09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Şöyle etkiliyor evimizi kredi ile aldık 10 ay kadar ödememiz kaldı 750 tl ödüyoruz. ee aidatı,elektriği,suyu 1000 lirayı buluyo,maaşı düşük olduğundan ay sonu biraz zor geliyor . oda bunu sıkıntı yapıyor.,üzülüyor stress yapıyor bana yansıtmıyor kesinlikle ama genede insan sevdiğinin üzülmesini ii almıyor.ben huzur hepsinden önemli diye düşünüyorum maddiyat elbet aşılır ki dediğim gibi çok şükür ev+araba var onada diyorum biz iyiyiz şükredelim işin var diye

sen calısmıyormusun ?
bızımde tek sıkıntımız demıyımde eksı yonumuz maddıyat yanı bır turlu yaptıgımız hesaplara ulasamadık bırak kenara 1 lıra koymayı ay sonuna hep parasız kaldık gıyıyoruzmu hayır hep bısey cıkıyor ve bızı darma duman edıyor
sımdıde arabanın lastıklerı eskı bır tanesıne yama yaptırdık ama gıttı gıdecek tez vakıtte degısmesı lazım

sen ısten cıkmıcakmıydın yahu?

ya hafta ıcı bır gun ızın alırız :)
cumartesı sıze kalsın
hehehe

Evet çalışıyorum ama benim maaşım çok düşük araba ev aidat vs derken özele harcayamıyoz dediğin gibi eksi yön değilde ulaşmak istediğimiz hedefe ev borcumuz bitince ulaşıcaz kısmetse ama şikayetçi diilim huzurum olsun yeter ,huzursuz evde çuvalla para olsa boş ...

Hoşgeldin herkesler geliyor da Elm gelmiyor nerede bu kız acep? haberi olan var mı :)

Hoş buldum teşekkürler
Bilmem bende geciktim bugün ama o şimdiye çoktan gelmeliydi :44:

bizlerde aynıyız be çekirgem
geyik yapıyoruz
geçmişte ekşinli pek birşey yok

Güçlü kadınlar boşanmalar uyuz ouslar fln konusuldu :)

He bildiğimiz şeyler

Dünkü kalabalığı da atlattım ya kendimi kahraman gibi hissediyorum

bizlerde aynıyız be çekirgem
geyik yapıyoruz
geçmişte ekşinli pek birşey yok

Güçlü kadınlar boşanmalar uyuz ouslar fln konusuldu :)

ha aynen öyle bir de benim rock şarkıcısı olma durumum var her an şarkı söyleyebilirim hazır olun hahahah çok hoşuma gitti bu bak keyfim yerine geldi :))))) bi şebnem bi ben... tanımam ötesini!

Dünkü kalabalığı da atlattım ya kendimi kahraman gibi hissediyorum

aa nasıl geçti iftar şenlik çıktımı çok
gerçi insanda derman kalmıyorda

bizde dayımlara gideceğiz demiştim yaa yengem döktürmüştü, hazır hazır yedim
teyzemler kuzenler fln 13 kişi vardık bizde 2 masa kuruldu,
zevkli oluyor aslında böylede.
bu akşam evdeyiz bakalım.

ha aynen öyle bir de benim rock şarkıcısı olma durumum var her an şarkı söyleyebilirim hazır olun hahahah çok hoşuma gitti bu bak keyfim yerine geldi :))))) bi şebnem bi ben... tanımam ötesini!

Teşbihlerim sağlamdır

Bu 14 kişinin üstüne iki de bir birileri eklendi
Çağırmışlar ama kesin cevap alamamışlar filan +4 oldu

İyi atlattım yine
Kayınpederim de epey bi döktürmüştü, ellerine sağlık
Ama kaynanam sağ olsun yine gül gül öldüm gaflarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…