09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sen zaten bugün serseri mayın gibi gezdin

Güzelmiş beyendim

E biz hic balkona cıkarmıyoruz ki

valla öle oldu birazz

ben kumunu, suyunu, mamasını hep balkonda tutuyordum canım. yoksa ev pis kokar bence. gerçi aldığın mamaylada ilgili ama yinede dışarıdan girince kum kokusu oluyo yinede oluyo yani.

valla öle oldu birazz

ben kumunu, suyunu, mamasını hep balkonda tutuyordum canım. yoksa ev pis kokar bence. gerçi aldığın mamaylada ilgili ama yinede dışarıdan girince kum kokusu oluyo yinede oluyo yani.

Kücük tuvaleti iptal ettik oraya koyduk biz de, ama balkondan aşağı atlarsa

special pencil im ben ahahahah kartvizite salak matbaacı öyle yazmış ahahahah ne gülmüştük

kesin badem lere yaptırıyorlardır kartvizitleride special pencil

Kücük tuvaleti iptal ettik oraya koyduk biz de, ama balkondan aşağı atlarsa

ay yok canım ya atlarmı hiç :) yani bizimki akıllıydıatlamayacağına emndim. birde ön balkona çıkmak istiyordu sürekli. evin 2 balkonu vardı ön tarafta dişi kedileri dikizlediğinden mutfak camına yapışıp deli deli miyavlardı

Son düzenleme:

Burda bi iki tane badem var allahtan. Bi tanesini kapıcam abdestli ya aldatmaz belki

Ay ne bilim atlar matlar da bu sefer de bir yeri kırılır kesin düya para

onu yapmayalı uzun zaman oldu şimdi tüm evi öyle silsem (ki kendisi büyük sayılır) kollarım kopar

Cok zor yaa, sil sil adamın kolları kopar

mesai bter piyonist gideri. cümleten iyi akşamlar

Güle güle canışım

ben bunlardan görüyodum da hep erteledim güzelse alıyım o zaman

diğer viledalara göre çok daha temiz
bak ben şöyle kullanıyorum
bir kovaya su yapıyorum deterjanlı banyoda içine birazda domestos ona kirli mopu asla batırmıyorum kirlenince (ki üstüne kıl toz yapışıyo baya) banyodaki musluğun altına tutuyorum banyo yaptığımız yerdeki olan yani kabinin içindeki orda suyunbasıncıyla üstündeki kirler akıyo deliğe gidiyo sonra bir iki kez sıkıp temiz suya öyle basıyorum çok iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…