09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar size bişi sorcam , ben cuma günü için randevu aldım doktora gidicem

gitmişken smear da yaptırayım diyorum , gitmeden yapmam gereken bişi varmı ilk defa gidicem ya bilmiyorum

geçmiş olsun fallenn , antibiyotik toparlar senii nasılsaa aman dikkat ett, ilerlemesin

ilerieme yok canım şükür sadece ara ara atıom hafif iltihap

neden doktora gitmiyorsun tatlım
allah korusun

ben doktora gitmeyi pek sevmeme canım (( bak ameliyat olmöam lazım sallıom

gitmişken smear da yaptırayım diyorum , gitmeden yapmam gereken bişi varmı ilk defa gidicem ya bilmiyorum

ağda yap yeter bebeğim

Kızlar ben arada gümlüyorum ama
Dedim ya akbaba izinde yerine ben bakıyorum diye
Az önce bi de patron gelmesin bi sürü liste istemesin mi
Aşağıdakiler de beni aradı tabi akbaba yok diye
Onlarla uğraştım biraz karışık yazmış olabilirim ama çıkardım hepsini
Bu dandik adam ne biçim stok tutuyo hep eksi vermiş

aaa o da azılı bir başak deme

Maalesef öyle

Fallen çok geçmiş olsun

sakin ol çek hiç stres yapma bu akbaba dediğin, sana iş öğretmeyen patronların senin onun yerine geçmeni istediği adam demi

hazır yokken göster kendinii pamppaaa

halledersin sen ,

sakin ol çek hiç stres yapma bu akbaba dediğin, sana iş öğretmeyen patronların senin onun yerine geçmeni istediği adam demi

hazır yokken göster kendinii pamppaaa

halledersin sen ,

Evet ta kendisi
Kaç gündür ben idare ediyorum zaten üstelik kendi işimi de rutin bi şekilde hallediyorum
Herkes te memnun kaldı ( O milleti de yani pazarlamacıları da oyalıyodu hani onay bende gibisinden havaya giriyodu )

Ama birden patron gelince stok mtok sorunca tabi direk kk yı kapayıp ona yoğunlaştım
Şöyle ki hem program biraz karışık hemde benim yazıcım fatura için olduğundan cart curt iki saate yazmazdı elden yazdım kısa kısa
Sonra bi de hangi müşteriler sipariş vermiş bunlardan demiş bi de onları ekledim, verdim şimdi ona götürdüler bakalım ne olacak

Bu bi fırsat aslında
Hazır akbaba yokken patrona da yağ çekmiyoken

Gelince zaten dicem kendi işimi de yaptım sizinkini de siz nasıl yetiştiremeyip akşam 11-12 de evde yapıyodunuz anlamadım
( Bana göstermemek için buralarda boş boş dolanıyodu soru sorunca da yetişmiyo ki ben onları evde 11-12 de hallediyorum diyodu )

kk pro üyelik iyi birşey mi ?
alsam mı diye düşünüyorum an itibari ile
yada onun yerine o paraya 2 kolye bir küpe mi alsam

Aslında o para yardımda kullanılıyomuş iyi bişey yani
Normal üyelikle farkını soruyosun, yazın renkli oluyo, imzan oluyo, görünmez gezebiliyosun bi de mesaj için 5 dk beklemiyosun

Sezercik te hani bembeyaz saçlı kötü bakışlı akbaba lakaplı adam vardı ya ona benziyo aynı ondan akbaba diyorum buna ben

yemek ye aç karnına karnın gruldar rezil olursun
bişeye gerek yok :)

işte amaç çok önemli ve yoğun işlerim var izlenimi bırakmak

öyle bişi dersen resmen kapak olurr akbabaya

işte amaç çok önemli ve yoğun işlerim var izlenimi bırakmak

öyle bişi dersen resmen kapak olurr akbabaya

Evet bende onu çok yoğun sanıyodum mesela
Odadan çıkmaz pc karşısında durur ama sadece duruyomuş bunu anladım işin içine girince

Derim ki neler diyorum da çok arsız sırıtıp duruyo sadece

sende Sezercik oluyosun bu durumda bak boşuna benzetmemişim

Evet Sezercik gibi körpe ve masumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…