09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Garibime gitti
Bi de adam evden kovuyomuş
Sonra diyomuş gitmeyeceğini bildiğimden kovdum yoksa senden memnunum
Bu kadar basit mi

Benim de bi eniştem şehir dışında çalışıyo
Babam esnaf
Ous ta sıkılır diye ben kendim kız kıza gün düzenliyorum, Ous ta o gün arkadaşlarıyla ya da babasıyla takılıyo
Evliysek yapışık ikiz değiliz ya
Yine iki ayağım var, bi yerden bi yere kendim gidebiliyorum

bence değişir duruma göre. konuyu okumadım. ama normal zamansa yalvarmam kalkar giderim tekirdağa. ama bayramsa ve gitmek istemezse yine yalvarmam gelmen laızm ne kadar ayıp zaten bayramdan bayrama görüşüyoruz derim. gelmezse bende tüm bayramı orada geçiririm gelirse 1 gün yada 1 kaç saat müsaitlik durumuna göre.
eskiden tabi bunlar. ama bidaha evlenirsem eli maşalı olucam beni alan yanacak

Bende öyle önceden haber veririm sadece ki tek kalınca sıkılıyo, kendine bi program yapsın o da diye

Hatta bazen almaya geleyim diyo Ous
Ben diyorum ki kendim gelebilirim, şimdiye kadar sen mi vardın. Adamı teklif ettiğine pişman ediyorum
Geç saatse geliyo ama

kara sevdaya tutulmuş kadın kovsada gitmiyor :)
ous beni kovsa ben onu kapının önüne koyarım sen git diye :)

Belli olmuyo mu

Hoş geldin İpek naber
Gazan mübarek olsun
Nasıl geçti kayınvalide topraklarında bayram

ooo ne kadar uzun yazı birleştirdi demek kazen kudurmuştur iyice.
çok sıkıldım bayramda. eltiler birbirini yemişler küs birbiriyle ve kpederle o yüzden kalmadılar. ayrı ayrı giriş çıkış yaptırlar 5 er dakikadan.
ben de valla patladım resmen. hiç bir sene onlardan iş kalmazdı bana. bu sene köy mutfağında bulaşık yıkamaktan belimin kemiği kırıldı. kvalidemi geçtim o hadi hasta da kpeder domuzundan tiksindim. geldiğimden beri üstü kapalı bela gönderiyorum. ama domuza bir şey olmaz.
sizler ne yaptınız.

sevdada gurur olmaz ipek sevdinmi tam seveceksin ,ölümüne seveceksin
tekmelesede seni gubban oliim depüküne ne güzel vuruyon diyceksin :))))

badem ben hep gururlu sevdim hatta üniversitede ilk aşkım vardı. yok yere ayrıldık. defterime " gururla zayıflık ikiz kardeştir sayın gurur hanım" yazmıştı. hatta eşimle ilk çıkmaya başladığımızda demiştim ki: bittiğini hissettiğin zaman anlamam için bilimum triplere girme istediğin zaman gidebilirsin evli olsak bile" tabi evlenince bu düşünce bu kadar bağımsız hale gelmiyor o başka:d
yine de kapıdan kovulup da bacadan giren kadınlar gibi yaşayamam sevgiyi evli dahi olsam

ya kızlar ben smile kullanamıyorum. sorun mu var sayfada? gerçi kullanan kullanıyor.

yanlış yoldasın ipek yaşın genç bak gel beni dinle
bu hayatta mutluluğu kocişine sonsuz hizmetle bulabilirsin
boşver gururu ,gurur karın doyurmaz kocişin doyurur (yazarken kahkaha atıyorum deli gibi :))
kocişin eve gelince ayaklarını yıka.suyuna bakıp mutlu ol kirini çıkardım diye
ailene gitmeni yasaklarsa ''beni ailemden bile kıskanıyo'' diye düşün
hayat böyle kafalara güzel :)))

ben de inanmam sevgide gurura.gurur diyen yalan söyler sevmemiştir o

peki karşındaki istemiyor seni sen gurur yapmam deyip ısrar ediyorsun. ne kazanacaksın?
her durum ayrıdır o başka genelleme yapmamak lazım aslında. mesela evlisin bazı sorunların var ve kurtarmaya çalışıyorsun bu başka mevzu.

badeee gülmekten intıhar edicem şimdiii suss

selamlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…