Oooooo hala mı karar verememiş. Kontrole falan kime gidiyor? Sen ayarladın mı dr?
tahmin edebiliyorum abla
normal yani burdaysa o içli köfteleri öğrenmiş yapıyordur
Canım evet Gaziantebin yemekleri harika ,içli köfteleri muhteşem ama ben kendi yöreme göre yapıyorum yemeklerimi arada burdanda oluyortahmin edebiliyorum abla
Senin çek nerde?
tahmin edebiliyorum abla
Canım merhaba nasıl gidiyorYavaş olsun ki az yaz...Yetişemiyorum yazdıklarınıza
Ya şimdi canımızın çekmesi için hamile mi olmak lazım???
Akşam akşam..
Limonu sıkacaksın yanında roka. Ve kola.. kim dedi bu köfteyi bakım
Canım evet Gaziantebin yemekleri harika ,içli köfteleri muhteşem ama ben kendi yöreme göre yapıyorum yemeklerimi arada burdanda oluyorÖzellikle sarmısak alışkanlığım arttı Önce soğan olmadan yemek yapamazdım,şimdi sarmısak olmadan
Senin çek nerde?
Yavaş olsun ki az yaz...Yetişemiyorum yazdıklarınıza
Çok geçmiş olsun canımbu arada annem aradı kızlar oğluş ishal olmuş gidip eczaneden bişiler alımmı dedi bende ne vercekki dedim bi gideyim dedi eczaneye gidiyor şimdi
daha 1 saattir olmuş
aklıma kola içirmek muz yedirmek ve haşlanmış patetes geldi başka önerisi olan varmı
umarım bunlarla geçer geçmezse sabaha doktora gideriz
bu arada annem aradı kızlar oğluş ishal olmuş gidip eczaneden bişiler alımmı dedi bende ne vercekki dedim bi gideyim dedi eczaneye gidiyor şimdi
daha 1 saattir olmuş
aklıma kola içirmek muz yedirmek ve haşlanmış patetes geldi başka önerisi olan varmı
Çok geçmiş olsun canım
Yoğurtta iyi gelirSüt içiyorsa onu vermesin anneniz
İnanırımevet bizim yemek kültüründe sarımsak ön planda
bi arkadaşım vardı istda nerdeyse tatlıya bile sarımsak koyuyorsunuz derdi bana
ben sarımsak kebabına bayılırım bu arada
Umarım olmaz sıkıntısütü içerde öyle hergün rutin değil vermeyelim isterse,
ay umarım ciddi biş değildir ye kolay kolay hasta olmaz oluncada tam oluyor benimki illa hastanelik oluyoruz
Şeftali yedir çok iyi gelir ishale.
Bide haşkanmış piriniç ver lapa gibi yesin ..
Az konusuyorum ben! :)
bu arada annem aradı kızlar oğluş ishal olmuş gidip eczaneden bişiler alımmı dedi bende ne vercekki dedim bi gideyim dedi eczaneye gidiyor şimdi
daha 1 saattir olmuş
Canım merhaba nasıl gidiyor
İnanırımBurda çok kullanılıyor ama sahiden güzel oluyor Onu çok denemek istiyorum ama bir deneyemedim kaçırdım zamanını galiba
İpekcim nasılsın epeydir karşılaşamadık seninlede
daha neler yapıyor varya,nevoş yapıyor bizde uzaktan kokluyoruz
daha 1 saattir olmuş
Maşaallah tam Antepliöyle tatsız şeyleri yermiki kerataet delisi kebap delisi antep uşağı tam
başka bir balkondan mangal kokusu gelince anne bak çiğer kababı yapıyorlar diyebilen bir çocuk çiğerin kokusunu bile ayırt edebiliyor öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?