09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon,

belki inanmıcaksın ama 1,5 saat aralıksız arkadaşımla konuştum onu kapadım 20 şer dakka 2 arkadaşımla konuştum , şimdi ara verdim başım ağrıdı birazdan devam etçem sonra bi bakçam iftar gelmiş

iyi bari konuşmaktan susamıyom

çekerek çıkmaz..uçar dala konar:d

ipeğim bunlar nasıl espriler böyleee

Savcılık kararı varsa evet alabiliyorlar. Ne isterlerse vermek zorundayız :)

ne isterlerse mi :)

bi de bana bayan cene derler

ben de ya dağınık konuşmuşlar. özet varsa alabülürüz.

hepsine bağlayabilirsin pampaa :)

yoğunmuydun nerelerdeydin yahuu
acayp bi halsizlik çöktü şuan

ipek bu durumun özetini çekin bile yapabileceğini sanmıyorum , oruç oruç hırpalanır ,

gofrettt neyseki anlık espriler ilk oldu son olur umarım bu tarz , beni gördünde mi halsizlik çöktü ben telle konuşmaktan helak oldum geldim

yafrum yorulmuyorsun aç karnına o kadar konuşmaya
idareli kullan enerjini

Savcılık kararı varsa evet alabiliyorlar. Ne isterlerse vermek zorundayız :)

ayy benim ilgi alanım bu konu. bizim de bimci var. allahım adam bunamış resmen bu konuda. herkesi kayediyormuş. sanal şuçlar arttığından dolayı yasa mecbur kılmış kayıt altına alma olayını.
bizimki de kullanıyor bunu. yarın yönetim kurulu isterse hangi pc nere girmiş diye kimseye acımam diyor. baya bir zamandır var bu olay sanırım şirketlerde.

ne konuştun kız o kadar :)

e tabe olmazsa olmaz o her oryantasyonda da söylüyoruz yaptığınız her şeyi kayıt altına alıoz ona göre ayaanızı denk alın die

dur daha göstermemiştir yüzünü

amiin balım bana uzak olsun bulaşmasında canımı sıkmasında hangi cehennemde yaşarsa yaşasın

şeytaaaan diye msj at

e tabe olmazsa olmaz o her oryantasyonda da söylüyoruz yaptığınız her şeyi kayıt altına alıoz ona göre ayaanızı denk alın die

Bizim bilgi işlemci benim loglara bakmış, günde bir milyon kere kkya giriyomuşum, ne iş dediler, ben de site benim belki halla halla dedim

kk ya girmek suç unsuru mu acaba ya? hani chat sitesi gibi bir şey ya zamanı boşa harcıyor misali olur.
hatta tazminatsız çıkışa kadar gider mi ki bu iş çirkefleşirse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…