Kazen,
gündüz sitede yoktum, benimle ilgili bir durum olmuş, konu burada geliştiği için topik üzerinden yazmak istedim.
İnsanlara ikiyüzlü olmadım hiçbir zaman, forum içinde herkesin okuyacağı yerlerde sizli bizli, özel mesaj veya maillerde hor gören, saygısızlık yapan biri değilimdir.
Forumda neysem, özel mesajlarda da aynıyım, özel mesaj gönderenlerin üslubu benim için önemlidir, biraz daha uygun dille yazmalarını isterim, bunun büyüklük, mevki, kibir vs ile uzaktan yakından alakası yoktur, hak aramanında uygun sözcüklerle dile getirilmesi gerektiğine inandığımdandır.
Bir yetkim varsa bunun hatır gönül işi olmadığı en azından seni tanıyanlarca bilinir, hatır için yetki vermeyecek kadar sitesine önem veren, hatalara göz yummayan bir kurucu olduğun da.
Yazdığım mesajı paylaştığın ve diğer herşey için teşekkür ederim...
bugün seni öyle savundular ki dedim bunlar Mune ile aramı açıp Mune'yi seçiyor kıskandım şahsen : ) sevenin benden çok ....
rahat ol Hacı
Sağolsunlar, bugün hakkımda yazılan savunma mesajlarını okuyunca, kendimi doğru tanıtabildiğime bir kez daha memnun oldum.
Yok yok senle aramızı açamazlar, kardeşimsin ötesi var mı?
Beni bilirsin, sitede benle ilgili olumsuz birşey yaşanınca kötü hissediyorum, sorumluluk hissediyorum siteye ve sana karşı.
Hımm o ablamda da olmuştu
Bebek için tedavi görmüştü hormonal demişlerdi
İğneli epilasyona gitti geçti
Günaydın minikkuşlarım, sevgi pıtırcıklarım :)
Dün akşam dokuzda uyuyan ve sabah yedide yataktan sürünerek kalkan bir elmayra var karşınızda, sanırım tatilim geldi.
Dün akşam dokuzda uyuyan ve sabah yedide yataktan sürünerek kalkan bir elmayra var karşınızda, sanırım tatilim geldi.
Hamile halimle ben senin kadar uyumuyorum elmayra
günaydınlar piliçç
evet tatilin geldiği kesinn, bende sık sık yaparım o dediğini çok iyi gelir, ağustostaydı demi tatilciğinn yavru balinacığımm
Bazen benim değerlerim düşüyor, endokrine gidip şeker yüklemesi yaptırmam lazım aslında. Bir de cok yoruldum be kronik.
Bazen benim değerlerim düşüyor, endokrine gidip şeker yüklemesi yaptırmam lazım aslında. Bir de cok yoruldum be kronik.
Ama normalde zıpkın gibi olmam lazımdı be minikkuş, gözlerimi acamıyorum valla. İvet 8 ağustosta baslıyor inşallah.
canım güvendesin diyor kartın.
sEN VE tüm sevdiklerin güvendesiniz. Şimdi ve herzaman...
İlahi güç tarafından korunuyorsunuz ve herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Dİğer kartın ise akışta ol diyor sana.
Bırak seni gideceğin yere akış götürsün.
Direnmek seni zorlar ve geciktirir.
Kontrolü bırak ve bazı şeyleri oldurmaya çalışma.
Herşey kendiliğinden akıp, yoluna girecek canım.
melek kartım
kızlar ben doğadanın 7 otlu çayını içiyordum 5 otluda olabilir :44:
gündüz aklıma geldikçe
dünden beri içmiyorum bitti
ve wc problemim başladı o yüzden kasıklarım ağrıyor şimdi
alışkanlık mı yaptı acaba minik narin vücuduma
kızlar ben doğadanın 7 otlu çayını içiyordum 5 otluda olabilir :44:
gündüz aklıma geldikçe
dünden beri içmiyorum bitti
ve wc problemim başladı o yüzden kasıklarım ağrıyor şimdi
alışkanlık mı yaptı acaba minik narin vücuduma
dün akşam annemden cocugu almadım nasılsa ıftardan sonra gıdıcem dıye eve gıder gıtmez agda yaptım bacaklarıma esım uyandı onunda kolları hallettımdoksanları ızlıyordumda
buda bana hıtap etmedı sanırım ben o zaman 3 yasındaydım ondan
bana mılenyumlar cıkmalı
cek dun aksam chetoos kırmızı yedım
sanırım artık cheetoos ketcaplı ve patının yerınıb u aldı aklıma sen geldın
he neyse dur kafam karıstı o doksanlarda kardeslıkle ılgılı cok guzel bır sıır okuyordu kucuk cocuk cok duygusaldı agladım valla ege ıcın
O çaylar maalesef içtiğin sürece fayda sağlıyor
dün akşam annemden cocugu almadım nasılsa ıftardan sonra gıdıcem dıye eve gıder gıtmez agda yaptım bacaklarıma esım uyandı onunda kolları hallettımdoksanları ızlıyordumda
buda bana hıtap etmedı sanırım ben o zaman 3 yasındaydım ondan
bana mılenyumlar cıkmalı
cek dun aksam chetoos kırmızı yedım
sanırım artık cheetoos ketcaplı ve patının yerınıb u aldı aklıma sen geldın
he neyse dur kafam karıstı o doksanlarda kardeslıkle ılgılı cok guzel bır sıır okuyordu kucuk cocuk cok duygusaldı agladım valla ege ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?