09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben de şeye şok oldum 1 yıldır ilk gece bile yapmayan kadıncağıza hala aynı evdeler. arkadaş olsa farklı cinsiyetten elektriklenme olur. pes valla.

Yoklama yapıyorum, kimler burada ? :)

elmiiim
şu yumruk yiyen kadının konusu dimi..
yorum bile yapmadım kuzu..

hangi konuya kızdın elm

Sen hep öylesin ki abla bir Sebatiye var Sebatiye'den içerü

Hayrola Elmoş :18:

hayırdır Elmi neye sinirlendin?

Geçirme yettim :)) Nolii burada?..

sakiiiinnn elmoooo

Yok canlarım bdvdeki konulara kızmıyorum ben artık.

Sorun bambaşka. Sacmasapan birseyin icine cekilmeye calısılıyorum. Sinirlerim zıpladı, midem bulanmaya basladı. Anlatıcam herseyi birazdan.

Yok canlarım bdvdeki konulara kızmıyorum ben artık.

Sorun bambaşka. Sacmasapan birseyin icine cekilmeye calısılıyorum. Sinirlerim zıpladı, midem bulanmaya basladı. Anlatıcam herseyi birazdan.

:44::44::44:

Sanalda bile neler dönüyor arkadaş

İyi teşekkürler siz ?

iyiimmm sanirim, agirim, sisim, uykum var:))) evde tadilat var, esim gece calisiyor bu hafta. Ama annesine gidip uyumak yerine hala burada ve ben bir is yapamiyorum. Asagi inip camasir yikadim, bahceye astim. Hava cok güzeldi ama simdi kapatti yagarsa bu halime asagi kosup caamsirlari kurtarabilirmiyim acaba diye bekliyorum:)

ayrica oruc icin, iki sene Antalya da tuttum ve ömrümde asla unutmucam o günleri. saat 3 oldugunda agliyordum resmen sicak 50 dercenin üzerindeydi...

şu yumruk yiyen kadının eşi sahurdan sonra kadına yanaşmaya çalışmış. hem de niyetlilermiş.

merak etttim ama lütfen sakin ol. derin nefes al 10 a kadar falan say :44:

:44::44::44:

Sanalda bile neler dönüyor arkadaş

hadi anlat çatladık elmiş.

Anlatayım da herkes rahatlasın. Topiğimin ziyaretci sayısı da artsın

Medle samimi olduğumdan beri birileri gelip bana med MELODİ mi diye soruyor. Ben de ısrarla Melodi kim diyorum. Cidden sadece ismen biliyorum onu. BDVde birkac konuda ters düşmüştük. Olay bu. X bir üyeden farkı yok benim icin.

Güya Med Melodiymiş. Melodi üyelerle ters düşmüş, kazenle tartışmış, baya büyük olay cıkmış, sonra da üyeliğini iptal ettirmiş. Birkaç ay sonra da Med olarak geri dönmüşmüş.

Med'i mart ayı gibi tanıdım. Ortak bir sorunla arkadaş olduk, cok da iyi anlaştık. Sohbetini, arkadaşlığını seviyorum. Özele de tasıdık. Mail ve telefonla da görüşmeye basladık.

Onunla samimi olduktan sonra bana sürekli med melodiymiş fln dediler. Ben de ısrarla melodi kim beee dedim.

Abi ben melodiyi tanımıyorum ki aa evet o dicem ya da aa hayır o değil dicem. Ben medi bilirim. Gerisi de beni ilgilendirmez.

Nedir bu ikinci üyelik avcılığı arkadaş. Hadi Kazen birileriyle ters düşüyor, kırılıyor, küsüyor, kızıyor da size ne oluyor? Neyi görev biliyorsunuz, insanları taciz ediyorsunuz?

Bu son acıklamam. Bana iyi niyetle soran samimi arkadaşlarımı bu işin dışında tutarak yazmak istedim.

Sıkıldım ben, siz sıkılmadınız mı hayalet avcılığından

Hep derim ki erkekler demo versiyon üretildi sorunlu çıkınca Rabbim kadınları esas versiyon olarak sundu ama bazı kadınların üretim hatası olduğu fikrindeyim.. :)

buranın cekıcılıgı var iptal edilen baska bır ısımle gelıyor :)

kraldan çok kralcı çok bu sitede,melodiyide seviyodum medi de seviyorum şahsen,bunu ikide bi sana söylemeleri nasıl bi amaca hizmet ediyo anlamadım, bak sen edisin bu kız kazanle atıştı uzak dur mu demeye getiriyolar

Bişe anlamadım ve tek bildiğim hayalet avcıları bunlar...

Ben de sıkıldım gerçekten insanların ölü gözleyen akbaba tavırlarından.

Ben de çok severim canım Med'imi... Biz de reelde görüşüyoruz, yakın bi zamanda da buluşcaz inşallah. Taktılar melodi diye, hayır arkadaşım melodi olsa ne olcak? Yeminle aklım almıyor bazılarını. Kıza taktılar diskalifiye ettiler ya, içleri rahat olsun. Melodiyi de sadece nick olarak tanırdım ve yorumları hoşuma giderdi.

Ben anlamıyorum cidden. İnsanlar bu kadar kötü olmak zorunda mı?

benim ceza puanımda 80 olmuş yaa
bende geri gelirim heralde

yoo ben birşey demiyorum tabıkı,insanlar bu sıteden atıldıklarında gerı gelebılırler ama benım anlamadıgım sankı bır baskası gibi davranmaları er gec acık verıyolar zaten sonra yenı banlar gelıyor onlar yuzunden diğerleride ceza alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…