09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kraldan çok kralcı çok bu sitede,melodiyide seviyodum medi de seviyorum şahsen,bunu ikide bi sana söylemeleri nasıl bi amaca hizmet ediyo anlamadım, bak sen edisin bu kız kazanle atıştı uzak dur mu demeye getiriyolar

Elmayra edi değil ki
Çok komiğime gitti
Melodi de olsa nolucak yani
Saçını mı yolsun istiyolar

o etik değil tabi, öyle olsa ben söylerim gerçek adımı falanda yazmış biriyim muhtelif yerlerde, neysen o ol, ister istemez ceza alınıyo napalım :26:

kız sen bu sabırsızlıkla 9 ayı nasıl çıkarcan acep

Zırt diye doğuracak :)

Hep derim ki erkekler demo versiyon üretildi sorunlu çıkınca Rabbim kadınları esas versiyon olarak sundu ama bazı kadınların üretim hatası olduğu fikrindeyim.. :)

Bence bazılarını kücükken anneleri 3 kez attı 2 kez tuttu

buranın cekıcılıgı var iptal edilen baska bır ısımle gelıyor :)

kraldan çok kralcı çok bu sitede,melodiyide seviyodum medi de seviyorum şahsen,bunu ikide bi sana söylemeleri nasıl bi amaca hizmet ediyo anlamadım, bak sen edisin bu kız kazanle atıştı uzak dur mu demeye getiriyolar

iyi polis kötü polis durumları

benim ceza puanımda 80 olmuş yaa
bende geri gelirim heralde

Bişe anlamadım ve tek bildiğim hayalet avcıları bunlar... Eki Görüntüle 756762

Bende bişey oldu sandım

Ya işte sorun bu bişi yok ki? Ne diye olay cıkarıyorsunuz. Msjlar mailler ihbarlar isim vermeden dümdüz gitmeler. Hayır kazen sesini cıkarmıyor da size ne oluyor?

Yine söylüyorum Melodi Med ise de sorunu kazenle, kazen onu isterse alır siteye isterse almaz size ne oluyor.

nemiş bu kız kazenle atışsa ne olacak ki ? elmişi med ile olan ilişkisi ilgilendirir. kazen onunla tartışanlarla konuşanları mimlemez zannımca

Ben atılmadım ama nick değiştim
Herkese de ben şuyum diyorum, derim
Zaten kabak gibi de ortadayım demesem de

Edi olmadan önce de tanıyordum Medi, kendi halinde bir kızdı. Anam sonra bi baktım kazan kaynamış ben de taraf olmuşum. Kazan da yakılmak istenen de Med. Cok fena insanlar var burda. İnanılmaz tehlikeliler.

Elmayra edi değil ki
Çok komiğime gitti
Melodi de olsa nolucak yani
Saçını mı yolsun istiyolar

Sus la hatırlatma

nemiş bu kız kazenle atışsa ne olacak ki ? elmişi med ile olan ilişkisi ilgilendirir. kazen onunla tartışanlarla konuşanları mimlemez zannımca

Yok o mimlemiyor da adamı canından bezdiriyorlar, kaç defa konuştuk kazenle, o da yıldı. Bizimle uğraşmaktan sacları döküldü adamcağızın

çok türedi bu nick değiştirme olayları ya. bildiklerimiz hariç tabi. insanların hangi ego peşindeyse. bir de gizleniyorlar ya onlar tam dayaklık.

Ben de yeri gelir Kazenle atışırım, belki beni de sevmez. Şimdi beni de 2. üyelik diye fişlerler mi acaba

Madem artık vakti geldi, benim için yaptıklarını biliyor musunuz?

BDVye konu açıcam, nasıl insanlar var görün...

ben bıraktığımda elmoş edi idi, bende epeydir girmiyorum foruma neler olmuş
burda bu kadar kazan kaynatanları gerçek hayatta düşünemiyorum, hiç hoşlanmıyorum o onu dedi bu bunu dedi muhabbetlerinden

canım ne sıkıyorsun ki bunun için canını.
herkes konuşur sen umursamayacaksın cevap vermeyeceksin bırak onlar sinir olsun
istediğin kadar cevap ver bir işe yaramaz hiçe saymak en güzeli

çok türedi bu nick değiştirme olayları ya. bildiklerimiz hariç tabi. insanların hangi ego peşindeyse. bir de gizleniyorlar ya onlar tam dayaklık.

Nick değiştirmeler, kuyu kazmalar, üzerine oynamalar, dönen hesapları bir duysan dudakların ucuklar reelde bile yok böyle seyler

Ben de yeri gelir Kazenle atışırım, belki beni de sevmez. Şimdi beni de 2. üyelik diye fişlerler mi acaba

Ya ben de atıstım kazenle sonra da gidip özür diledim, abarttım kusura bakma diye. O benim kazenle olan ilişkim kime ne?

fitne her yerde fitne,sanalı reeli yok hey allahım yareppim yaaa

Ya bir de arkadaşcılık var :) Herkes kendi grubunu belirlesincilik falan liseli stayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…