Çok öfkeliyim bu sabah...
Allah'ım meğer ne terbiyesiz insanlarmışız da haberimiz yokmuş!
Çok şükür TRT1 varda bizde öğrenmiş olduk, hem de iftarda... Adamın derdi kadının kürtajı oldu, doğumu oldu, kaç çocuk olacağı oldu derken karnı burnunda kadın sokağa çıkmasına geldi. Çıkınca ne oluyor "ben seviştim" karnımda da tohum var demek oluyor di mi?
21. yüzyılda biz bu çağ dışı kalmış yobazların abuk sabuk laflarına, hoşgörüsüzlüklerine, tarihi bina görünüşlü Avm'lerine, sokakta palalı Sabri'lerine katlanmak zorunda mıyız? Bu adamlarla değerlerimiz, yaşam biçimlerimiz aynı mı? Nedir arkadaşım bu zihniyet!!
Maalesef aradaki sosyokültürel uçurum git gide büyüyor. Dayatmaya çalıştıkları yaşam biçimi dünyanın hiç bir gelişmiş ülkesinde olmayan ve zaten o şekilde gelişmeyen, toprak çıkan petrolün yoksa Afganistan'dan farklı kalmayan bir tarz. (Tabii iktidara yakın olup sebeplenenlere sözüm yok)
İki çocuğuma da hamileyken çalışıyordum, sokaklardaydım. Ekmek parası için?! Naapsaydım, ağa babam yok benim yan gelip yatayım...
Kardeş ülke(!!) Pakistan'da erkeklerin dikkati dağılmasın diye kadınlara sokağa çıkma yasağı geldi, ne dersiniz bir gün biri çıkar da bunu da der mi?
Eki Görüntüle 764618 Eki Görüntüle 764618
Cumartesi annemler ve ablamları iftara alacağım
Pazar çok şükür biraz dinlenme fırsatım olacak
Pazartesi şirketin iftar daveti var
Salı kayınvalidemler ve görümcemin nişanlısı ile ailesini iftara alacağım
Çarşamba pert bi şekilde işe geleceğim
Perşembe ablama davetliyiz
Cuma Allah kerim
As. hoş geldin İpek
yoğun bir hafta seni bekliyor:)
hoş bulduk çek. benim işler çok sakin bugün. baya bir sıkılacağım yani..
gerçekten pakistanda erkeklerin dikkati dağılmasın diye kadınlara sokağa çıkma yasağı mı gelmiş
Ramazan ayını çok seviyorum da şu koşturmaca ve uykusuzluk pilimi bitiriyor
Benim durup durup son dk golü atıyolar
Benim de komiğime gitti
Hem kadınların dikkati dağılmasın diye erkekler çıkmasın o zaman dışarı
Gökten rızk yağmasını beklesinler
ipeeek........
yani erkekler başka bir şey düşünmüyor mu o işten başka? her kadın gördüklerinde libido tavan mı yapıyor. Allahım ya olacak şey değil. ya da afgan erkekleri testesteron manyağı olmuş.
zibidi
naptın iş konusunu? biraz sakinleştin mi yoksa aynı düşünüyorsun?
sakinleştim kuzum
yani dün genel müdürümüzle konuştum. 31 inde çıkışımı vermesi için gittim.
tek kelimes isabret cok gençsin sonra pişman olmanı istemem bayramdan sonra herşey rayına oturucak dedi.
tamam dedim.
kıramadım..
bir şans verdim kendimce kaybediceğim bir şey daha fazla o yüzden sabredicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?