09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Öğlen merdivenlerden yivarlandim. Bilegimi zedelemisim. Hastaneye geldik eve gidiyoruz şimdi. Abdestim de yerinde ama niye böle olsu ki :)

Öğlen merdivenlerden yivarlandim. Bilegimi zedelemisim. Hastaneye geldik eve gidiyoruz şimdi. Abdestim de yerinde ama niye böle olsu ki :)

Geçmiş olsun
Sakar Şakir

Şaka bir yana da her abdestle olsaydı bu işler ohooo yani

çok özel değilse bişey sorabilirmiyim kürtajı neden yaptırdınız

Alıntı da yapamadım. Artist artist inerken rezil oldum :) bok çuvalı gibi yığıldım ahahahha kardeşim eve götüruo simdi
medyuma gideyim de kursun döksün

geçmiş olsun kız dün ben kim sorduysa yuvarlanıyoruz demiştim hatırladınmı
gerçek oldu bak
hayırdır kime yetişmeye çalıştın da
geçmiş olsun

Kızlar biri bana çamaşır makinasi kullanmayi öğretsin renkliler beyazlar kac derecede hangi programda yıkaniyor

Kızlar biri bana çamaşır makinasi kullanmayi öğretsin renkliler beyazlar kac derecede hangi programda yıkaniyor

ben renklileri 40c
beyazları 60 yada 90c de yıkarım. genelde 60 ta ayda bir 90 da.
makinemin zaten programları var otomatik renkliler, beyazlar, gömlekler, perdeler, spor, elde yıkama falan die. hangisi laızmsa otomatik ayarlıyor. ama ben derecesini düşürüyorum genede kıyafetler yıpranmasın die. zaten 1 gün giyiyiorum. bazılarını hele 15dk da yıkıyorum tsirtleri fln.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…