- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
sütü içerde öyle hergün rutin değil vermeyelim isterse,
ay umarım ciddi biş değildir ye kolay kolay hasta olmaz oluncada tam oluyor benimki illa hastanelik oluyoruz
öyle tatsız şeyleri yermiki kerataet delisi kebap delisi antep uşağı tam
başka bir balkondan mangal kokusu gelince anne bak çiğer kababı yapıyorlar diyebilen bir çocuk çiğerin kokusunu bile ayırt edebiliyor öyle düşün
Bu sölediğine kendin inandın mı
Bir çay kaşığı türk kahvesiyle şeker yedirsin hemen kesilir
Mide bulantısı dışında iyiyim nevoş sen nasılsın
Bu sölediğine kendin inandın mı
Alah kolaylık versin canımBu sölediğine kendin inandın mı
Bir çay kaşığı türk kahvesiyle şeker yedirsin hemen kesilir
Mide bulantısı dışında iyiyim nevoş sen nasılsın
Canım dün analı kızlı köfte yapmıştım bizim yöreye aitevet zamanı geçti nisan gibi olmalı
bugüne ne yemek yapıyorsun bakalım ?
bizde bugünün menüsü pek yok
eşim geç gelecekmiş yetişemeyebilir iftara dünden tavuk çorbamız var yanınada yumurta haşlıcaz kahvaltı gibi yapcaz hafifi şeyler istiyorumda ağırlar mideme gelmiyor bu ara
ay evet bak onu unutmuşum yer inşallah ya çocuklar inatçı oluyor birde
Telaş yapma sakın bolcana su içir bide..
Şeftaliyi mutlaka yedir ama ishali keser,muzda yesin mutlaka..
Vayyy kerataya bak sen tam kebab ustası desene
Evet hanım abla uzun zamandır yoksun bizim topikte gerçi ben de baya bir yoktum tatile falan gittim geldim derken iş yoğunluğu. Şimdi bir de ramazan akşam bir zor oluyor ki.
Sen neler yaptın abla?
ay evet bak onu unutmuşum yer inşallah ya çocuklar inatçı oluyor birde
Hoşgeldin meleğimvede kankişlerimmm selammmmmmmmmmmmmmmm ben celdum daaaaaaaaaaaa
anladım canım büyük ihtimal sarıdır öyle umuyorum yani 8 aylıkken bir amipli dizanteri maceramız olmuştu malesef şimdi geçirmez sanırım bi dahakuzum bir de kakanın rengine bak yeşil ya da koyu bi renkse de doktora götür sarımsı ise bekle bol sıvı ver olur mu endişelenme vücut reaksiyon gösteriyordur atsın ne ise...
sağol tatlımbilimcim gecmiş olsun bebişimmmm, ben bilmiyorum ne yapılır
Hayır
sizede afiyet olsun bizim ekşili ufak köfteye benziyor demi odaAlah kolaylık versin canımBen de iyiyim sağol
Canım dün analı kızlı köfte yapmıştım bizim yöreye aitOndan yiyeceğiz ,birde yoğurtlu tarhana çorbası Çok fazla birşey yenmiyor fazla yapınca kalıyor
Afiyet olsun canım
Kuzucuklar gözünüzü seveyim kesmeyin ishali kesmeye çalışmayın( ishalde yapılan en ciddi yanlış ishali kesmeye çalışmaktır...
vede kankişlerimmm selammmmmmmmmmmmmmmm ben celdum daaaaaaaaaaaa
Kuzucuklar gözünüzü seveyim kesmeyin ishali kesmeye çalışmayın( ishalde yapılan en ciddi yanlış ishali kesmeye çalışmaktır...
Burnunu sık ağzına at
Ay herşeyide ben mi söyleyim canım
Canım hem içli köfteleri var hem küçük köftelerianladım canım büyük ihtimal sarıdır öyle umuyorum yani 8 aylıkken bir amipli dizanteri maceramız olmuştu malesef şimdi geçirmez sanırım bi daha
sağol tatlım
sizede afiyet olsun bizim ekşili ufak köfteye benziyor demi oda
neden kesilmemeli ??? :26::26::26:
vede kankişlerimmm selammmmmmmmmmmmmmmm ben celdum daaaaaaaaaaaa
aynen abla nerde etli yağlı bişi var benimki onu sever geçen ayıp sölemesi karnıyarık vardı kayınvaldemde illa diyorki etini yicem dedim olmaz heryerini yicen bi kaç kaşıkta etsiz yeri gelmiş kendi tek etini seçmesin içinden diye ben yedirdim misafri vardı birde işte etsiz gelmiş azına itiraz ediyor etsiz veriyorsun diye
kreşe gitti 3 yaşındayken diğer çocuklar yemeklerin etini yemiyolarmış benimki diğer çocukların tabağındaki etleri alıyormuş
bak abla akşama ne yapalım ne istisnasız ya içli köfte der, yada kebapMeleğimmmmmmmm
Oyyyy kıyamamm ya çok ta alışmasın ama ete şimdiden,biliyor gerçi ağzınuın tadını keratabak sen uyanığa neler yapmış öyle
evet bunu biliyorum bazen annemde yapar bunu eline sağlık bizim burda ona akıtmalı ufak köfte derler ayrıcaCanım hem içli köfteleri var hem küçük köfteleriHamuruda içide etli oluyor Sağol
Burnunu sık ağzına at
Ay herşeyide ben mi söyleyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?