doğru mu anladım bilmiyorum:44: biz şimdi çoğumuz iş yerinden girdiğimiz için herhangi bir durumda şikayet edildiğimizde siber suçlardan iş yeri bilgi işlem sorumlumuza gelip kayıtları alabiliyorlar öyle mi?
Nerdesin sen?
çekerek çıkmaz..uçar dala konar:d
Savcılık kararı varsa evet alabiliyorlar. Ne isterlerse vermek zorundayız :)
ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon,
belki inanmıcaksın ama 1,5 saat aralıksız arkadaşımla konuştum onu kapadım 20 şer dakka 2 arkadaşımla konuştum , şimdi ara verdim başım ağrıdı birazdan devam etçem sonra bi bakçam iftar gelmiş
iyi bari konuşmaktan susamıyom
ben de ya dağınık konuşmuşlar. özet varsa alabülürüz.
hepsine bağlayabilirsin pampaa :)
yoğunmuydun nerelerdeydin yahuu
acayp bi halsizlik çöktü şuan
belki inanmıcaksın ama 1,5 saat aralıksız arkadaşımla konuştum onu kapadım 20 şer dakka 2 arkadaşımla konuştum , şimdi ara verdim başım ağrıdı birazdan devam etçem sonra bi bakçam iftar gelmiş
Savcılık kararı varsa evet alabiliyorlar. Ne isterlerse vermek zorundayız :)
ne isterlerse mi :)
Yine dedikodu kaynıyor burası. Fransız kaldım gideyim bari
Yine dedikodu kaynıyor burası. Fransız kaldım gideyim bari
ayy benim ilgi alanım bu konu. bizim de bimci var. allahım adam bunamış resmen bu konuda. herkesi kayediyormuş. sanal şuçlar arttığından dolayı yasa mecbur kılmış kayıt altına alma olayını.
bizimki de kullanıyor bunu. yarın yönetim kurulu isterse hangi pc nere girmiş diye kimseye acımam diyor. baya bir zamandır var bu olay sanırım şirketlerde.
estagg.... :))))))))) ruhun fesat(benim de )
dur daha göstermemiştir yüzünüçek çıkar :)
aman salak ya kıza acıdım valla :d
pislik herif.boş ver aramasın sormasın.neye layık ise onu bulsun
yafrum yorulmuyorsun aç karnına o kadar konuşmaya
idareli kullan enerjini
dur daha göstermemiştir yüzünü
amiin balım bana uzak olsun bulaşmasında canımı sıkmasında hangi cehennemde yaşarsa yaşasın
ne konuştun kız o kadar :)
ipeğim bunlar nasıl espriler böyleee
beni benden aldılar göfretle ikisii
ne isterlerse mi :)
bi de bana bayan cene derler
dur daha göstermemiştir yüzünü
amiin balım bana uzak olsun bulaşmasında canımı sıkmasında hangi cehennemde yaşarsa yaşasın
e tabe olmazsa olmaz o her oryantasyonda da söylüyoruz yaptığınız her şeyi kayıt altına alıoz ona göre ayaanızı denk alın die
e tabe olmazsa olmaz o her oryantasyonda da söylüyoruz yaptığınız her şeyi kayıt altına alıoz ona göre ayaanızı denk alın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?