09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Olay burda gelişti diye yazayım ben de.

Bu topiktekiler de ceza puanı en yüksek olanlar (bknz ben) Hepimize ceza vermişsindir ama hicbir zaman kırdığını üzdüğünü, incittiğini görmedim kendi adıma. Bazen üzülsen bile görevini yapıyorsun.

Seni herkes biliyor, olaylar karşısında takındığın objektif tutum takdire şayan. Arada böyle yanlış anlaşılmalar da olabiliyor.

Üzülme :)

bugün seni öyle savundular ki dedim bunlar Mune ile aramı açıp Mune'yi seçiyor kıskandım şahsen : ) sevenin benden çok ....

rahat ol Hacı

Kazen seni kıskanıyor :)

Günaydın minikkuşlarım, sevgi pıtırcıklarım :)

Dün akşam dokuzda uyuyan ve sabah yedide yataktan sürünerek kalkan bir elmayra var karşınızda, sanırım tatilim geldi.

Dün akşam dokuzda uyuyan ve sabah yedide yataktan sürünerek kalkan bir elmayra var karşınızda, sanırım tatilim geldi.

günaydınlar piliçç

evet tatilin geldiği kesinn, bende sık sık yaparım o dediğini çok iyi gelir, ağustostaydı demi tatilciğinn yavru balinacığımm

Hamile halimle ben senin kadar uyumuyorum elmayra

Bazen benim değerlerim düşüyor, endokrine gidip şeker yüklemesi yaptırmam lazım aslında. Bir de cok yoruldum be kronik.

günaydınlar piliçç

evet tatilin geldiği kesinn, bende sık sık yaparım o dediğini çok iyi gelir, ağustostaydı demi tatilciğinn yavru balinacığımm

Ama normalde zıpkın gibi olmam lazımdı be minikkuş, gözlerimi acamıyorum valla. İvet 8 ağustosta baslıyor inşallah.

akşam 1 de uyuyan sabah 8 de zımba gbi kalkan brc geldi
bi yerden gizli enerji yüklemesi yapıliy bana ama bilemedim
elmiim senin gibi olmam lazım bnmde sürünmem lazım alıştığım bu bnm

canım güvendesin diyor kartın.
sEN VE tüm sevdiklerin güvendesiniz. Şimdi ve herzaman...
İlahi güç tarafından korunuyorsunuz ve herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Dİğer kartın ise akışta ol diyor sana.
Bırak seni gideceğin yere akış götürsün.
Direnmek seni zorlar ve geciktirir.
Kontrolü bırak ve bazı şeyleri oldurmaya çalışma.
Herşey kendiliğinden akıp, yoluna girecek canım.

melek kartım

yaaaa tatilin gelmiş de olabilir ama çok uykudan da olabilir, azı rahatsız ediyo çoğu da sersemletiyo insanı bazen ,

bi ihtimal daha var yaşlanmış da olabilirsinn , bence 8 ağustosta git kaplıcalara bacaklarını sokk

bugün senle uğraşcam beni kibleme olurmui gerekirse ben kendimi kiblerim, denedim oluyo nasılsa

Ne kadar güzel
dün annemlerde kaldım son artık esım geceden donuyor cok sukur 4-5 saat uykuyla ıse gelıyorum bu hafta hep

kızlar ben doğadanın 7 otlu çayını içiyordum 5 otluda olabilir :44:
gündüz aklıma geldikçe
dünden beri içmiyorum bitti
ve wc problemim başladı o yüzden kasıklarım ağrıyor şimdi
alışkanlık mı yaptı acaba minik narin vücuduma

o zaman #direnmepurcu :13:

bende sordum bakalım ne dicek

O çaylar maalesef içtiğin sürece fayda sağlıyor

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

dün akşam annemden cocugu almadım nasılsa ıftardan sonra gıdıcem dıye eve gıder gıtmez agda yaptım bacaklarıma esım uyandı onunda kolları hallettım doksanları ızlıyordumda
buda bana hıtap etmedı sanırım ben o zaman 3 yasındaydım ondan
bana mılenyumlar cıkmalı

cek dun aksam chetoos kırmızı yedım
sanırım artık cheetoos ketcaplı ve patının yerınıb u aldı aklıma sen geldın

he neyse dur kafam karıstı o doksanlarda kardeslıkle ılgılı cok guzel bır sıır okuyordu kucuk cocuk cok duygusaldı agladım valla ege ıcın

eşinin kollarını mı aldın

dün benimde çok istedi canım cips ama bugüne çok susatır diye yemedim keşke yeseydim :26:

ben de benimkinin omuzlarını alıyorum her tatil öncesii, niye takıyosa anlamıyorum , makinayla hallettim benn , yanlış doğmuşsun diyom kızıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…