09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

slm kızlar medcezir aramıza dönüyomuymuş siz ondan haber verin
bende bu forma girdim gireli ikinci üyeliğim dedim hiç de inkar etmedim sebebinide hep söledim kk nın kuralları nick değişimi yapmadılar nick imin iş yerinde deşifre olduğunu kaç kez yazdım ama hep kurallar önüme konuldu bende mecbur kaldım sora bi med vakasıda benden çıkmasın

eşimde sayıklıyoda ne şeftalilisi var ne karpuzlusu batmanda, of yaa büyükşehir gibisi yok valla
bu arada eşim çiçek yollamış bana çok mutlu oldum

Bir insan mutluysa başkalarının ne yaptüıyla işi olmaz işte
Nice yıllara maşallah Nemesis

Med ile bende maillesiyorum...Gercekten de cok üzgün, üyeliginin iptla olmasindan degil, kendisine inanilmamasindan. Bence Kazen cözer bu olayi. Sonucta aylar var bu kiz burada ve diger kisi olmadigi anlasilabilir...

As. hoş geldin
Senin 5.üyeliğin olsa ne olur be

Med ile bende maillesiyorum...Gercekten de cok üzgün, üyeliginin iptla olmasindan degil, kendisine inanilmamasindan. Bence Kazen cözer bu olayi. Sonucta aylar var bu kiz burada ve diger kisi olmadigi anlasilabilir...

Evet Ip filan buluyodu yer tespiti yapıyodu Kazen
Cengiz'i bile bulmuştu

Sen kimin ikinci üyeliğisin hemen sikayet edicem seni

Bence de çözer.

Sebatiye ablanın ceylan gözlerinden mahrum kaldınız
Bundan büyük ceza olmaz

iyice anlatırsan bir daha deşifre olacaksın asyalı

ben sebatiyeyi iptal ettiğimde diğer üyeliğimde anında iptal olmuştu.

yani biliniyor.cokieler felan var.IP desen o işin en kolay yolu.

maşallah eşine nemişcim

Sen hediye v.s. aldın mı eşine

yada şu baloncuklu keklerden yolladın mı

aman o kek işine bi kez bulaştım bilmem anlattım mı
bide batmana 3-4 günde geliyo gelene kadar jelatine sarılıya kokuyo
12 temmuz doğumgünüydü, güzel bi tişört ve cüzdan almıştım başka hediye almadım valla utandırdı beni ama mükellef bi sofra hazırlıcam bugün

yakın tarihmiş doğum günüde canım gerek yok sürekli hediyeye
Erkeklerin midesi daha önemli :)

Menüyü belirledinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…