Ben sevmedim onubizim evin akıllı viledası benim paçalarımdan akıl dökülüyo
akıl mı kıl mıviledeya yapışan kıllara gıcık oluyorum
Iyyyy ona ben de kıl oluyorum, bi de cebime pecete kouyuyorum onla alıyorumakıllı vileda onları da alacak mı
Piyo Mianın tırnaklarını kesmem lazım, neyle kesicem, onun icin vet e gitmek istemiyorum, yardım pls
ne sandın yaaaa çok akıllı o ben yaptım patladı gittii
onlara özel tırnak makasıyla kes cicim. 5-6 tl gibi bişey al kendin kesiver. çok basit ve zevklii. her he kadar mia o anda kuduruyorda olsa bence zevkli
elinde mi patladı cok pahalı
Petshopta bulur muyum, satılır mı?
Ne uzun bir günmüş yaaaa hala bitmedi
evet canım 10 tl'den fazla para verme ama
kamil'i mi pisimi özledim
Bitti ya 15 dkkan kaldı benim daha 45
patlatı yaelmeyra sen bugün nöbetçi değil misin nöbet dediğin hepi topu yarım saatmi öle nöbetmi olur yaw
Tmm vermem, zaten adam carpacak yer arıyo onlar.
Sana yeni bi kamile alalım
bilmem ki, bi de ben viledelarken halıyı falan kaldırmıyorum ki sürekli sağa sola çarpar evi m i boşaltçam bunu kullanmak için temizlik yapmam daha iyi
çok şükür canım. azıcıkta erken çıkarsam harika olur. başım ağırdı bugün yaaa
bu nasıl kızlar http://www.markafoni.com/product/4093161/
evimde balkon yok canım ya. balkonsuz evde de kedi zor olur. 1 kata 4 daire yapıcaz diye adamlar eve balkon yapmamış. utanmasalar herkesi aynı kapıdan sokup salondan dağıtacaklarmışama kiraya gelince maşallaahhh
Yok cnm, bugün 18,30 da cıkabilirsin dedi, ayrıca bi saat oluyoonun dışında o ne zaman cıkarsa 7,8,9
bende baktım sabah ona kıs ama beğenmedim çok ağır bi kere bunla temizlik yapsam sinir hastası olurum ben
temizlik dediğin çabuk bitmeli eli ağır insanı hiç sevmemhele kendi ağır viledayı hiç sevmem balkondan fırlatırım millet ufo sanar zaten benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?