09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sütü içerde öyle hergün rutin değil vermeyelim isterse,
ay umarım ciddi biş değildir ye kolay kolay hasta olmaz oluncada tam oluyor benimki illa hastanelik oluyoruz

Telaş yapma sakın bolcana su içir bide..

Şeftaliyi mutlaka yedir ama ishali keser,muzda yesin mutlaka..
Vayyy kerataya bak sen tam kebab ustası desene

kuzum bir de kakanın rengine bak yeşil ya da koyu bi renkse de doktora götür sarımsı ise bekle bol sıvı ver olur mu endişelenme vücut reaksiyon gösteriyordur atsın ne ise...

Bu sölediğine kendin inandın mı

Bir çay kaşığı türk kahvesiyle şeker yedirsin hemen kesilir

Mide bulantısı dışında iyiyim nevoş sen nasılsın
Alah kolaylık versin canımBen de iyiyim sağol
Canım dün analı kızlı köfte yapmıştım bizim yöreye aitOndan yiyeceğiz ,birde yoğurtlu tarhana çorbasıÇok fazla birşey yenmiyor fazla yapınca kalıyor
Afiyet olsun canım

Telaş yapma sakın bolcana su içir bide..

Şeftaliyi mutlaka yedir ama ishali keser,muzda yesin mutlaka..
Vayyy kerataya bak sen tam kebab ustası desene

aynen abla nerde etli yağlı bişi var benimki onu sever geçen ayıp sölemesi karnıyarık vardı kayınvaldemde illa diyorki etini yicem dedim olmaz heryerini yicen bi kaç kaşıkta etsiz yeri gelmiş kendi tek etini seçmesin içinden diye ben yedirdim misafri vardı birde işte etsiz gelmiş azına itiraz ediyor etsiz veriyorsun diye
kreşe gitti 3 yaşındayken diğer çocuklar yemeklerin etini yemiyolarmış benimki diğer çocukların tabağındaki etleri alıyormuş

Evet hanım abla uzun zamandır yoksun bizim topikte gerçi ben de baya bir yoktum tatile falan gittim geldim derken iş yoğunluğu. Şimdi bir de ramazan akşam bir zor oluyor ki.
Sen neler yaptın abla?

Bir ara pc de sorun olmuştu ondan yoktum,sonrada kızım geldi okulu yaz tatilinde şimdi dışarda filan oluyoruz ondan da çok fazla gelemedim buraya..Ne yapayım bende canım sürekli bir koşuşturma yani..

kuzum bir de kakanın rengine bak yeşil ya da koyu bi renkse de doktora götür sarımsı ise bekle bol sıvı ver olur mu endişelenme vücut reaksiyon gösteriyordur atsın ne ise...
anladım canım büyük ihtimal sarıdır öyle umuyorum yani 8 aylıkken bir amipli dizanteri maceramız olmuştu malesef şimdi geçirmez sanırım bi daha

bilimcim gecmiş olsun bebişimmmm, ben bilmiyorum ne yapılır

Hayır
sağol tatlım

sizede afiyet olsun bizim ekşili ufak köfteye benziyor demi oda
Kuzucuklar gözünüzü seveyim kesmeyin ishali kesmeye çalışmayın ( ishalde yapılan en ciddi yanlış ishali kesmeye çalışmaktır...

neden kesilmemeli ??? :26::26::26:

Canım hem içli köfteleri var hem küçük köfteleriHamuruda içide etli oluyorSağol

vede kankişlerimmm selammmmmmmmmmmmmmmm ben celdum daaaaaaaaaaaa

Meleğimmmmmmmm

Oyyyy kıyamamm ya çok ta alışmasın ama ete şimdiden,biliyor gerçi ağzınuın tadını kerata bak sen uyanığa neler yapmış öyle

Dün Ous işyeriyle iftar yemeğine gitmişti ya
Bende cips partisi yaptım uyuya kalmışım
Saçlarımda jöle vardı rahat edemedim sahura doğru yıkadım
Sonra da uykusuz kaldım tabi

Görseniz gözlerim yumuk yumuk
Sabun kaçmış gibi olur ya hani öyle
Akşama da iftara davetliyiz ayıp olmaz umarım
Rimel de sürdüm bana mısın demiyor

Meleğimmmmmmmm

Oyyyy kıyamamm ya çok ta alışmasın ama ete şimdiden,biliyor gerçi ağzınuın tadını kerata bak sen uyanığa neler yapmış öyle
bak abla akşama ne yapalım ne istisnasız ya içli köfte der, yada kebap
büyük adam gibi babasıyla çıkar mangal yeller

Canım hem içli köfteleri var hem küçük köfteleriHamuruda içide etli oluyorSağol
evet bunu biliyorum bazen annemde yapar bunu eline sağlık bizim burda ona akıtmalı ufak köfte derler ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…