günaydın kızlar
ne var ne yok ramazanlık hepinize hayırlarla gelsin
ben tutamıyorum
bu arada dün tetenoz oldum kolumu kaldıramıyorum
önceki gün babam rahatsızlanmış bana söylememişler sürekli midesi bulanmış hastaneye zor yetiştirmişler midesini yıkamışlar halada baş dönmei devam ediyormş. dün gece söylediler koştum hastaneye çok şükür iyi biraz izin alayım dedim işine git merak etme dedi ama aklım hep babamda
Bilerek yapıyo zaten
Tam da bunu yapmak istiyo
Geçecek hepsi, ilerde sıradan birgünden farksız olacak bu tarih senin için
Engellesene onu
Yok yok minnak uslu bir kız cocuuu gibi yorum yapıyorum
Bugün evlilik yıldönümümüzdü. Cok güzel bir mail aldım. Amaan gecer de gerginim iste
Nikahımız olmasa ne olmuş, benim seninle 2005ten beri gönül nikahım var, yıldönümümüz kutlu olsun demiş.
(((((((((((((((( Eşşek herif !
geçecek inşallah elmişim geçecek, neler geçmiyor ki,
Evt cnm gece gördüm. Aklı nerdeydi. Kendini suclamış fln keşke yazmasa, keşke beni yok saydığı gibi hayatına devam etse.
Nikahımız olmasa ne olmuş, benim seninle 2005ten beri gönül nikahım var, yıldönümümüz kutlu olsun demiş.
Ölür müsün öldürür müsün
Evt cnm gece gördüm. Aklı nerdeydi. Kendini suclamış fln keşke yazmasa, keşke beni yok saydığı gibi hayatına devam etse.
Ölür müsün öldürür müsün
Çok iyi oynuyo
Damardan damardan
Sen onun bu yazdıklarına hala onu sevdiğin içinmi sinir oluyorsun yoksa yüzsüzlüğüne mi?
nasıl sinirleniyor insan yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de sen alışmaya çalıştıkça hatırlatıyor kendini.
yıllarca emek veriyorsun sonra uçkuru yüzünden hayatın değişiyor.
çok sinirleniyorum çok etkileniyorum böyle şeylerden biz de 2005'ten beri birlikteyiz, çok etkilemişti senin hikayen beni.
ama sen güçlüsün çok doğru hareket ettin bu zamana kadar nasip böyleymiş imtihanın buymuş elmi, ama inan ki çok daha mutlu olacaksın yüzünü güldürecek biri girecek hayatına
delip de geciyor. Seytan babanın ruhsatlı silahını al bas git alnının ortasından vur diyo. O da kurtulsun ben de. Namusumu temizlemiş olurum
delip de geciyor. Seytan babanın ruhsatlı silahını al bas git alnının ortasından vur diyo. O da kurtulsun ben de. Namusumu temizlemiş olurum
Onu sevdiğim icin, yuvamı dağıttığı icin, arkadaşlığımızı mahfettiği icin. Yüzsüzlük apayrı bir mesele :)
.
ulee bi erkek işinide sen yapma be hacı:))))))))))))))))
yüzsüzlük = eskiyen kocalar
bunlara bende kızıyorum. diyorum şimdi bayram var. bizden sonra evlenenler çocuklarıyla akraba akraba gezecek bense tekim kimseye gitmek istemiyorum. sevdiğim yanımda yok..
ama onunla bir daha asla düşünmüyorum. kişliği bozuk onun.
Yalnız onun o tavırlarını anasından babasından daha iyi bilirim ben farkında değil. Haa etkilendim mi hayır üzüldüm. Madem bu kadar perişan olacaktın niye dağıttın yuvanı diye düşündüm. Annem gizli gizli ağlayıp duruyo.
Bugün gerginim, sinirliyim ters bişi söylerim, kalp kırarım, yanlış anlarım şimdiden affedin.
Bankacı çocuk napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?