09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aynen

nickim gri biri var altta kim ki o,pek çıkaramadım hatunu bi yerden gözüm ısırıyo ama eski üyelerden zannımca

ah elmayram bayram affı iste diycem zati bayramda çıkıyosun

kazen bayramla birleştirmiş anca ıslah olur diye
ama resmen kudurmuştur elm şimdi baya oldu ya

senin planlı mıydı?
ikiz olurmuş.ister misin?

planlı değildi ben 3.çocuğu asla istemiyordum en büyük korkumdu ki hamilelik fobim var üstelik (ilk hamileliğim çok kötü geçti).zaten doktorlar doğal yoldan çocuğun olmaz dedi diye rahat davrandık oluyomuş meğer

yok ikiz istemem,düşünemiyoum bile.

eeneee sizin bebelerin ikisi de mart da doğacak. bakalım kim önce doğuracak.
Nasip bakalım :)
aynen

nickim gri biri var altta kim ki o,pek çıkaramadım hatunu bi yerden gözüm ısırıyo ama eski üyelerden zannımca

ah elmayram bayram affı iste diycem zati bayramda çıkıyosun

Hımm ben de gördüm altta acaip renkli biri var, böyle soluk soluk bizi izliyor. Soluk benizli olmasın bu?

kadesa kese dolu muymuş?

Bulantın falan var mı ?

bulantı değil de tiksinme ve iştahsızlık var normal yemek yiyemiyorum.ikizlerde de böyle olmuştum

bir de çok sık wc ye çıkıyorum,akşama doğru da aşırı baş ağrılarım oluyor.bunlar var işte.

sen de yoktur İnşallah bulantı falan,o çok fena bişey.

Ah kadişim olmaz mı neler çektim ben. Bu aralar sadece sabah oluyor sonra geçiyor. Bende de iştahsızlık var, çok da zorlamıyorum artık napayım. İşteyken bazen çıkıp çorba içiyorum, midem kazındığı zamanlar da meyveli kek yiyorum. Bugün çok halsizlik var üstümde, eve nasıl gitcem bilmiyorum tabi önce akşam olması lazım :)

bende kendimi zorlamıyorum sadece su içmeye ağırlık veriyorum o da içebildiğim kadar..şu ilk 3 ay bi geçse normale döneriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…