09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın kızlarr , napıyonuuzz,,

eğleniyonuzmu anammm

bu senenin ilk orucunu tutuyorum bugün

gerçi erken bunu sormak için de an itibariyle nasılsın? böyle bir kahve olsa diyorum sadece ben de.

Sen nerelerdesin kaçak, annegiller babangiller eltingiller nasıllar Allah kabul etsin

iyilik ipekcan nasıl olim aynı geldik sıkıcı işyerine , kahve deme bana sigara geliyo aklımmaa

ellmm geçen hafta pazartesi gecesi 12 de sabah 3-4 günlük bi kaçamak yapalım dedim , sabahın köründe izin işini hallettim telefonlar 8,30 da yollara düştük ayvalığa gittik azcık dinlendik gezdik geldikk

Tahmin etmiştik. Süper olmuştur, dinlenmesen bile eğlenmişsindir havan değişmiştir

Ayvalık nasıl sovr? ben de bayramdan sonra takılacağım bir yerlere ama kararsızım ayvalık'ı da görmek istiyorum. denizi soğuk diyorlar.

Gidicem cnm, bayramdan sonraki hafta yokum. Bu sene biraz erteledim, haziran erkendi temmuz ramazan bayrama kaldık

Evet ramazan orta göbekte ben bekleyemiycem dedim gittim. biz özelde olunca tek seferde kullanamıyoruz sizin gibi. 21 günün 7 gününü kullandım. sonrasını bayramdan sonra fethiye mi ayvalık mı kararsızım.

Evet ramazan orta göbekte ben bekleyemiycem dedim gittim. biz özelde olunca tek seferde kullanamıyoruz sizin gibi. 21 günün 7 gününü kullandım. sonrasını bayramdan sonra fethiye mi ayvalık mı kararsızım.

Ben de kullanamıyorum canım, bir hafta ya da 10 gün alabiliyorum. İki kişiyiz cok zor oluyo cünkü.

Ben ya direk bodrum yapıcam ya da gezicem bakalım hala kararsızım. İnanılmaz yoruldum, cok zor oluyomuş ağutosu beklemek.

Tahmin etmiştik. Süper olmuştur, dinlenmesen bile eğlenmişsindir havan değişmiştir

Ayvalık nasıl sovr? ben de bayramdan sonra takılacağım bir yerlere ama kararsızım ayvalık'ı da görmek istiyorum. denizi soğuk diyorlar.

evet pek dinlenemesemde baya gezdik stres attık hiçbi haltı düşünmeden

ayvalık güzel ipekk sarımsaklıdaydık gecede cundaya falan indik, e malüm ramazan içemedik ama güzel geçti yine de 2 çift gitmiştik gezdik dolaştık işte, evet denizi soğuk ama çok güzel tertemiz sırf kumm

aslında ramazan olmasa daha iyiydi tabi ama benim adam iznini anca geçtiğimiz hf ve bu haftaya alabildi, mecbur dedik değerlendirelim bari ani bi kararla attık kendimiiz yollara 2 yıl önce kaldığımız bi yer vardı, sabah yola çıktık rez yaptırdık yer yok dese kapı kapı otel arıcaz mecburenn

Yer oluyo cnm ya, ramazan olmasa biraz zor ama neyse ki ortalık sakindi.

Şaka maka benim kurşun döktürmem lazım sanırım. Cumartesi dışardaydım, eve geldim tam arabayı parkedecekken dumanlar çıkmaya başladı. Eyvah motor yanıyo dedim amcamı fln cağırdım direksiyon kutusu mu ne delinmiş, o bilmem nereye zarar vermiş o zarar verince bilmem ne hortumu patlamış direksiyon hidroliği mi ne bitmiş, usta nerden baksan 2 bin liralık masraf var dedi. :S

oteller bile ramazana uydurmuş kendini. bazı reklamlar geliyor. kapalı kesim için özel hazırlık yapıyorlar. hatta sırf kapalılar için diyebilirim. işte kadın erkek plajları ayrı.. iftar sahur saati. valla insanlar denize girip hem de nasıl oruç tutacaksa ayrı bir konu.

Ohooo antalyada kapris otel diye bir yer var haremlik selamlık görmen lazım :)

zekeriya hoca açıkladı yani, bi tarafımızdan su kaçmadığı sürece sorun yokmuş

bana saçma geliyo tatile gidiyosan oruç tutmucan yada gitmiceksin beklicen 1 ay

herşey dahil otele gitmişim yemek yemesem tatile gitmemin anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…