09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok henuz değil ayrılmadık canım ama şimdi sorsan evlenırmıydın dıye aslaa
aman canım öyle düşünürsen ohoo hangimiz zamna zaman böyle düşünmüyoruz ki
ama iyi yanlarını gör hata olarak görürsen hatalr artar gözünde

siber suçlar şikayet edildiğinde nasıl bulunuyor acep diye merak ederdim daha önce yaşanan bi olay yüzünden siber suçlardan gelen emniyet mensubu arkadaşlara 2 sayfa tutanak verdim ya pöh diyorum! birde amcanın gelip önce cüzdanı açıp kimlik göstermesi vardı ya töbe bismillah oldum :))))))

şikayet üzerine mi gelmişler anlamadım nasıl bir şikayet ki?

evet detaylara girmiyim şimdi ama ortada siber bir suç var benimde tek işin içine düşme sebebim bilgi işlem olmam :) log kaydı vs istendi.. her şekilde bulabiliyorlarmış baya bilgilendim bu sebeple :)

evet detaylara girmiyim şimdi ama ortada siber bir suç var benimde tek işin içine düşme sebebim bilgi işlem olmam :) log kaydı vs istendi.. her şekilde bulabiliyorlarmış baya bilgilendim bu sebeple :)

doğru mu anladım bilmiyorum:44: biz şimdi çoğumuz iş yerinden girdiğimiz için herhangi bir durumda şikayet edildiğimizde siber suçlardan iş yeri bilgi işlem sorumlumuza gelip kayıtları alabiliyorlar öyle mi?

yok henuz değil ayrılmadık canım ama şimdi sorsan evlenırmıydın dıye aslaa

katiemmm bende görmek istiyorum seni ekleybilir misin tekrardan.

Evlenmeyen 1, evlenen 1000 pişman be kuzum boşver rabbim hayırlısını nasip eylesin.

Çok pis uykum geldi iyi mi :) Bi dedikodu yaptırmadınız insana!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…