Anlatayım da herkes rahatlasın. Topiğimin ziyaretci sayısı da artsın
Medle samimi olduğumdan beri birileri gelip bana med MELODİ mi diye soruyor. Ben de ısrarla Melodi kim diyorum. Cidden sadece ismen biliyorum onu. BDVde birkac konuda ters düşmüştük. Olay bu. X bir üyeden farkı yok benim icin.
Güya Med Melodiymiş. Melodi üyelerle ters düşmüş, kazenle tartışmış, baya büyük olay cıkmış, sonra da üyeliğini iptal ettirmiş. Birkaç ay sonra da Med olarak geri dönmüşmüş.
Med'i mart ayı gibi tanıdım. Ortak bir sorunla arkadaş olduk, cok da iyi anlaştık. Sohbetini, arkadaşlığını seviyorum. Özele de tasıdık. Mail ve telefonla da görüşmeye basladık.
Onunla samimi olduktan sonra bana sürekli med melodiymiş fln dediler. Ben de ısrarla melodi kim beeededim.
Abi ben melodiyi tanımıyorum ki aa evet o dicem ya da aa hayır o değil dicem. Ben medi bilirim. Gerisi de beni ilgilendirmez.
Nedir bu ikinci üyelik avcılığı arkadaş. Hadi Kazen birileriyle ters düşüyor, kırılıyor, küsüyor, kızıyor da size ne oluyor? Neyi görev biliyorsunuz, insanları taciz ediyorsunuz?
Bu son acıklamam. Bana iyi niyetle soran samimi arkadaşlarımı bu işin dışında tutarak yazmak istedim.
Sıkıldım ben, siz sıkılmadınız mı hayalet avcılığından
Peki simdi ne olacak??? Medcezir e neden inanilmiyor???
el salla el salla kol salla kol salla elmiiiim :118::118:
Allahtan görümcem yok. olsa anam anasıyla bir olur... duble sinir.
Aynen pampa :13:
Alengirli işlerden çakmam da uğraşmam da zaten
karpuzlu ice tea, deneyin denettirin :)
Hey ziyaretçiler
Elmoş bana kürk verdi
Kırmızı oldum
Aramızdan su sızmıyo yane
Belki de ben Melodi ya da Med veya ikisi olabilirim
Biraz da bunun üzerine çalışın
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=31385&attachmentid=756784
burda beni babam doğurmuş gibi duruyor.
şimdi ki halim yaşlanmışım yavv.kilo da fazlasıyla belli olmus
eşimde sayıklıyoda ne şeftalilisi var ne karpuzlusu batmanda, of yaa büyükşehir gibisi yok valla
bu arada eşim çiçek yollamış bana çok mutlu oldum
Bilmiyorum miacım. İnanıp inanmayacak olan kişi Kazen aslında. Ama adamcağızı bir rahat bırakmadılar ki olayı çözsün ve evet o ya da hayır o değil desin. Cidden üzülüyorum ben artık.
Salladım kiii
ya da sen birinin beşbininci üyeliği de olabilirsin
boş verin beee konu bu buydu.ters düşebilir tartışabilir demek o kişide hayat var umut var
ya da sen birinin beşbininci üyeliği de olabilirsin
eşimde sayıklıyoda ne şeftalilisi var ne karpuzlusu batmanda, of yaa büyükşehir gibisi yok valla
ahhahahaha abla baban naısl doğuracak :)
Kafası boş olanlar uğraşsın pampaa,
Şu mubarek günlerde hele hiçç aklıma gelmez
Akşam ki daveti düşünüyorum yengem güzel yemekler yapar :)))
Herşey olabilirim ben sanki
Yoksunuz aslında siz! What is the matrix...
onbinyüzmilyon baloncukk
yahu neler dönüyomuş bende saf saf geliyom gidiyom
bende değiştircem işte nickimi herşeyimi sıfırlıcam ama kalplerim kalsa olmaz mı onlar benim herşeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?