09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çek fikirlerimizi söylersek alakasız şeylerden daha çok canı çekecek iyisimi sen o mu bu mu dedirtmede söyle..
mangal mı

Söylüyorum
Badişko sıkı dur, canın çekerse hazır yufkadan yap sen kendine muhaha

Gözleme yapıyolar, çeşit çeşit
Bizde iş çıkışı gidip yiyecez inşallah
Bi de bişey daha var da onu siz bilmezsiniz
Bade bilir, söylemim onu hazır yufkayla yapamaz çünkü
Ben bi yerde yedim çok beğendim annem dedi ki onu ben biliyorum annemlerin tarafa ait bi yemekmiş
Artık yapmaya başladı ben beğenince, eskiden hiç görmemiştim öyle bişey

:))))
boyun kaç piyoşşşşcum
boy 1.64 falan 65e yuvarlıyorum idare eder topukluyla falanda boynum kısa benim gıdım var acıkında. boynum 5 cm falandır
afiyet bal şeker olsun. benim bile canım çekmedi. e çekmez tabi. öğlen yemek yedim 3 gibi beypazarı kurusu yedim galeta tarzı bişi, şimdide meyve tabağı yiyorum daha nereme çeksin canım

kısa değilsin canım
bende 1,68 im, normal türk standartları işte

kısa değilsin canım
bende 1,68 im, normal türk standartları işte

yaniii.

ünlü düşünür hilal cebeci demişki;
rus kadınlarının güzel olma sebebi kominizmdir. çünkü para 1 değer oluşturmadığı için kimse kimseye parası için vermemiştir hepsi aşk çocuğudur.

bu durumda ben aman allahımmmmmm

Yatak performansını ölçen uygulama

Phone için geliştirilen uygulama ile partnerinizi tatmin edip edemediğinize dair bir rapor detaylı bir şekilde size raporlanıyor. Raporda ilişkinin ne kadar sürdüğü, seksüel ritim hızı ve çıkan sesler ölçülürken aynı zamanda romantik bir müzik çalıyor.oyeaaah

Uygulamanın video ve ses kaydı özelliği bulunmuyor.

hıım afiyet olsun yok canım çekmez çeksede açarım ben yufka
hazırına ne hacet

ay canım ya. ben şimdiden dana gibi yiyorum birde gebe kalsam eyvah eyvahhhhhhhh

ben toplamda 9 kilo aldım daha 3 ay var kaçla biter bilmiyorum

Kızlar sizin topik tam kadınlar hamamı vallahneşeniz muhabbetinizde çok fazla tabii,benide alın aranıza,sıkılıyorum şu hayatta

zibidicim çok iyiymişsin. ben 85 lerde 75 e düştüm boşandıktan sonra şu an 76 larda turluyorum. ama pek inanmıyorlar benim 75 olduğuma niyeyse. halbuki bariz kelli felli göbekliyim işte

Kızlar sizin topik tam kadınlar hamamı vallahneşeniz muhabbetinizde çok fazla tabii,benide alın aranıza,sıkılıyorum şu hayatta

E sen katılmıyosun ki
Siz cadı gelinciksiniz
Sizin topik muhabbeti çok iyi
Sizin bura kadınlar hamamı gibi diyosun sadece

Merhaba hoş geldin
İn misin cin misin bi kendini tanıt dedik yine soluğun kesildi

Bak şöyle
Merhaba ben Çekirge, 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
Gibi gibi..

inanmıyorlar derken 65 falan gösteriyormuşum. umarım beni motive etmek için söylemiyorlardır evlenmeden önceyde 65 lerdeydim aah eski günler ahhhhhhhhhh

ahahaha döveydin bide

Teşekkür ederim çekirge ilginizeBende izmirden katılıyorum,okulu bitirdik iktisadçı,kpss mı evlilik mi tereddüt eden şaşkın biri,yarışmacı arkadaşlara başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…