Canım ilk 3 ay kullanıyorsun, ben bi yerde 9. haftadan itibaren gerek kalmadığını okumuştum. Folik asit zaten 90 tablet ya, tam 3 aya denk geliyor. Belki hepsi bitmeden doktor kesebilir de. Ama maksimum 3 ay kullanılıyor.
Bu arada elevit hakkında iyi şeyler duymadım, içeriğinde domuz jelatini varmış. Bana o ilaç şüpheli geliyor, domuz mudur sığır mıdır bilemem ama jelatini hayvansalmış. Zaten sığır jelatini bile olsa helal kesim olduğunu düşünmüyorum, şüpheli şeylerden kendimizi muhafaza etmemiz gerekiyor.
Bezelye yemeği mi yapacaksın? O ne onu da merak ettim, ya ben öyle deli gibi aşermiyorum merak etme yaz sen. Şimdi aklımda bir tek komposto var ilk defa birşeyi canım böyle çok çekti onu da akşam gidince yapcam :)Pazartesiden hazırlık yaparım diyordum Salı gelecekler diye
Pazartesi şirket iftarı var 12 de ancak dönerim eve
Ama geçte olsa bezelyeyi ve böreği halletmem lazım
Salı da 1 saat erken çıksam trafiğe takılmadan eve varsam kebabı fırına verir pilav yaparım
Ous ta salata yaparsa tamamdır bu iş
( Annem yarın iftara gelecek ya bi çeşit bişey getircekmiş ondan ayırırım, bu çok zahmetli diye adını vermedim. Bende uğraşamıyorum onla)
Pazartesiden hazırlık yaparım diyordum Salı gelecekler diye
Pazartesi şirket iftarı var 12 de ancak dönerim eve
Ama geçte olsa bezelyeyi ve böreği halletmem lazım
Salı da 1 saat erken çıksam trafiğe takılmadan eve varsam kebabı fırına verir pilav yaparım
Ous ta salata yaparsa tamamdır bu iş
( Annem yarın iftara gelecek ya bi çeşit bişey getircekmiş ondan ayırırım, bu çok zahmetli diye adını vermedim. Bende uğraşamıyorum onla)
Börek kalsın o zaman
Bizim 7 kişi 2 de biz 9 olacak
şimdi ben hamilelik öncesi 3 ay kullanmış olucak hamileliğimin ilk 3 ayındada kullanıcam yani öylemi
şimdi ben hamilelik öncesi 3 ay kullanmış olucak hamileliğimin ilk 3 ayındada kullanıcam yani öylemi
hamilelik öncesi daha onemli folik asitte.3 aydan sonra elevite geçiriyorlar
selam fallancım
benimde dün teyzem geldi
nasıl rahatladım bilemezsin
Büyük ihtimalle öyle olacak, çünkü ne zaman hamile kalacağın şüpheli olduğu için kullanıyorsun şuanda, bebek rahme düştüğü andan itibaren de içeriğindekilere ihtiyacı olacak, sen yine bi kutu daha kullanırsın bence.
Nemesis inşallah kısa zamanda güzel haberler verirsin
Bezelye yemeği mi yapacaksın? O ne onu da merak ettim, ya ben öyle deli gibi aşermiyorum merak etme yaz sen. Şimdi aklımda bir tek komposto var ilk defa birşeyi canım böyle çok çekti onu da akşam gidince yapcam :)
12 den sonramı yapacaksın yemekleri çeek,
Bi değiştirmedin şu avatarını ya, sana güzel bi bebek bulayım da onu koy, vallahi bakamıyorum sana.
ben hamile kalırım diye sürekli folik asitle dolaşıyordum.artık bırakmıştım.sonra doktor 6 ay kullandırdı ve tüp bebek ilk denemede tuttu.embriyonun tutunmasında felan önemliymiş
Bende hiç çakmıyorum bu işlerden
Nemesis öğrensin ben lazım olunca ona sorarım
Bilseydim sormazdım, ekşi ekşi off off offfff bi yerden yaprak bulmam lazım, benim sarmam da güzel olur heeEvet
Ayran aşı çorbası
Bezelye yemeği
Patlıcan kebabı
Pilav
Börek
Salata
Sarma ( annemin sponsorluğunda )
Ben bekarken doktora gittim genel muayene için, kist olduğunu söyledi. Yumurtlama var mı yokmu diye adetin 21nci günü çağırdı beni yumurtlama olmamış dedi, 22nci gün gittim yine yoktu. Hastaneye gitmek de zahmetli olduğu için bi daha gitmedim. Anladığım kadarıyla ben adet bitince yumurtluyorum, 1 haziranda adetim bitti benim, 10 haziranda gebelik belirtilerim başladı. Tahminimce 6 haziranda oldu olan, evlilik yıl dönümümüzdü deinşallah, planlı olunca takvime göre birlikte oluyosun ister istemez hiçte sevmem planlı işleri ama ovulasyon günlerim falan belli şansımı arttırayım istiyorum seninki planlı bir gebelik miydi
ah canım benim velvelem hepimize yeter
eee bul da duanı alayım.hamilenin duası pek makbuldur bilirim :)))
Bilseydim sormazdım, ekşi ekşi off off offfff bi yerden yaprak bulmam lazım, benim sarmam da güzel olur hee
Ben bekarken doktora gittim genel muayene için, kist olduğunu söyledi. Yumurtlama var mı yokmu diye adetin 21nci günü çağırdı beni yumurtlama olmamış dedi, 22nci gün gittim yine yoktu. Hastaneye gitmek de zahmetli olduğu için bi daha gitmedim. Anladığım kadarıyla ben adet bitince yumurtluyorum, 1 haziranda adetim bitti benim, 10 haziranda gebelik belirtilerim başladı. Tahminimce 6 haziranda oldu olan, evlilik yıl dönümümüzdü deOndan sonra benim göğüsler sinyal vermeye başladı. Planlı değildi oluruna bırakmıştık, hiç gün falan takip etmedim. 2-3 ay daha olmaz diyordum ben, 7 aydır tık yoktu çünkü. Hiç beklemiyordum hamile olduğumu öğrendim :)
Bilseydim sormazdım, ekşi ekşi off off offfff bi yerden yaprak bulmam lazım, benim sarmam da güzel olur hee
ne güzel bende çok isterdim evlilik yıldönümümüzde tohumlar atılsın ama yıldönümünden 4 gün sonra regl oldum hamilelik şansım çok düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?