09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çok geçmiş olsun asyalı üzülme diye söylememişlerdir bebişin için.
sen de bebeğini düşün

Bilerek yapıyo zaten
Tam da bunu yapmak istiyo
Geçecek hepsi, ilerde sıradan birgünden farksız olacak bu tarih senin için
Engellesene onu

Kurum mailinden engelleyemiyorum ki. Şahsi mailimi bilmiyo ztn. En fazla spama atabiliyorum. Outlook izin vermiyo.

İnşallah gececek.

(((((((((((((((( Eşşek herif !
geçecek inşallah elmişim geçecek, neler geçmiyor ki,

delip de geciyor. Seytan babanın ruhsatlı silahını al bas git alnının ortasından vur diyo. O da kurtulsun ben de. Namusumu temizlemiş olurum

Sen onun bu yazdıklarına hala onu sevdiğin içinmi sinir oluyorsun yoksa yüzsüzlüğüne mi?

nasıl sinirleniyor insan yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de sen alışmaya çalıştıkça hatırlatıyor kendini.
yıllarca emek veriyorsun sonra uçkuru yüzünden hayatın değişiyor.
çok sinirleniyorum çok etkileniyorum böyle şeylerden biz de 2005'ten beri birlikteyiz, çok etkilemişti senin hikayen beni.
ama sen güçlüsün çok doğru hareket ettin bu zamana kadar nasip böyleymiş imtihanın buymuş elmi, ama inan ki çok daha mutlu olacaksın yüzünü güldürecek biri girecek hayatına

Çok iyi oynuyo
Damardan damardan

Yalnız onun o tavırlarını anasından babasından daha iyi bilirim ben farkında değil. Haa etkilendim mi hayır üzüldüm. Madem bu kadar perişan olacaktın niye dağıttın yuvanı diye düşündüm. Annem gizli gizli ağlayıp duruyo.

Sen onun bu yazdıklarına hala onu sevdiğin içinmi sinir oluyorsun yoksa yüzsüzlüğüne mi?

Onu sevdiğim icin, yuvamı dağıttığı icin, arkadaşlığımızı mahfettiği icin. Yüzsüzlük apayrı bir mesele :)

Öyle cnm, imtihanım bu. Hayır boşanırsın biter. Millet ayrılıyo yıllarca yüzyüze gelmiyo benimki de peşimden ayrılmıyo. Gizli numaradan kurumu arıyo. Ergen bebeler gibi.

Neyse sıkmayayım sizin canınızı da. Gecti gitti. Bugün de biter, yarın yeniden güneş doğar nasılsa.

Onu sevdiğim icin, yuvamı dağıttığı icin, arkadaşlığımızı mahfettiği icin. Yüzsüzlük apayrı bir mesele :)
.

yüzsüzlük = eskiyen kocalar
bunlara bende kızıyorum. diyorum şimdi bayram var. bizden sonra evlenenler çocuklarıyla akraba akraba gezecek bense tekim kimseye gitmek istemiyorum. sevdiğim yanımda yok..
ama onunla bir daha asla düşünmüyorum. kişliği bozuk onun.

ulee bi erkek işinide sen yapma be hacı:))))))))))))))))

ahahahaha kesin benim genler annem bana hamileyken mutasyona falan uğradı ayy ne güzel yatardım hapishanede

O kocalara ağız dolusu küfretmek istiyorum. O bozuk kişilikleriyle hayatımızın icine mıctılar

annen biliyormu ki
seviyordu damadını kadıncağız demekki ee onunda elinde büyüdü sayılır.

Rabbim hayırlı yazılar hayırlı insanlar çıkarsın elmişim, tüm acıların üstüne çok güzel günlere gelecek inanıyorum.

Zaten yükselmek için dibe vurmak lazım

Elmayra üzüldüğünü belli etme
Sen ne yüzsüz bişeysin günden güne daha da alçalıyorsun gözümde, bana yazmaktan vazgeç zaten boşuna enerji tüketiyorsun umrumda değilsin de

Zaten drama bağlıyo , zaflarından yararlanmaya çalışıyo pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…