O tabakları ablam almıştı bana
Şu alışverişe çıkınca kendini kaybeden hani
Ortalarındaki kareyi de birlikte almıştı
Kasesi olduğunu bilmiyordum
Ben pek çakmam öyle çeylerden
ablam bende seni öperim kocaman
annenin evini temzilemekle iyi etmişsin
bende bayram temizliğinde yardım edicem inşallah
eline sağlık
var sende iş :102:
2011 çeyiz sezonunda çok modaydı
sofrada hoşda duruyor
Ablanda işi biliyor :)
Küçük kaseleri var çekirgem, görümcemde çok beğenmişti Karacadan aldım bakabilirsin sende dedim. :))
Allah'a sitem
Hamileliğimin 6. ayında sadece literatürde vakaların olduğu çok nadir bir hastalığa yakalandım; "transient osteoporoz". Her iki kalçamdaki kemik erimesi nedeniyle dayanılmaz ağrılara katlandım ve 3 ayı hamilelik, 1.5 ayı doğum sonrası olmak üzere 4.5 ayımı tekerlekli sandalyede geçirdim. Hayatım boyunca hiçbir işimi kimseye yıkmamış ve kimseye yük olmamış biri olarak birilerinden tekerlekli sandalyemi itmelerini istemek zorunda kalmak ve onların yüzlerindeki gönülsüzlüğü görmek, yanıbaşımda ağlayan bebeğime eğilip uzanamamak, yardım almadan onu kucaklayamamak çok acıydı. Biliyorum aptalca, sadece evladımı düşünmeliydim ama yapamadım, o 3 aylık dönemde tuvalete olabildiğince az gitmek için su içmedim. Gebelik dönemimden şu anda zihnimde kalan tek şey Ağustos sıcağında oruçmuşum gibi susuzluk hissi. Şimdi boşanıyorum, bir daha çocuğum olmayacak, o benim ilk ve tek hamileliğim olarak kalacak. Şimdi Allah'ım, yanlış düşünüyorsam beni affet ama kalbimi biliyorsun, kimseye bilerek hiçbir kötülük yapmamış biri olarak bana bunları niye reva gördüğünü anlamakta güçlük çekiyorum ve elimde değil, adaletinle ilgili şüphe duyuyorum...
itiraf.comdan alıntıladım
asyalı sana ozelden bısey dıyımmı
bende öyleyimdir ous harici kimseden yardım istemem , içimden gelmez istemez
dün bile oruçluydum baya yemek yaptım annem ve kv kaç defa söyledi erken gelip yardım edelim diye
yok dedim istemiyorum kendi başıma daha rahat yapıyorum
gerçektende öyle, anneme değil tabi ama diğer insanlara boyun borcum olmasını istemiyorum,sevmiyorum
Aynen
Bi de benim huyum bu
Kendi başımın çaresine bakmayı sevmişimdir her zaman
Ous bile bazen bi yerden geç döneceksen geleyim seni almaya diyo
Adamı dediğine pişman ediyomuşum
Ben kendim de gelebilirim
24 yıldır sen yoktun vs
bende öyleyim
valla iyimi yapıyoz kötümü bilmiyorum da Allah kimseye muhtaç etmesin , bu konuşmalarımızın üzerine cutenin paylaştığını okuyunca içim ezildi resmen , Allah kimseye muhtaç etmesinn
yawww zaten sendromla uğraşırken bide bu kötü olaylarrı duymak iyice kötüleştiriyo
Mekanı cennet olsunn
lxyd senin yazınmı bu alıntı mı
Amin
Bende bilmiyorum iyi bişey mi kötü bişey mi ama
Huyum bu
Birinden yardım alarak bişey yapınca kendimi yetersiz ezik gibi hissediyorum
Kimseye tamah etmeme söz konusu bende
Ous evet benim eşim, geç dönersem alabilir ama mecbur değil
O olmasa da ben dönebilirim, bunu bilmeli
O yokken de yapıyordum nasılsa
Genel anlamda böyle düşünürüm ben hep
hangi yazı? az önce yazdığımsa benim yazım...
15 dk.dır kalp masajı yapıyorlar geri dönmüyor kaçtım oradan dayanamadım daha fazla, eşinin halini görünce içim gitti
kız 30 eşi 36 yaşında aşklarına hayran kaldığım çiftti, hepimiz dua ediyorduk hep düzelsin diye umut ediyorduk ama olmadı işte..
evt biraz önce yazdığını kasdetmiştim
peki neden o durumda
hangi yazı? az önce yazdığımsa benim yazım...
15 dk.dır kalp masajı yapıyorlar geri dönmüyor kaçtım oradan dayanamadım daha fazla, eşinin halini görünce içim gitti
kız 30 eşi 36 yaşında aşklarına hayran kaldığım çiftti, hepimiz dua ediyorduk hep düzelsin diye umut ediyorduk ama olmadı işte..
aynen , sevmem istemeyi
mesela eşimin akrabalrının yazlığı var bikaçının illa yazın gidin diyolar ama gitmem
neden yeri geldiğinde benden bişi istediklerinde yapmak zorunda hissederim kendimi
niye böyle bi borca gireyim,
ama şimdi kafam rahat bişi isterlerse içimden geliyosa yaparım
yok yazlığında kaldım diye zorunluluk hissederek değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?