09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Teşekkür ederim çekirge ilginizeBende izmirden katılıyorum,okulu bitirdik iktisadçı,kpss mı evlilik mi tereddüt eden şaşkın biri,yarışmacı arkadaşlara başarılar

Rica ederim
Bence kpss önceliğin olsun
Ous'la sonra da evlenirsin
Ama evlenince hepsi bi arada olmuyo, hele bi de ders çalışma alışkanlığın yoksa iyice bahanen oluyo

Rica ederim
Bence kpss önceliğin olsun
Ous'la sonra da evlenirsin
Ama evlenince hepsi bi arada olmuyo, hele bi de ders çalışma alışkanlığın yoksa iyice bahanen oluyo

Vallah demek yine yardıma koşan çekirge olduçekirge dövmez sever,piyonist ağlatacan beni şimdi neden protesto canım

Vallah demek yine yardıma koşan çekirge olduçekirge dövmez sever,piyonist ağlatacan beni şimdi neden protesto canım
benide aranıza alın diyip diyip kaçman sorumalımıza cevap vermemenden protesto. zaten tanıtımınıda eksik yapmışsın. yaş kaç?

benide aranıza alın diyip diyip kaçman sorumalımıza cevap vermemenden protesto. zaten tanıtımınıda eksik yapmışsın. yaş kaç?
bende zaten burda yeniyim telde giriyorum arada,bu topiği zor buluyorum,bulana kadar sizler çoktan gidiyonuz,23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…