09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

gofretin kaynanasının başına taş düşmüş o zamn yada az görmüştür çünkü belli bi müddet sora kvler fabrika ayarlarına dönüyolar

ipekçim geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim

bu arada smil yollayamıyorum çekirgecim özet için saol

ben severim gelsin yanağımı okşasın, elimi tutrsun, yanıma otursun, dibimde dolaşsın. bi hoşt çekeyim bende

Kızlar vallah bu kv çekiştrmenizi izliyorum,ne cadı geluncuklersınız :) kızlar şifre ile konuşuyonuz sanki ous ne demek:)

bende utanırım öyle şeylerden zaten demez evdede demez ayuuu amabikere öyle bı rezıl ettıkı benı yemekten sonra tatlı yokmu dedi biz birlikte yıyoruz kvdelerle yok dedik ozaman bende kateiyi yerım dedi kafayı yedı herhalde yerın dıbbıne geçtim yaz gunu buz gibi hava esti içerde yenı evliydik ozaman

kızlar bu arada kızmın odasını kurmaya karar verdik boya falan yapılacak
eşim ne dedi biliyomusunuz ağlayasım geldi çünkü daha 1 -2 hafta önce birbirimizi yiyorduk
karıcım seni hafta sonu annenlere yollayıp bütün boya tadilat işlerini yapıp sana sürpriz yapmak istiyorum

ama çok güzel bi laf etmiş ya

ahahaha hoşt mu
kışt mı diyeyimm
hakikaten seviyorum ama ya. gelsin sevsin bende ya aşkım yapma diyeyim. ismimi söylersede sinir olurum aşkım desin bana. yoksa herkes piyon diyor bu resmiyet ne derim. (bu arada saf saf ismimi yazıyordum az daha ) sahi siz benim ismimi biliyormusunuz? bikaç sf önce yazıyordunuz dedim bendenmi bahsediliyor ama değilmiş başka bişiymiş o
(zorla ismini söylemek isteyen insan)

muhemir ous=sevgili/eş familyasının adı.

ne düşünceli adam ne renge boyuyacaksınız komşumuz güllü lokum rengıne boyamış çok tatlı bı renk kız odası için harıka durur fikir olsun

zamanında sözleşmeli olarak atsaydın kapağı kafadan memursun şimdi. ah bende öyle tabiki. eşşek kafam. gerçi ben yapamazdım kesin ya kendim çıkar yada kovulurdum. ibb zor zanaat. hele de benim gibi giyinenler için

ne düşünceli adam ne renge boyuyacaksınız komşumuz güllü lokum rengıne boyamış çok tatlı bı renk kız odası için harıka durur fikir olsun

evet canım ne düşünceli ne düşünceli
güzel olacağına eminim aslında boş bi oda otururken boyamıştık buz mavisine tertemiz duruyor ama illaki boyayalım diyo güüllü lokum rengi aradığım renk sanırım

çok tatlı bı renk ben artık oğlumun sunnetıne boyarım şimdi boyuyacak olsam kesın butun evı rengı güllü lokuma boyyardım nettte baktımda üzerine beyaz desenler yapmışlar çok romantık huzurlu görunuyor

msj tekrarı.................

Son düzenleme:

desenli olanlar gerçekten çok güzel acaba desen nasılyapılıyor kalıbı varmı

ben sevmiyorum yanımda öyle olanlara da mahalle baskısı yapıp ters ters bakıyorum:))
tamam öyle asker arkadaşı resmiyetinde olmasında ajjjkom ballım da bana göre değil
evde yapsın napıyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…