- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
eşimde sayıklıyoda ne şeftalilisi var ne karpuzlusu batmanda, of yaa büyükşehir gibisi yok valla
bu arada eşim çiçek yollamış bana çok mutlu oldum
Bilmiyorum miacım. İnanıp inanmayacak olan kişi Kazen aslında. Ama adamcağızı bir rahat bırakmadılar ki olayı çözsün ve evet o ya da hayır o değil desin. Cidden üzülüyorum ben artık.
Salladım kiii
slm kızlar medcezir aramıza dönüyomuymuş siz ondan haber verin
bende bu forma girdim gireli ikinci üyeliğim dedim hiç de inkar etmedim sebebinide hep söledim kk nın kuralları nick değişimi yapmadılar nick imin iş yerinde deşifre olduğunu kaç kez yazdım ama hep kurallar önüme konuldu bende mecbur kaldım sora bi med vakasıda benden çıkmasın
Med ile bende maillesiyorum...Gercekten de cok üzgün, üyeliginin iptla olmasindan degil, kendisine inanilmamasindan. Bence Kazen cözer bu olayi. Sonucta aylar var bu kiz burada ve diger kisi olmadigi anlasilabilir...
bende bu forma girdim gireli ikinci üyeliğim dedim hiç de inkar etmedim sebebinide hep söledim kk nın kuralları nick değişimi yapmadılar nick imin iş yerinde deşifre olduğunu kaç kez yazdım ama hep kurallar önüme konuldu bende mecbur kaldım sora bi med vakasıda benden çıkmasın
Med ile bende maillesiyorum...Gercekten de cok üzgün, üyeliginin iptla olmasindan degil, kendisine inanilmamasindan. Bence Kazen cözer bu olayi. Sonucta aylar var bu kiz burada ve diger kisi olmadigi anlasilabilir...
zararsızım dimi vatana millleteAs. hoş geldin
Senin 5.üyeliğin olsa ne olur be
maşallah eşine nemişcim
Sen hediye v.s. aldın mı eşine
yada şu baloncuklu keklerden yolladın mı
Sebatiye ablanın ceylan gözlerinden mahrum kaldınız
Bundan büyük ceza olmaz
zararsızım dimi vatana milllete
bakma sen ilk üyeliğimde nasıl cengaverdim duruldum
Sen kimin ikinci üyeliğisinhemen sikayet edicem seni
Bence de çözer.
Evet Ip filan buluyodu yer tespiti yapıyodu Kazen
Cengiz'i bile bulmuştu
hatlar yumuşak çıkmış demi. o gözlerin ardındaki kül yutmazı nerden bilsinler.
iyice anlatırsan bir daha deşifre olacaksın asyalı
aman o kek işine bi kez bulaştım bilmem anlattım mı
bide batmana 3-4 günde geliyo gelene kadar jelatine sarılıya kokuyo
12 temmuz doğumgünüydü, güzel bi tişört ve cüzdan almıştım başka hediye almadım valla utandırdı beni ama mükellef bi sofra hazırlıcam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?