09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de metro merdivenlerinden düşerken adamın sırtına güüüm diye yumruğu gecirmiştim adam da tekvandocuymuş ucuruyodu kafamı ama ben yerdeydim neyse ki

Çek çek çekirgeeee bugün sana bir sürprizim olabilüüü

günaydın kızlar,
tatilden önceki son işgünüm oleyyyy... 2 hafta gidicem inşallah..
gerçi oğluşum denize giremez yaraları acır diye belki 2-3 erteleriz gitmeyi...

günaydın kızlar bugün keyifsizim hamiş olduğumdan eşimden fazla naz istiyorum galiba ama beklediğim ilgiyi ne yazıkki göremiyorum
hep televizyona bakıyor akşamları çekirdek yiyor sorarsan konuşuyor

Dün düştüğümde etek vardı üstüme yeterince dikkat cektim heryerimi gördüler Daha fazla cekmem herhalde

Annem hep kızar elbise giydiğinizde altına boxer giyin diye dün yine kızdı

giymiyor musun milletin orucunu bozacaksın
neyse Allah beterinden korusun canım bastığın yere dikkat et bir okuttur kendini medyumlara da gitme bence

Günaydın. Gecmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.

Ağrım var biraz, nasıl yuvarlandım yaa bütün karizmayı cizdim

Günaydın bebişimm
çook geçmiş olsun dün gergindin biraz bastığın yeri mi görmedin naptın dikkat et kuzum.
Nazaramı geldin acep :S

günaydın kızlar,
tatilden önceki son işgünüm oleyyyy... 2 hafta gidicem inşallah..
gerçi oğluşum denize giremez yaraları acır diye belki 2-3 erteleriz gitmeyi...

günaydın quartacım,
Mersin çok güzelmiş yakın bi arkadaşım bu sene orda tatil yapttı
Serindere diye bir yerdi sanırım.
Kıskandım şimdi seni keyfini çıkar 2 haftanın :)

Günaydın bebişimm
çook geçmiş olsun dün gergindin biraz bastığın yeri mi görmedin naptın dikkat et kuzum.
Nazaramı geldin acep :S

Teşekkür ederim minikkuşummmmm

Ayakkabın cok güzel dedi 3 kişi ayakkabı parçalandı dün :)

günaydın quartacım,
Mersin çok güzelmiş yakın bi arkadaşım bu sene orda tatil yapttı
Serindere diye bir yerdi sanırım.
Kıskandım şimdi seni keyfini çıkar 2 haftanın :)
merhaba canım,
aslında denizini çok sevmem mersinin ,sıcak olur,koyları falan var soğuk temiz güzel denizi olan,arada gideriz oralara...ama olsun yazlıkta rahat ediyorum oğlumla..
inşallah oğlumun yaralarından bi sıkıntımız olmazsa ,yapıcaz tatil...
sen ne zaman gidiyosun tatlım?

iyidir çok şükür tatlım
sen nasıl oldun evde durumlar nasıl
muratla durumlar nasıl

ve kim mersine tatile gidiyor?

Ben dün düştüm, evde durumlar lehime döndü, babamın yüzüne bakmıyorum o da bana gecmiş olsun neyin var demedi zaten. Muratla dün öğlenden beri görüşmedim cünkü sarj aletimi burda unutumuşum :) kardeşime whatsupptan yazmış merak ediyorum diye.

Öyleee :)

tatlın sen gidiyon sanırım mersine neresinde yazlığınız hangi bölgede?

evet mersinin suları daha ılıktır diğer tatil bölgelerine göre egeye göre falan yani ama sahilleri kumdur temizdir birde hoş gittiğin yerede bağlı temizlik diyorsan erdemliyi geçicen bi kere

ay noldu tatlım geçmiş olsun bişiyin yoktur umarım

bu arada sen düştüm durumlar lehime döndü deyince aklıma lisedeyken yaşadığım bir durum geldi beni biriyle görmüşlerdi lisede bir oğlanla babam o gün bana hesap soracak eve gelince biliyorum babamın eve gelmeye yakın saatinde banyoya girdim ben onun geldiğini duydum banyoda sonrada pat diye bir ses yaptım çığlığı bastım yere uzandım evdekiler beni düştüm sandılar o hastane senin bu hastane benim gezmiştik o gün
sonra o konu unutuldu gitti tabi
ay çok fenaydım ben çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…