09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sovrcum doğumgününmüş bende bilmiyodum kutlu olsun mutlu olsun sevdiklerinle olsun Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
benimkide 5 Eylül ha unutmayın

tiskürederimm nemsss :) Amin İnşallahhhh

5 eylül deyince yüzüm buruştu ama unutmam , malüm benim ousta başak oluncaa, gıcığım o burcaa

Wuhu çok teşekkürler
Doğru söyleyin ölecek miyim

sovrcum doğumgününmüş bende bilmiyodum kutlu olsun mutlu olsun sevdiklerinle olsun Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
benimkide 5 Eylül ha unutmayın

Ben unutmam
Ous la aynı gün çünkü

kızlaaaaaar ben geldiiiiim yeşil ojelerim ve aynı renk pantalonum size hu hu deriz

ben güne girdim
peşimden de hem ertuyu hemde annemi soktum ama onlar sadece para döndürücekler
toplam 1500 tl geçicek elimize
annemde toplansın benimkini sen alırsın dedi
4500 tl para ile koccaman bilezik alıcam kendime

bebğim bende senin yazdığını gördüm yoksa bilmiyordum sovr doğum günü olduğunu..

mega bileziklerden al kuzum çok hoş onlar
yada hasır bilezik al
benimde olsa keşke :)))))))))))))

başak erkeği harbi uyuz oluyo be canım kadın işine çok karışan tipler oluyolar

erkekleri öyle tabiii yadırgıyo insan

ama kadınları öyle değildir tabiki, titizlik, takıntı kadınların çoğunda olduğundan yadırganmaz erkekte hoş karşılanmıyoo

19. yaş günün kutlu olsun , gününde ayrı kutlarız tabisiii

bizde işyerinde yapıyoruz ama bi halta benzemedi, hani bide memuruz ayın 15inde hepimiz maaş alıyoruz aaa unuttum aa şu oldu bu oldu diye kimse aynı gün vermiyo parasını, en son benim bide, dedim 15inde masamda istiyorum dahada güne girmem sizle, yani mesela o paraya güvenip bi koltuk takımı alsam o gün para yok, ilk gün 200 geliyo ikinci üçüncü dördüncü günlerde dökülüyo millet, annemler ev hanımı ama daha düzenli oluyo günleri

hee piyo öldür göm beni 28 olacam yaa 30a da çok kalmadı
bende 27 yim boşver. rakamların ne önemi varkiii
kimisi 17 sinde çok şey yaşamış, kimisi 30 unda görmemiş, kimisi 20 sinde mutsuz, kimisi 50sinden sonra hayatın tadını çıkartıyor.. mutlu olduktan sonra ister 22 olalım ister 35..

piyo senin gün gün değişen psikolojikk buhranlarına hastayımm , ne eserekl hatunsunn :))) en sevdiğimm ruh halindesin bugün

aa kızlar bende a2 kursuna yazıldım dün. motorcu olucam vıınn vınnnnnnnnnnnn dırın dırınnnnn

tatlım başak burcu titizliğiyle biliniyo ama ben hiç titiz değilimdir elimde bez orayı sileyim burayı sileyim tavrım yok, haftada bi kere temizlik yapıyoruz yükselenim koç ama o etkiliyo olabilir

tatlım başak burcu titizliğiyle biliniyo ama ben hiç titiz değilimdir elimde bez orayı sileyim burayı sileyim tavrım yok, haftada bi kere temizlik yapıyoruz yükselenim koç ama o etkiliyo olabilir

yükselenin etkiliyo o zaman şekkerr , koç burcuna bayılırım babamdan biliyorum çok uyumlu oluyolarr ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…