09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Annemler yarın gelecek te
Kayınvalidemler hafta içi gelecek, bende o gün zorlanacam bakalım

Ellerine sağlık

Gofret hafta içi olduğundan bi çeşit azaltıyorum ya
Zaten çoktu

Patates çanağı mı , börek mi ?
Hangisini çıkarayım

Allah kolaylık versin canım, ne yapacaksın peki? Bi de çalışıyosun ya zor olmayacak mı?

Amin cümlemize inşallah
Zor olacak hatta bir önceki akşamdan hazırlık yaparım diyordum da o akşamda şirketin iftarı çıktı şimdi

Ne yapacağımı yazsam mı cidden ?
Sen hamilesin ya canın çeker diye çekindim şimdi

Yaz yaz, canım çekerse ben de yaparım merak etme :)

Gofret hafta içi olduğundan bi çeşit azaltıyorum ya
Zaten çoktu

Patates çanağı mı , börek mi ?
Hangisini çıkarayım

hangisini daha çabuk yapıyorsan o kalsın canım,
bende çok çeşit yapmadım zaten 2 büyük 2 küçük çocuk gelecek kalabalık değiliz
maksat bir arada olmazk işte

oyy kıyamam gebesinde şimdi
hemencik yiyiver gofretini beni gördükçe
bu yüzden nickmi değiştirsem napsam
bir kaç kişide öyle dedi :)

Yok değiştirme, bi ara baya ağzımı sulandırmıştın ama şuan canım yoğun bir şekilde komposto çekiyor başka şey değil

Yaz yaz, canım çekerse ben de yaparım merak etme :)

Pazartesiden hazırlık yaparım diyordum Salı gelecekler diye
Pazartesi şirket iftarı var 12 de ancak dönerim eve
Ama geçte olsa bezelyeyi ve böreği halletmem lazım
Salı da 1 saat erken çıksam trafiğe takılmadan eve varsam kebabı fırına verir pilav yaparım
Ous ta salata yaparsa tamamdır bu iş
( Annem yarın iftara gelecek ya bi çeşit bişey getircekmiş ondan ayırırım, bu çok zahmetli diye adını vermedim. Bende uğraşamıyorum onla )

hangisini daha çabuk yapıyorsan o kalsın canım,
bende çok çeşit yapmadım zaten 2 büyük 2 küçük çocuk gelecek kalabalık değiliz
maksat bir arada olmazk işte

Börek kalsın o zaman
Bizim 7 kişi 2 de biz 9 olacak

canım yaa folik asit kaçıncı aya kadar kullanılıyo hamilelikte, 12.haftaya kadar diyolar sonra elevit yazıyomuş doktorlar, bende her daim folik asit kullanıcaz sanıyodum

Canım ilk 3 ay kullanıyorsun, ben bi yerde 9. haftadan itibaren gerek kalmadığını okumuştum. Folik asit zaten 90 tablet ya, tam 3 aya denk geliyor. Belki hepsi bitmeden doktor kesebilir de. Ama maksimum 3 ay kullanılıyor.

Bu arada elevit hakkında iyi şeyler duymadım, içeriğinde domuz jelatini varmış. Bana o ilaç şüpheli geliyor, domuz mudur sığır mıdır bilemem ama jelatini hayvansalmış. Zaten sığır jelatini bile olsa helal kesim olduğunu düşünmüyorum, şüpheli şeylerden kendimizi muhafaza etmemiz gerekiyor.

canım yaa folik asit kaçıncı aya kadar kullanılıyo hamilelikte, 12.haftaya kadar diyolar sonra elevit yazıyomuş doktorlar, bende her daim folik asit kullanıcaz sanıyodum

hamilelik öncesi daha onemli folik asitte.3 aydan sonra elevite geçiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…