- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Şaka maka benim kurşun döktürmem lazım sanırım. Cumartesi dışardaydım, eve geldim tam arabayı parkedecekken dumanlar çıkmaya başladı. Eyvah motor yanıyo dedim amcamı fln cağırdım direksiyon kutusu mu ne delinmiş, o bilmem nereye zarar vermiş o zarar verince bilmem ne hortumu patlamışdireksiyon hidroliği mi ne bitmiş, usta nerden baksan 2 bin liralık masraf var dedi. :S
geçmiş olsun canım da sen o ustaya cüş deseydin bu sanayiciler yokmu soyguncu resmen
cidden elm bi okut bişiler yap bari ne bu üstüste , baya da masraf çıkarmışlarr,
kurum uzakmıydı evine , başka bi yolun yokmu gidebilecek
geçmiş olsun
elmayra geçmiş olsun canım
herkese günaydın bu arada
elmayram o dediğin masraflara 2000 tl ancak canım bilen biri olarak söylüyorum bunları işçiliği çok öncelikle direksiyon kütüğünü indirmek bile 2 gün sürer
Saol canım benim, anammmm doğru mu söylüyo amca, acaba arabayı bu haliylen satsam mı :)
sorv tatile gitmişsin güzel geçti inş.
elmayra med banlanmış yine nedendir ??
orasını bilemiyorum canım ama dediğim gibi masrafla iştir o
Çüş dedim zaten, biraz daha kassam yeni araba alırımAmcam bugün baska yere daha gösterecek
valla canım vosvogendi benim ağzım çok yandı tamir ettirmekten eeee parçada pahalıydı eğer parçası pahalıysa yaptırınca birazda bakım yaptır internetten sat bu şekilde satmak istersen öldü fiyatına alırlar.Saol canım benim, anammmm doğru mu söylüyo amca, acaba arabayı bu haliylen satsam mı :)
günaydın canım biizm arabanın nereleri sökülmedi ne masraflar açılmadki o yüzden sanayi de araba benkemektense en iyisi yapılır yapılmaz satmakelmayra geçmiş olsun canım
herkese günaydın bu arada
elmayram o dediğin masraflara 2000 tl ancak canım bilen biri olarak söylüyorum bunları işçiliği çok öncelikle direksiyon kütüğünü indirmek bile 2 gün sürer
Elmayra geçmiş olsun... Allahtan yolda seyir halinde iken birşey olmamış
valla canım vosvogendi benim ağzım çok yandı tamir ettirmekten eeee parçada pahalıydı eğer parçası pahalıysa yaptırınca birazda bakım yaptır internetten sat bu şekilde satmak istersen öldü fiyatına alırlar.
günaydın canım biizm arabanın nereleri sökülmedi ne masraflar açılmadki o yüzden sanayi de araba benkemektense en iyisi yapılır yapılmaz satmak
günaydın güzel kızlarrrrr
Saol balım, evet ucundan fln yırtıyorum
elmayra med için üyelik iptali yazıyor ???????
Nazara mı geldin acaba kuşum. Nazar duası okut annene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?