09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

geçmiş olsun canım da sen o ustaya cüş deseydin bu sanayiciler yokmu soyguncu resmen

cidden elm bi okut bişiler yap bari ne bu üstüste , baya da masraf çıkarmışlarr,

kurum uzakmıydı evine , başka bi yolun yokmu gidebilecek

geçmiş olsun

cidden elm bi okut bişiler yap bari ne bu üstüste , baya da masraf çıkarmışlarr,

kurum uzakmıydı evine , başka bi yolun yokmu gidebilecek

geçmiş olsun

Gecen hafta da düştüm biliyo musun merdivenlerden yuvarlandım baya :)

Kardeşimin de arabası var bebişim ama sabah getirir akşam spora gidiyo sürte sürte onbirde gelir eve otobüslere kaldım, yarın yaptırıcam mecburen

elmayra geçmiş olsun canım
herkese günaydın bu arada

elmayram o dediğin masraflara 2000 tl ancak canım bilen biri olarak söylüyorum bunları işçiliği çok öncelikle direksiyon kütüğünü indirmek bile 2 gün sürer

Saol canım benim, anammmm doğru mu söylüyo amca, acaba arabayı bu haliylen satsam mı :)

Çüş dedim zaten, biraz daha kassam yeni araba alırım Amcam bugün baska yere daha gösterecek

Saol canım benim, anammmm doğru mu söylüyo amca, acaba arabayı bu haliylen satsam mı :)
valla canım vosvogendi benim ağzım çok yandı tamir ettirmekten eeee parçada pahalıydı eğer parçası pahalıysa yaptırınca birazda bakım yaptır internetten sat bu şekilde satmak istersen öldü fiyatına alırlar.
günaydın canım biizm arabanın nereleri sökülmedi ne masraflar açılmadki o yüzden sanayi de araba benkemektense en iyisi yapılır yapılmaz satmak

Elmayra geçmiş olsun... Allahtan yolda seyir halinde iken birşey olmamış

Saol balım, evet ucundan fln yırtıyorum

Ya bundan önce fiestam vardı o da böyleydi en güzeli sıfır araba almak
günaydın güzel kızlarrrrr

güzel dedin üstüme alındım günaydınn

elmayra med için üyelik iptali yazıyor ???????

Canım benim hicbirseyden haberim yok ki, önce bananmış sonra ikinci üyelik yazmış şimdi de ui yazıyo soktayım valla :S Bi mail atayım.

Nazara mı geldin acaba kuşum. Nazar duası okut annene

Güzelliğime nazar değiyo kanımca :) nasılsın nasıl gidiyo gebelik

Uİ yazıyo, hesap hareketlerinde de bişi yok. Kazene bi sorayım bakalım

Günaydın kızlar,

Elmişim çook geçmiş olsun,

sovr hoşgeldin hacı tatil nası geçti

Kızlar dün fena başım ağrıdı hala sersemliği üstümde oruç tutamadım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…