kızlae size bişi sorcam ,
ben yeni duydum , tibetin 5 gençlik hareketi
3 gündür yapıyorum ben , daha bi gelişme kaydetmedim
ama çok faydalıymış , bu hareketleri spordan ziyade ayin amaçlı yaparlarmış geçmiş zamanda
hiç duydunuzmu yaptınız mı
kızlae size bişi sorcam ,
ben yeni duydum , tibetin 5 gençlik hareketi
3 gündür yapıyorum ben , daha bi gelişme kaydetmedim
ama çok faydalıymış , bu hareketleri spordan ziyade ayin amaçlı yaparlarmış geçmiş zamanda
hiç duydunuzmu yaptınız mı
hiç yaptınmı lydx
evet yaa çıksınnn da iki uğraşayım onla
çekk oku bak eğer gerçekse baya faydalı bişi
ve uygulayanlar faydalarını gördüklerini söylüyorlar zor yada vakit alıcı bişi değil zaten
Elmayra naptı ki :44:
hiç yaptınmı lydx
evet yaa çıksınnn da iki uğraşayım onla
çekk oku bak eğer gerçekse baya faydalı bişi
ve uygulayanlar faydalarını gördüklerini söylüyorlar zor yada vakit alıcı bişi değil zaten
mapus damlarında
Ben uzun zamandır yoga yapıyorum zaten bunlar başlangıçta yapılanlar, tibette ayinmiş doğru ama en az 10-15 gün yaptıktan sonra hissedeceksin ve tekrar sayılarını günden güne arttırman lazım bunun videosu var bende çok güzel ama nasıl eklerim nası göstertirim onu bilmiyorumdailye atmayı deniyim bi
,biliyorum okudum biraz daha ilk haftam her hafta arttırıcam 21 e ulaşana kadar , youtubedan izledim videoyu şimdilik 3 er yapıyorum her hareketten 5 dk falan sürüyo ama ne kadar terletiyo insanı bakalım 21 e gelene kadar neler hissedicem,görücem,inanıyorum ben
LYDX
Mesaj kısmında İnsert video yazan bi yer var, orta sırada mavi şeritli
Onu tıkla
Ordan yükleyebilirsin
Evet en son cuma günü bdv de birilerine laf alatıcam diye kendini paralarken görmüştüm
Cute de gelmiş napıyonuz kız kavga mı ediyonuz yazmıştısanki geyikte..
Kaç kere dedim
Bak ben senden sonra geldim , ban manyağı oldum , anladım tövbe ettim oralara
Zaten kimse laftan anlamıyor
Kendini boş yere paralayacağına geyikte takılalım
Tamam dedi ama alışmış kudurmuştan betermiş işte
,
ilk popoda hissedeceksin hahahaah güzel sıkılaşıyor kuzucumnefes egzersizlerini doğru yapıyorsan o zaman ruhende hissedersin
Ben de hep "affetme meditasyonu" yapıp ta affetim ben bitti diyenleri merak ediyorum, nasıl affediyorsun bacım ya neyine affediyorsun, denedim ben edemedim bi türlü
onu duymadım , gerçi ben safım sanırsam bana yapılan iyilikleri unutmuyorum ama kötülükleri kavgaları bazen unutuyorum yada belki çok büyük zararı dokunmadı kimsenin daha , aman dokunmasında
:131: beni benimle bırak ablaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?