Daha güzelsin cidden
Bu biraz mat durmuş
Sen daha anlamlı bakıyorsun
çekirgem canımın sıkkın olduğu şu günlerde iltifatlarınla yüzüm güldü :)
Hayır dershaneye gıtmedım ben canım evde kendım calılştımbende 1 yıl ozel sektorde calışıp evlendım benım esımde tayıncı askerı personelmı esın
Polis eşim canım. Şu an doğu görevindeyiz. Ailemizin uzağımda olduğumuz için çalışmaya daha cok zamanım olacak.
dershane 10. ayda başlayacak 6. ayda bitecekmiş. bizim sınav 9. ayda. artık son 3 ayda evde tekrar ederim. Hangi haynaklardan çalıştın canım evde?
Canım ben ıhtıyac yayınlarının konu anlatımlı setınden calıştım pıyasadakı cogu yayının soru bankası ve denemelerını alıp çozdum. Data,ıhtıyac, yedııklım,uzman karıyer, pegem, yargı bunları kesın alıp çöz cok faydasını gorursun x yayıncılığın ders notları var onlarıda edın konu tekrarlarını onlardan yap cok guzel içeriği.
günaydın arkadaşlar.. yine ayakta uyuyarak, hatta ayaklarım geri geri giderek işe geldim.ama yinede cuma günlerini çok seviyorum:). uykusuz bir gece geçirdim. oğlum ufak bir kaza geçirdi akşam, burnunun üzerini dolaba vurdu, kesintisiz 1 saat ağladı kucağımda yavrum..
kpss kitapları işle ilgili bi tavasiyede benden.. bende ihtiyaç çalıştım daha çok, 2010 daki sınav birebir ihtiyaçın soru mantığıydı bence ama 2012 de ihtiyaç çuvalladı.. türkçesi filan çok basit kaldı sınava göre.. beyaz kalem tutturdu 2012 de sınvaın zorluk durumunu bence:)
bende x yayıncılıgın ders notlarından çalışıyorum. x yayıncılık, pegem, yediiklim ve ıhtıyacın soru bankalarını aldım. x ve pegemi çözuyorum her konu çalıştıktan sonra. ıhtıyacı ve yediiklimi tüm konu çalışmalarım bıttıkten sonra tekrar amaçlı çözeceğim. 12. aya kadar inşallah elimdeki soru bankalarını bitirmiş olurum. 12. aydada yeni kitaplar çıkar alırım.
bu sınav için hayatımı erteliyorum, inşallah güzel bir sonuç alırım. sana çok özeniyorum şuan. Rabbim inşallah 2 seneni de hızlı bir şekilde geçirmeni sağlar, kavusursun eşine.
günaydın arkadaşlar.. yine ayakta uyuyarak, hatta ayaklarım geri geri giderek işe geldim.ama yinede cuma günlerini çok seviyorum:). uykusuz bir gece geçirdim. oğlum ufak bir kaza geçirdi akşam, burnunun üzerini dolaba vurdu, kesintisiz 1 saat ağladı kucağımda yavrum..
kpss kitapları işle ilgili bi tavasiyede benden.. bende ihtiyaç çalıştım daha çok, 2010 daki sınav birebir ihtiyaçın soru mantığıydı bence ama 2012 de ihtiyaç çuvalladı.. türkçesi filan çok basit kaldı sınava göre.. beyaz kalem tutturdu 2012 de sınvaın zorluk durumunu bence:)
çok şükür bende kpss işini bitirdim Allah yardımcısı olsun uğraşanların. çok stresli bi dönem. geçen sene türkçeden vurdu, bu sene ALlah kerim:) ama türkçeyi artık bu düzeyde soracaklarını düşünüyorum ben.. nereye atandın, hangi kurum
Kültür ve turızm bakanlığına edirneye atandım sen hangı kuruma atandın hangı şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?