asyalı barışmana sevindim daha önce de söyledim bir ilişkide bitirme kararı almadan önce mutlaka ama mutlaka her şey denenmeli. Ben bir çok problem yaşamama rağmen hep çocuklarım için bunu da denemeliyim dedim kendime, boynumu eğdim, gerektiğinde özür diledim, kalktım psikoloğa gittim vs vs.. ben çözümlenemeyecek noktaya geldim, vazgeçtim ama bebelerim büyüdüğü için bu güveni aldım sanırım ki hala bile babaları ile işkimiz son derece başarılı ve o hep beklentide ben de sessizce izleme modundayım kafamda hep bi acaba bir yerde dursada cezası bitmedi çünkü benim öfkem geçmemiş :)
ERKİN KORAY ANMA ARKADAŞ - YouTube
Aaa nerede bu milllet?
çekirgee abla iftarı nasıl geçti
Günaydın ahali
Asyalı düzelmenize sevindim
Ama lütfen bundan sonra senin ailendende dahil 3.bi kişinin yanında tartışmayın, sabret evinde ne diyosan de ( Ous ta aynı şekilde tabi )
Allah kimsenin hanesini huzursuz etmesin.
Güzeldi
Annem, ablalarım, yeğenlerim, enişteler bereketli muhabbetli bir iftardı
Sana da şimdiden bol sabır diliyorum Gofretcim
hoşgeldin çekirgecim,
sağolasın Amin diyorum bende :)=
Akşamal anneme gideceğiz iftara, gitmeden göreyim hemde yemek yeriz birlikte,
sonra gel bavul hazırlaa offf poffff
ben burdayım ipek böceğim
yarın yola çıkıyorum kv lere 1 hafta yokum
birbirmize dua edelim sorunsuz geçsin hayırlısıyla gidip gelelim :)
Kızlar bugün ayrı bir sıkıcı yoksa bana mı öyle geliyor ya.
Aslında izin alacağım da haftaya 1 gün annemler yok. Ona kasıldım sanırım. Gerim gerim geriliyorum izin alma arifesinde.
Bu aralar topik fazla sakin sadece, sıkıcı mı bilmem
Neden ? İzin alırken arıza mı çıkartıyorlar
Hem de ne arıza çek?
Valla canımdan can çıkıyor. Bugün dicem senelik izinden düşün ona bile bozuk çalıyorlar. Bayram öncesi ya birleştirip tatil uzamış gibi oluyor gözlerinde. Yani ne yaparsam yaparım sonuçta izin kapsamında. Sizin orada nasıl izin olayları?
nick teşekkürler.
asyalı çok sevndim düzelmenize. en kötü gününüz böyle musmutlu olsun canım.
zibidi hayırlı olsun canım pastalı fotolarından bekliyoruz. ertu ne aldı hediye oğluşa?
(tabi hala benimle konuşuyorsan :))
Oo sen erken başlamışsın. Ben Çarşamba günü gideceğim. Hatta diyorum eşime birinci günü yola çıkalım oruç oruç çıkmayalım yemeden içmeden yol çekilmez diyorum olmazz diyor.. ben de dedim madem sabahın 5 inde kasmayalım kendimizi 7-8 gibi çıkarız. Tamam dedi şimdilik.
:) atıcm cnm şimdi pc ye atıyorum resimleri
ertu 1 tane tabu almış ( cok istiyordu)
küçük dambıl mı ne kas (doruk cok istiyordu has yapıcakmıs)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?