- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Benim mizacıma ters öyle şeyler
Benim Ousta saçımla oynar omzuma dokunurdu Bade, kaş göz yapıyodum anlasın diye
Gösteriye gerek yok zaten evliyiz dimi kim ne yapıyosa evinde yapsın bence
As. pek yok
Gofretin kaynanası laf sokmamış
İpek'in kaynanası hastaymış, eltiler de küsmüş ayrı ayrı gelmişler kavga bile yapmamışlar
ben severim gelsin yanağımı okşasın, elimi tutrsun, yanıma otursun, dibimde dolaşsın. bi hoşt çekeyim bende
ben severim gelsin yanağımı okşasın, elimi tutrsun, yanıma otursun, dibimde dolaşsın. bi hoşt çekeyim bende
bende utanırım öyle şeylerden zaten demez evdede demez ayuuu amabikere öyle bı rezıl ettıkı benı yemekten sonra tatlı yokmu dedi biz birlikte yıyoruz kvdelerle yok dedik ozaman bende kateiyi yerım dedikafayı yedı herhalde yerın dıbbıne geçtim yaz gunu buz gibi hava esti içerde yenı evliydik ozaman
kışt mı diyeyimmahahaha hoşt mu
biraz ders çalışayım malum 2014 KPSS ye gireceğim hedef 96
kızlar bu arada kızmın odasını kurmaya karar verdik boya falan yapılacak
eşim ne dedi biliyomusunuz ağlayasım geldi çünkü daha 1 -2 hafta önce birbirimizi yiyorduk
karıcım seni hafta sonu annenlere yollayıp bütün boya tadilat işlerini yapıp sana sürpriz yapmak istiyorum
ne düşünceli adam ne renge boyuyacaksınız komşumuz güllü lokum rengıne boyamış çok tatlı bı renk kız odası için harıka durur fikir olsun
evet canım ne düşünceli ne düşünceli
güzel olacağına eminim aslında boş bi oda otururken boyamıştık buz mavisine tertemiz duruyor ama illaki boyayalım diyo güüllü lokum rengi aradığım renk sanırım
evet canım ne düşünceli ne düşünceli
güzel olacağına eminim aslında boş bi oda otururken boyamıştık buz mavisine tertemiz duruyor ama illaki boyayalım diyo güüllü lokum rengi aradığım renk sanırım
çok tatlı bı renk ben artık oğlumun sunnetıne boyarım şimdi boyuyacak olsam kesın butun evı rengı güllü lokuma boyyardım nettte baktımda üzerine beyaz desenler yapmışlar çok romantık huzurlu görunuyor
desenli olanlar gerçekten çok güzel acaba desen nasılyapılıyor kalıbı varmı
kışt mı diyeyimm
hakikaten seviyorum ama ya. gelsin sevsin bende ya aşkım yapma diyeyim. ismimi söylersede sinir olurum aşkım desin bana. yoksa herkes piyon diyor bu resmiyet ne derim. (bu arada saf saf ismimi yazıyordum az daha) sahi siz benim ismimi biliyormusunuz? bikaç sf önce yazıyordunuz dedim bendenmi bahsediliyor ama değilmiş başka bişiymiş o
(zorla ismini söylemek isteyen insan)
muhemir ous=sevgili/eş familyasının adı.
vardır tabı onada bı isim yazmışlar o boya markasında bulabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?