09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ne alaka uyarı acaba iyice saçmaladınız bana kastınız ne kimler neler diyor acaba onlar uyarı alıyormu ? lütfen adil ol

demişsiniz

mune de size ;

Düzgün yazınız lütfen, karşınızda arkadaşınız yok, konudaki mesajınız banlıkken iyi niyet gösterip sadece uyarı yapıldı, sitenin kuralları var uymak zorundasınız, uymuyorsanız ceza alırsınız!

Cezanıza itirazınız varsa bize ulaşın'dan yazıp incelenmesini talep ediniz.

diye cevap yazmış kaba olan kim ? Üstüne üstlük bir de yeni üyelik alıp gelmişsiniz.

Sonra Kazen geldi
Çekirge bir zıpladı iki zıpladı bi bastım vıck mı ne ses çıkardı dedi :44:
Sorar mısın bana mı diyo
Olabilir de olmayabilir de çünkü

ahahahahah sana dememiştir, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demiştir kesin :)

Bir Allahın kulu da beni sormamış ya, öldüm mü kaldım mı, halk beni otobüslerde ezdi mi

Mune benden bile kibardır
Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi
Yöneticileri pek sevmem ama
Mune , Kadesa gibidir gayet kibar ve nazik.

size siz diye hitap ediliyor ise sizde karşınızdaki asker arkadaşı gibi yazamazsınız.

siz dedikçe daha da uyarılar alıyorum kusura bakmayın ama kibarlık baska sey öyle gözükmek başka sey. kibarca küfretmek ayıp değil mi o zaman. ve uyarı verilecek yerde bir sürü şey varken beni seçmesi neden bilmiyorum hay ağzını öpeyim demişim. diyebilirim sevdiğim bir arkadaşıma burdan benim cinsi sapık olduğumumu çıkardı yani..burası bir site adliye değil ki adil olsun doğru. isterse girişim engellensin ama kimse kendini kimseden üstün saymasın o benim için önemli ayrıca benim kim olduğumu nereden biliyorlar ben cahil insan değilim şimdi size mevki makamımı söyleyeyim. sadece adaletsizliğe karşı sen diye hitap edince ayıp etmedim bence.. ego tatmini bu açıdan yapmak hoş değil ..
daha sözüm yok ...

ahahahahah sana dememiştir, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demiştir kesin :)

Bir Allahın kulu da beni sormamış ya, öldüm mü kaldım mı, halk beni otobüslerde ezdi mi

Umarım öyledir

Atma be herkes sordu
Geçmiş okumaya üşendin madem trip atma bari boş yere

rosecum Mune cok kibar, cok hakkaniyetli bir yöneticidir, ban verirken bile üzülür o derece yani. Yanlış anlaşılma olmasın sakın.

gülüm yok samanım yapraklarım var olmamı :119::119::119::119::119:

Sen tiken bile batırsan kabulum bebişim

O konuda ben de uyarı aldım cnm, konu dışı mesaj tüm yazdıklarımız. Site kuralları gereği yoruma yorum yapmak yasak, alıntı ile cevapla butonu sadece konu icin gecerli aslında

O konuda ben de uyarı aldım cnm, konu dışı mesaj tüm yazdıklarımız. Site kuralları gereği yoruma yorum yapmak yasak, alıntı ile cevapla butonu sadece konu icin gecerli aslında

tamam şimdi anladım teşekkürler burda bir arkadaş dedi ki sapık yada erkek sanmıştır ondan..bende yuh dedim içimden açıkcası :)

sana öyle demekki bana karşı saçma sapan bir aşağılamalı sözler sarfetmiş sanırım sevdiği birine kötü birşey yazdım.. neyse yaa boş işler :)

Bana özel bi durum olması için beni tanıyor olması lazım
Beni tanımaz etmez
Bir iki siteyle ilgili soru dışında muhatap olmadık

kaba dediniz mesajları koydum "uyarı" almışsınız.

kimsenin kimseyi üstün gördüğü yok yukarıda mesajlar var. Konu dışı mesaj yazmışsınız ve sadece uyarı almışsınız.

burada defalarca dile getirildi editörler hakim değildir hak hakkaniyet aramayın sadece şikayetler değerlendiriliyor diye.

tamam şimdi anladım teşekkürler burda bir arkadaş dedi ki sapık yada erkek sanmıştır ondan..bende yuh dedim içimden açıkcası :)

O arkadaş benim ama
Şaka yapmıştım gayet gülerek
Hay ağzını öpeyim yazdım diye ceza aldım dedin, bende biri seni sapık ya da erkek sanıp kiblemiştir belki dedim

bana göre burda yazdığı gayet nefret dolu söylem .. aynen onun ceza verdiği gibi.. ceza alırsıız?? bu ne şimdi hiç bana kibar gelmedi beyefendi siz tanıyorsanız ondandır. tamam daha yorum yapmayın bende yapmıyıorum üyeliğimi iptal edebilirsiniz... ben yeni üyelik falan almadım o kardeşimin hesabı ip aynı olduğu için anında iptal ettiniz size yazdım mesaj ama kaale almadınız yani yine yanıldınız

sana öyle demekki bana karşı saçma sapan bir aşağılamalı sözler sarfetmiş sanırım sevdiği birine kötü birşey yazdım.. neyse yaa boş işler :)

önceki sayfaya mesajlaşmanızı koydum görmediniz sanırım yazdıkça batıyorsunuz. İnsanlar mesajı görmedi diye Mune'yi batırmaya çalışıyorsunuz ama mesajlar önceki sayfada kimin saçmaladığı da !

birşey soracağım bu uyarı vs neye göre veriliyor kimin takdiri ?

Takdir değil cnmınici, sitenin kuralları ve o kuralların ceza puanları var, yöneticiler konuları kontrol ediyorlar, kural ihlallerine de ceza veriyorlar. Ceza puanın kac ise o kadar gün siteden uzak kalıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…