09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ve bugünlük bu kadar
Eve mi gitsme, ablama mı, anneme mi kararsızım
Ous yok ta

Hadi iyi akşamlar, iyi iftarlar herkese

Hayır dershaneye gıtmedım ben canım evde kendım calılştımbende 1 yıl ozel sektorde calışıp evlendım benım esımde tayıncı askerı personelmı esın

Polis eşim canım. Şu an doğu görevindeyiz. Ailemizin uzağımda olduğumuz için çalışmaya daha cok zamanım olacak.

dershane 10. ayda başlayacak 6. ayda bitecekmiş. bizim sınav 9. ayda. artık son 3 ayda evde tekrar ederim. Hangi haynaklardan çalıştın canım evde?

Canım ben ıhtıyac yayınlarının konu anlatımlı setınden calıştım pıyasadakı cogu yayının soru bankası ve denemelerını alıp çozdum. Data,ıhtıyac, yedııklım,uzman karıyer, pegem, yargı bunları kesın alıp çöz cok faydasını gorursun x yayıncılığın ders notları var onlarıda edın konu tekrarlarını onlardan yap cok guzel içeriği.

bende x yayıncılıgın ders notlarından çalışıyorum. x yayıncılık, pegem, yediiklim ve ıhtıyacın soru bankalarını aldım. x ve pegemi çözuyorum her konu çalıştıktan sonra. ıhtıyacı ve yediiklimi tüm konu çalışmalarım bıttıkten sonra tekrar amaçlı çözeceğim. 12. aya kadar inşallah elimdeki soru bankalarını bitirmiş olurum. 12. aydada yeni kitaplar çıkar alırım.

bu sınav için hayatımı erteliyorum, inşallah güzel bir sonuç alırım. sana çok özeniyorum şuan. Rabbim inşallah 2 seneni de hızlı bir şekilde geçirmeni sağlar, kavusursun eşine.

günaydın arkadaşlar.. yine ayakta uyuyarak, hatta ayaklarım geri geri giderek işe geldim.ama yinede cuma günlerini çok seviyorum:). uykusuz bir gece geçirdim. oğlum ufak bir kaza geçirdi akşam, burnunun üzerini dolaba vurdu, kesintisiz 1 saat ağladı kucağımda yavrum..
kpss kitapları işle ilgili bi tavasiyede benden.. bende ihtiyaç çalıştım daha çok, 2010 daki sınav birebir ihtiyaçın soru mantığıydı bence ama 2012 de ihtiyaç çuvalladı.. türkçesi filan çok basit kaldı sınava göre.. beyaz kalem tutturdu 2012 de sınvaın zorluk durumunu bence:)

Geçmiş olsun :26:

amin canım inş. sağ saplim atlatalım başka bırsey ıstemıyorumben kpss calışmaya basladıgımda 2 aylık evliydim evliliğimin ilk yılı kpss sıanvıyla gectı hıc bırsey anlamadım ılk yılımızdan 2. dolmadanda atandım ve eşimde tercih dışı şırnaga gıttı2 yıl daha ayrı kalıcaz ıns bu son ayrılığımız olur. bende cok fedakarlık yaptım gerek eşimden gerekse kendımden ailemden herseyı erteledım bebek, tatil bırsuru sey ama cok şükür Allahıma bu gunlerı gordum artık memurum. cok azmettım Allah emegımızı boşa cıkartmıyor sende bol bol çalış hıc ara verme ben 10 soruda olsa cozer yatardım ıcım rahat etmezdı çalışmayınca bol bol kaynak al cöz elinden gelenin fazlasını yap gerısı Allaha kalmıs kısmetınde varsa zaten olur inş. gonlunden gecen yere yerleşirsin guzel hbrlerını duyarım canım Allah gonlune gore versın

gunaydın canım çok geçmiş olsun

artık osym yı kimse kestıremıyor soru tarzı olsun konu içeriği olsun tepetakla yapıyor ınsanları iyice saçmaladı kimi sınavda turkçe kimiinde mat kimisinde tarıhten vurdu çalışılanlarla alakası olmayan yerlerden sorular geldı kpss ye gırenlerın gireceklerın Allah yardımcısı olsun.

çok şükür bende kpss işini bitirdim Allah yardımcısı olsun uğraşanların. çok stresli bi dönem. geçen sene türkçeden vurdu, bu sene ALlah kerim:) ama türkçeyi artık bu düzeyde soracaklarını düşünüyorum ben.. nereye atandın, hangi kurum

Çok öfkeliyim bu sabah...
Allah'ım meğer ne terbiyesiz insanlarmışız da haberimiz yokmuş!
Çok şükür TRT1 varda bizde öğrenmiş olduk, hem de iftarda... Adamın derdi kadının kürtajı oldu, doğumu oldu, kaç çocuk olacağı oldu derken karnı burnunda kadın sokağa çıkmasına geldi. Çıkınca ne oluyor "ben seviştim" karnımda da tohum var demek oluyor di mi?

21. yüzyılda biz bu çağ dışı kalmış yobazların abuk sabuk laflarına, hoşgörüsüzlüklerine, tarihi bina görünüşlü Avm'lerine, sokakta palalı Sabri'lerine katlanmak zorunda mıyız? Bu adamlarla değerlerimiz, yaşam biçimlerimiz aynı mı? Nedir arkadaşım bu zihniyet!!

Maalesef aradaki sosyokültürel uçurum git gide büyüyor. Dayatmaya çalıştıkları yaşam biçimi dünyanın hiç bir gelişmiş ülkesinde olmayan ve zaten o şekilde gelişmeyen, toprak çıkan petrolün yoksa Afganistan'dan farklı kalmayan bir tarz. (Tabii iktidara yakın olup sebeplenenlere sözüm yok)

İki çocuğuma da hamileyken çalışıyordum, sokaklardaydım. Ekmek parası için?! Naapsaydım, ağa babam yok benim yan gelip yatayım...

Kardeş ülke(!!) Pakistan'da erkeklerin dikkati dağılmasın diye kadınlara sokağa çıkma yasağı geldi, ne dersiniz bir gün biri çıkar da bunu da der mi?

Son düzenleme:

Kültür ve turızm bakanlığına edirneye atandım sen hangı kuruma atandın hangı şehirdesin?

terbiyesizlikte sınır tanımıyorlar, o adamın aklından şüphe ediyorum ben... bu zihniyetle o dediğin günleride görürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…