gülelim

böyle yap deyincede kal geliyo insana

Bi de insanın gözü aç olunca hepten abartıyoruz
Birçok yemek israf olabiliyo, buna dikkat etmek lazım aslında
Asıl amaç bu değil ki

maşallah ne hoş işin var senin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…