09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tahmin edebiliyorum abla
normal yani burdaysa o içli köfteleri öğrenmiş yapıyordur

Ya şimdi canımızın çekmesi için hamile mi olmak lazım???
Akşam akşam..
Limonu sıkacaksın yanında roka. Ve kola.. kim dedi bu köfteyi bakım

tahmin edebiliyorum abla
normal yani burdaysa o içli köfteleri öğrenmiş yapıyordur
Canım evet Gaziantebin yemekleri harika ,içli köfteleri muhteşem ama ben kendi yöreme göre yapıyorum yemeklerimi arada burdanda oluyorÖzellikle sarmısak alışkanlığım arttıÖnce soğan olmadan yemek yapamazdım,şimdi sarmısak olmadan

bu arada annem aradı kızlar oğluş ishal olmuş gidip eczaneden bişiler alımmı dedi bende ne vercekki dedim bi gideyim dedi eczaneye gidiyor şimdi
daha 1 saattir olmuş
aklıma kola içirmek muz yedirmek ve haşlanmış patetes geldi başka önerisi olan varmı
umarım bunlarla geçer geçmezse sabaha doktora gideriz

evet bizim yemek kültüründe sarımsak ön planda
bi arkadaşım vardı istda nerdeyse tatlıya bile sarımsak koyuyorsunuz derdi bana

ben sarımsak kebabına bayılırım bu arada

Çok geçmiş olsun canım
Yoğurtta iyi gelirSüt içiyorsa onu vermesin anneniz

Şeftali yedir çok iyi gelir ishale.
Bide haşkanmış piriniç ver lapa gibi yesin ..

evet bizim yemek kültüründe sarımsak ön planda
bi arkadaşım vardı istda nerdeyse tatlıya bile sarımsak koyuyorsunuz derdi bana

ben sarımsak kebabına bayılırım bu arada
İnanırımBurda çok kullanılıyor ama sahiden güzel oluyorOnu çok denemek istiyorum ama bir deneyemedim kaçırdım zamanını galiba

Şeftali yedir çok iyi gelir ishale.
Bide haşkanmış piriniç ver lapa gibi yesin ..

öyle tatsız şeyleri yermiki kerata et delisi kebap delisi antep uşağı tam

başka bir balkondan mangal kokusu gelince anne bak çiğer kababı yapıyorlar diyebilen bir çocuk çiğerin kokusunu bile ayırt edebiliyor öyle düşün

Az konusuyorum ben! :)

Bu sölediğine kendin inandın mı

Bir çay kaşığı türk kahvesiyle şeker yedirsin hemen kesilir

Canım merhaba nasıl gidiyor

Mide bulantısı dışında iyiyim nevoş sen nasılsın

İnanırımBurda çok kullanılıyor ama sahiden güzel oluyorOnu çok denemek istiyorum ama bir deneyemedim kaçırdım zamanını galiba

evet zamanı geçti nisan gibi olmalı
bugüne ne yemek yapıyorsun bakalım ?
bizde bugünün menüsü pek yok
eşim geç gelecekmiş yetişemeyebilir iftara dünden tavuk çorbamız var yanınada yumurta haşlıcaz kahvaltı gibi yapcaz hafifi şeyler istiyorumda ağırlar mideme gelmiyor bu ara

İpekcim nasılsın epeydir karşılaşamadık seninlede

daha neler yapıyor varya,nevoş yapıyor bizde uzaktan kokluyoruz

Evet hanım abla uzun zamandır yoksun bizim topikte gerçi ben de baya bir yoktum tatile falan gittim geldim derken iş yoğunluğu. Şimdi bir de ramazan akşam bir zor oluyor ki.
Sen neler yaptın abla?

Geçmiş olsun ama ishali kesmeye çalışma vücudda atılması gereken bir şey olduğu için ishal oluyor kuzucuk, günde 6'dan fazla dışarı çıkarsa mutlaka doktora götür, koku fazla ise de götür. Onun dışında yediği bir şey dokundu ise zaten çabuk geçer. süt verme, bol bol sıvı vermelisin...

Maşaallah tam AntepliBenim oğlumda burda büyüyor oda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…