09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yaa çek valla anlamadım 2 aydır çenemde 2 tel çıkıyo, hormon bozukluğu falan mı var acaba :26:

Hımm o ablamda da olmuştu
Bebek için tedavi görmüştü hormonal demişlerdi
İğneli epilasyona gitti geçti

Sana battal boy cips kargolucam çeeek:)

Tam lafı sokmuş adama hee iyi olmuş,
herkesin eşi gelse neysede böyle fırsat değerlendirme şeylerini bende sevmiyorum
akşam neler hazırlıcaksın kendine

Sana battal boy cips kargolucam çeeek:)

Tam lafı sokmuş adama hee iyi olmuş,
herkesin eşi gelse neysede böyle fırsat değerlendirme şeylerini bende sevmiyorum
akşam neler hazırlıcaksın kendine

Aynen
Çağırsalar eşim gelirdi ama ( Geç döneceğiz ve diğer arkadaşları da tanıyo diye ) çağırmadılar
Beni çağırsalar da gitmiyorum, kimsenin eşi yoksa bende olmamalıyım bence

Pilav üstü cips
Fırında cips
Probis kebabı
Kola hoşafı

her nekadar sohbet mesaisinin sonunda burayı görmüş olsamda ugramadan edemedım...
herkese selam olsun hanımlarr....

canım pringiles çekti bak
baharatlı cips çorbasıda yap :)

As. hoş geldin Qarden

Doğru diyosun

Bu arada Melek Destesi ne :44: bi nevi fal mı

yok canım fal değil
melek kartları varya hani DR fln satılıyor sanırım
gelen karta göre yorumlama,
Tuğçecan melek gibi iyi niyetli kız, onun kartları varmış isteyene kart çekip ne çıktıysa onu yazıyor.

"Kartlarımız 32 adetten oluşuyor.
Biliyorsunuz Melekler günahı olmayan saf yaratıklar, tanrısal bir ulaklardır..
Bu kartlarla açılım yaparken sanki o yardımı göksel güçlerden almış gibi hissediyorsunuz.

Karttan tavsiye almak istiyorsanız Bu kartların içinden her zaman doğru yolu gösterecek bir melek geliyor sanki. O açılan karttada gayet pozitif yanıtlar yakalayabiliyorsunuz. "

böyle bişey çekirgem

Ben böyle konulardan çok çekinirim de
Bunu ilk kez duydum :44:

Kazen,
gündüz sitede yoktum, benimle ilgili bir durum olmuş, konu burada geliştiği için topik üzerinden yazmak istedim.

İnsanlara ikiyüzlü olmadım hiçbir zaman, forum içinde herkesin okuyacağı yerlerde sizli bizli, özel mesaj veya maillerde hor gören, saygısızlık yapan biri değilimdir.
Forumda neysem, özel mesajlarda da aynıyım, özel mesaj gönderenlerin üslubu benim için önemlidir, biraz daha uygun dille yazmalarını isterim, bunun büyüklük, mevki, kibir vs ile uzaktan yakından alakası yoktur, hak aramanında uygun sözcüklerle dile getirilmesi gerektiğine inandığımdandır.

Bir yetkim varsa bunun hatır gönül işi olmadığı en azından seni tanıyanlarca bilinir, hatır için yetki vermeyecek kadar sitesine önem veren, hatalara göz yummayan bir kurucu olduğun da.

Yazdığım mesajı paylaştığın ve diğer herşey için teşekkür ederim...

bugün seni öyle savundular ki dedim bunlar Mune ile aramı açıp Mune'yi seçiyor kıskandım şahsen : ) sevenin benden çok ....

rahat ol Hacı

bugün seni öyle savundular ki dedim bunlar Mune ile aramı açıp Mune'yi seçiyor kıskandım şahsen : ) sevenin benden çok ....

rahat ol Hacı

Sağolsunlar, bugün hakkımda yazılan savunma mesajlarını okuyunca, kendimi doğru tanıtabildiğime bir kez daha memnun oldum.

Yok yok senle aramızı açamazlar, kardeşimsin ötesi var mı?
Beni bilirsin, sitede benle ilgili olumsuz birşey yaşanınca kötü hissediyorum, sorumluluk hissediyorum siteye ve sana karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…