09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoş bulduk.. hadi iyisin yine davetler falan

Sorma
Hem Ous'un tarafı hem bizimkiler İstanbul'lu olunca koşuşturuyoruz
Bazen o bile yoruyor
Çünkü artık iftar çok geç ye, kaldır, çay, tatlı derken en erken 11 buçukta kalkılıyo eve gidene kadar da 12 buçuk
Bu yüzden beni en çok uykusuzluk vuruyo

ayy canım kıyamam sana.. kimse davet etmedi mi seni
bu biraz da yaşadığın yerle alakalı olsa gerek.

Etrafımda oruç tutan yok site yaşlılar heyeti gibi yarısı tansiyon yarısı şeker hastası sağolsun şirket iftar yemeği veriyormuş az önce davet geldi farkettim ki mutlu oldum

en kötü yanı o zaten. çocuk olmasa ben de yemekten sonra vurup kafayı yatacağım ama ne mümkün. ya da yemekten sonra bir yere gidemiyorsun artık. tüm alış verişler ctsine kalıyor

en kötü yanı o zaten. çocuk olmasa ben de yemekten sonra vurup kafayı yatacağım ama ne mümkün. ya da yemekten sonra bir yere gidemiyorsun artık. tüm alış verişler ctsine kalıyor

Birine gidince de ötekine gitmezsen ayıp olur şimdi
Her yere yetişicem derken uykusuz kalıyoruz
Neyse ki hafta sonu bi güzel uyumuşum

merhaba
benim azcık başım ağrıyor bugün.. sen napıosun

bugün benimde azcık başağrım var,galiba havadan filan,napiyim çalışıyorum işte :/bi bakınıyım dedim bdv yi okumaktan daral geliyor bazen hangisi gerçek hangisi sahte anlamıyorum bende kendimi buraya atıyorum :)

Etrafımda oruç tutan yok site yaşlılar heyeti gibi yarısı tansiyon yarısı şeker hastası sağolsun şirket iftar yemeği veriyormuş az önce davet geldi farkettim ki mutlu oldum

Benim eski çalıştığım yer bir güzeldi bu konuda. 5 yıldızlı otelde iftar yemeği verirdi ama işçiler dahil. Sonra çikolata kurası çekilirdi. Boş yok. Hediyeler arasında tv çamaşır mak. Vs şeyler de olurdu…bizim de iftar değil de yeni yıl yemeği verirler burada genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…