09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Piyo Mianın tırnaklarını kesmem lazım, neyle kesicem, onun icin vet e gitmek istemiyorum, yardım pls

Piyo Mianın tırnaklarını kesmem lazım, neyle kesicem, onun icin vet e gitmek istemiyorum, yardım pls

onlara özel tırnak makasıyla kes cicim. 5-6 tl gibi bişey al kendin kesiver. çok basit ve zevklii. her he kadar mia o anda kuduruyorda olsa bence zevkli

patlatı ya elmeyra sen bugün nöbetçi değil misin nöbet dediğin hepi topu yarım saatmi öle nöbetmi olur yaw

patlatı ya elmeyra sen bugün nöbetçi değil misin nöbet dediğin hepi topu yarım saatmi öle nöbetmi olur yaw

Yok cnm, bugün 18,30 da cıkabilirsin dedi, ayrıca bi saat oluyo onun dışında o ne zaman cıkarsa 7,8,9

Tmm vermem, zaten adam carpacak yer arıyo onlar.

Sana yeni bi kamile alalım

evimde balkon yok canım ya. balkonsuz evde de kedi zor olur. 1 kata 4 daire yapıcaz diye adamlar eve balkon yapmamış. utanmasalar herkesi aynı kapıdan sokup salondan dağıtacaklarmış ama kiraya gelince maşallaahhh

bilmem ki, bi de ben viledelarken halıyı falan kaldırmıyorum ki sürekli sağa sola çarpar evi m i boşaltçam bunu kullanmak için temizlik yapmam daha iyi

bende baktım sabah ona kıs ama beğenmedim çok ağır bi kere bunla temizlik yapsam sinir hastası olurum ben
temizlik dediğin çabuk bitmeli eli ağır insanı hiç sevmem hele kendi ağır viledayı hiç sevmem balkondan fırlatırım millet ufo sanar zaten benziyo

çok şükür canım. azıcıkta erken çıkarsam harika olur. başım ağırdı bugün yaaa

Sen zaten bugün serseri mayın gibi gezdin

Güzelmiş beyendim

evimde balkon yok canım ya. balkonsuz evde de kedi zor olur. 1 kata 4 daire yapıcaz diye adamlar eve balkon yapmamış. utanmasalar herkesi aynı kapıdan sokup salondan dağıtacaklarmış ama kiraya gelince maşallaahhh

E biz hic balkona cıkarmıyoruz ki

doğru çok yavaş o bi odayı yapana kadar biz evi sileriz , benziyo da hakkaten benimde yaptığım en uzun temizlik 2 saattir pırıl pırıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…