Şimdi kaçıyorum kızlar.
Oğlana playst. Oyunu alıcaz
Öğleden sonra gelirim inşallah.
Herkesi öpüyorum ey topic ahalisi.
Öğlen merdivenlerden yivarlandim. Bilegimi zedelemisim. Hastaneye geldik eve gidiyoruz şimdi. Abdestim de yerinde ama niye böle olsu ki :)
Öğlen merdivenlerden yivarlandim. Bilegimi zedelemisim. Hastaneye geldik eve gidiyoruz şimdi. Abdestim de yerinde ama niye böle olsu ki :)
ah tatlım gecmiş olsunnn nazar değdi sanırım
geçmiş olsun elmayra hep o sigaradan :))
Allah mı çarptı diyosun :)
a valla dedım
kocam dedım mayan bır ıse yaramıyormus valla
oda sen kendıne bak dedı
ıspatım var dıyor(bır kurtajımız var) aha dedım benım kanlı canlı ıspatım var dogan cocugu gosterıyom :)
neyse zaman cok yanlıs degıldı Allah nasıp etmedı olmadı
sımdı 5 ay dınlenmeye cekılıyorum bu heycan yettı bana hıh
Alıntı da yapamadım. Artist artist inerken rezil oldum :) bok çuvalı gibi yığıldım ahahahha kardeşim eve götüruo simdi
medyuma gideyim de kursun döksün
Alıntı da yapamadım. Artist artist inerken rezil oldum :) bok çuvalı gibi yığıldım ahahahha kardeşim eve götüruo simdi
medyuma gideyim de kursun döksün
Kızlar biri bana çamaşır makinasi kullanmayi öğretsin renkliler beyazlar kac derecede hangi programda yıkaniyor
daha altıya varmış yaa iyi o zaman bende katılsam sohbetinize benide alsanız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?