kraldan çok kralcı çok bu sitede,melodiyide seviyodum medi de seviyorum şahsen,bunu ikide bi sana söylemeleri nasıl bi amaca hizmet ediyo anlamadım, bak sen edisin bu kız kazanle atıştı uzak dur mu demeye getiriyolar
yoo ben birşey demiyorum tabıkı,insanlar bu sıteden atıldıklarında gerı gelebılırler ama benım anlamadıgım sankı bır baskası gibi davranmaları er gec acık verıyolar zaten sonra yenı banlar gelıyor onlar yuzunden diğerleride ceza alıyor
kız sen bu sabırsızlıkla 9 ayı nasıl çıkarcan acep
Hep derim ki erkekler demo versiyon üretildi sorunlu çıkınca Rabbim kadınları esas versiyon olarak sundu ama bazı kadınların üretim hatası olduğu fikrindeyim.. :)
buranın cekıcılıgı var iptal edilen baska bır ısımle gelıyor :)
kraldan çok kralcı çok bu sitede,melodiyide seviyodum medi de seviyorum şahsen,bunu ikide bi sana söylemeleri nasıl bi amaca hizmet ediyo anlamadım, bak sen edisin bu kız kazanle atıştı uzak dur mu demeye getiriyolar
iyi polis kötü polis durumları
benim ceza puanımda 80 olmuş yaa
bende geri gelirim heralde
Bişe anlamadım ve tek bildiğim hayalet avcıları bunlar... Eki Görüntüle 756762
Bende bişey oldu sandım
Ben de sıkıldım gerçekten insanların ölü gözleyen akbaba tavırlarından.
Ben de çok severim canım Med'imi... Biz de reelde görüşüyoruz, yakın bi zamanda da buluşcaz inşallah. Taktılar melodi diye, hayır arkadaşım melodi olsa ne olcak? Yeminle aklım almıyor bazılarını. Kıza taktılar diskalifiye ettiler ya, içleri rahat olsun. Melodiyi de sadece nick olarak tanırdım ve yorumları hoşuma giderdi.
Ben anlamıyorum cidden. İnsanlar bu kadar kötü olmak zorunda mı?
yoo ben birşey demiyorum tabıkı,insanlar bu sıteden atıldıklarında gerı gelebılırler ama benım anlamadıgım sankı bır baskası gibi davranmaları er gec acık verıyolar zaten sonra yenı banlar gelıyor onlar yuzunden diğerleride ceza alıyor
Ben atılmadım ama nick değiştim
Herkese de ben şuyum diyorum, derim
Zaten kabak gibi de ortadayım demesem de
Elmayra edi değil ki
Çok komiğime gitti
Melodi de olsa nolucak yani
Saçını mı yolsun istiyolar
nemiş bu kız kazenle atışsa ne olacak ki ? elmişi med ile olan ilişkisi ilgilendirir. kazen onunla tartışanlarla konuşanları mimlemez zannımca
Bende bişey oldu sandım
benim için kavga etmeyn
0510...
nick degıstırıyolarmı kıay bende öyle bir değişiklik yapmak istiyorum 3 yıldır sıkıldım artık :)
Zırt diye doğuracak :)
Bence bazılarını kücükken anneleri 3 kez attı 2 kez tuttu
Ya işte sorun bu bişi yok ki? Ne diye olay cıkarıyorsunuz. Msjlar mailler ihbarlar isim vermeden dümdüz gitmeler. Hayır kazen sesini cıkarmıyor da size ne oluyor?
Yine söylüyorum Melodi Med ise de sorunu kazenle, kazen onu isterse alır siteye isterse almaz size ne oluyor.
Bende bişey oldu sandım
Ben atılmadım ama nick değiştim
Herkese de ben şuyum diyorum, derim
Zaten kabak gibi de ortadayım demesem de
az kalmış biraz daha sabır :)
Ben de yenibir nick alıcam da hemen tanırlarBir kez 3 ay banlanmıştım yeni nick alıp gelmiştim, kazen onu da yakaladı hemen
çok türedi bu nick değiştirme olayları ya. bildiklerimiz hariç tabi. insanların hangi ego peşindeyse. bir de gizleniyorlar ya onlar tam dayaklık.
Ben de yeri gelir Kazenle atışırım, belki beni de sevmez. Şimdi beni de 2. üyelik diye fişlerler mi acaba
fitne her yerde fitne,sanalı reeli yok hey allahım yareppim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?