09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın kızllarr

asyalı naber nası gidiyo gebişlikk

bebiş nasıll, cinsiyet ne zaman belli oluyoo

günaydın tatlım iyi diyelim iyi olsun herkes gibi bende biraz yorgunum görende oruç tutuyorum sanır
bi oğluşum olcakmış isim düşünüyorum
sende ne var neyok bebişe sıra gelmedimi artık

günaydın tatlım iyi diyelim iyi olsun herkes gibi bende biraz yorgunum görende oruç tutuyorum sanır
bi oğluşum olcakmış isim düşünüyorum
sende ne var neyok bebişe sıra gelmedimi artık

ben nolsun aynıı hep bildiğin gibii malüm ramazazan işte halsizlik açlık vs

aa doğru söylemiştinn unuttum sanıırm

az kaldı bakalım daha sıra gelmedi bebişe 2-3 aya bende başlarım sanırım hazırlıklara

şimdiden başlarsan anca tutar bilgin olsun

şimdiden başlarsan anca tutar bilgin olsun

herkes öyle söylüyo asyalı, hiç sorun yoksa bile 2-3 aydan önce tutmuyo diyolar da bunu ous a anlatamıyorum ,

takıntıılı bi insan olduğundan bahsetmiştimm

gerçi bizim borçlar martta bitiyo ,3 ayda sonra başlasak 3 ay sonra olsa borçun bitiş zamanına denk geliyo

işten çıkana kadar da masrafları karşılasam ihtiyaçları alınacaklaı tam zamanı olurr

tabi böyle planlar yapılıyo ama İnşallah istediğimiz zamanda oluurr düşündüğümüz gibi herşey bakalım hayırlısı

e o zamn hayırlısı canım hem daha yeni evlisin tadını çıkarın

Günaydın sabah şekerleri

günaydın güzel bayanlar

asyalım cuma doktordaydım nuba göre bir tahminde bulundu doktorum ama yinede kesin söylemek için erken dedi
nuba göre kız gibi görünüyor dedi
ama bayramdan sonraya ancak netleşir

evet canım biras küçük ama genelde ilk tahminleri tutuyor bana da erkeğe benziyr demişti sanırım bi oğluşun var değilmi

dun uykumu almama ragmen gene uykum geldı

kızlar evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor eşime bi mektup yazmak istiyorum sizce nasıl fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…