09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

şimdi ben hamilelik öncesi 3 ay kullanmış olucak hamileliğimin ilk 3 ayındada kullanıcam yani öylemi

Bezelye yemeği mi yapacaksın? O ne onu da merak ettim, ya ben öyle deli gibi aşermiyorum merak etme yaz sen. Şimdi aklımda bir tek komposto var ilk defa birşeyi canım böyle çok çekti onu da akşam gidince yapcam :)

12 den sonramı yapacaksın yemekleri çeek,

şimdi ben hamilelik öncesi 3 ay kullanmış olucak hamileliğimin ilk 3 ayındada kullanıcam yani öylemi

Büyük ihtimalle öyle olacak, çünkü ne zaman hamile kalacağın şüpheli olduğu için kullanıyorsun şuanda, bebek rahme düştüğü andan itibaren de içeriğindekilere ihtiyacı olacak, sen yine bi kutu daha kullanırsın bence.

Nemesis inşallah kısa zamanda güzel haberler verirsin

ben hamile kalırım diye sürekli folik asitle dolaşıyordum.artık bırakmıştım.sonra doktor 6 ay kullandırdı ve tüp bebek ilk denemede tuttu.embriyonun tutunmasında felan önemliymiş

inşallah, planlı olunca takvime göre birlikte oluyosun ister istemez hiçte sevmem planlı işleri ama ovulasyon günlerim falan belli şansımı arttırayım istiyorum seninki planlı bir gebelik miydi

Bezelye yemeği mi yapacaksın? O ne onu da merak ettim, ya ben öyle deli gibi aşermiyorum merak etme yaz sen. Şimdi aklımda bir tek komposto var ilk defa birşeyi canım böyle çok çekti onu da akşam gidince yapcam :)

Evet
Ayran aşı çorbası
Bezelye yemeği
Patlıcan kebabı
Pilav
Börek
Salata
Sarma ( annemin sponsorluğunda )

12 den sonramı yapacaksın yemekleri çeek,

Öyle olacak mecburen
Sonra da sahur yapar uyurum

Bende hiç çakmıyorum bu işlerden
Nemesis öğrensin ben lazım olunca ona sorarım

ben hamile kalırım diye sürekli folik asitle dolaşıyordum.artık bırakmıştım.sonra doktor 6 ay kullandırdı ve tüp bebek ilk denemede tuttu.embriyonun tutunmasında felan önemliymiş

evet abla onu bende okumuştum tüp bebek için uğraşanlar da kullansın diyodu doktor, bide bazıları demiş ki folik asit mide bulandırıyo kilo aldırıyo bende öyle bi etki olmadı acaba hamile kalıp kullanıncamı kilo vs yapıyo, bide bu folik asit bana cidden iyi geldi kollarım bacaklarım dökülürdü ağrırdı demek ki kalsiyum eksiğim varmış şimdi hem ilaç hemde günde 2-3 bardak sütle ağrım sızım geçti

Evet
Ayran aşı çorbası
Bezelye yemeği
Patlıcan kebabı
Pilav
Börek
Salata
Sarma ( annemin sponsorluğunda )
Bilseydim sormazdım, ekşi ekşi off off offfff bi yerden yaprak bulmam lazım, benim sarmam da güzel olur hee
inşallah, planlı olunca takvime göre birlikte oluyosun ister istemez hiçte sevmem planlı işleri ama ovulasyon günlerim falan belli şansımı arttırayım istiyorum seninki planlı bir gebelik miydi
Ben bekarken doktora gittim genel muayene için, kist olduğunu söyledi. Yumurtlama var mı yokmu diye adetin 21nci günü çağırdı beni yumurtlama olmamış dedi, 22nci gün gittim yine yoktu. Hastaneye gitmek de zahmetli olduğu için bi daha gitmedim. Anladığım kadarıyla ben adet bitince yumurtluyorum, 1 haziranda adetim bitti benim, 10 haziranda gebelik belirtilerim başladı. Tahminimce 6 haziranda oldu olan, evlilik yıl dönümümüzdü de Ondan sonra benim göğüsler sinyal vermeye başladı. Planlı değildi oluruna bırakmıştık, hiç gün falan takip etmedim. 2-3 ay daha olmaz diyordum ben, 7 aydır tık yoktu çünkü. Hiç beklemiyordum hamile olduğumu öğrendim :)

ne güzel bende çok isterdim evlilik yıldönümümüzde tohumlar atılsın ama yıldönümünden 4 gün sonra regl oldum hamilelik şansım çok düşüktü

Bilseydim sormazdım, ekşi ekşi off off offfff bi yerden yaprak bulmam lazım, benim sarmam da güzel olur hee

Ben sana dedim adını vermiyim diye
Bende uzun ince sararım ama bu kadar işimin arasında sarmayla uğraşamam
Annem ev hanımı ve yalnız, bolca vakti var, ben gerek yok dedim ablama sormuş ablamda sarma yap demiş
Benim isteme huyum yoktur, annemden bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…